התחנה 2- המשך שבוע 1

שיר m

Well-known member

שיר m

Well-known member
אוי לא

עד הסוף זה היה פרק מצויין
אבל
אבל
למה
למה רומי
את לא יכולה לסלוח ככה כל כך מהר
מה קורה פה
&nbsp
בסדר יוסי. תשנא את נימי כמה שאתה רוצה.
&nbsp
ועוד מחשבות:
גילי

כל כך בא לי עכשיו בייגלה מקלות
פיקה מבואסת
דני שמש הוא דמות חשובה?
וגיורא?
פרק טוב.

פרק 28

אז מה מחכה לנימי בבית שלו?
&nbsp
איך רומי תיחלץ מהחרם?
&nbsp
מה עם נועם ורגב?
&nbsp
ומה עם בן דודה של אלומה?

נימי, אבל הכול שלך!!!!!!!!

אסי, בזה הרגע הצטרפת למועדון הכושלים ע"ש זאב נאמן. ולמה כולם רואים אותו ולא מסגירים למשטרה?!
&nbsp
נימי, זה מה שקורה למי שמתעסק ברעלים שונים. למי אתה צועק?! אין כאן מתנדבי מד"א! אבל רבאק, דפנה דקל היא שחקנית נהדרת או מה?! יום אחד גם אמצא אותך ואצטלם איתך, ירון! יום יבוא! לא רק כל מי שאתה מנשק בסדרות, לא רק אימא שלך! גם אותך!
&nbsp
כן, תגורו במקום אחר, ללא הרעלות וכאלה... אבל נימי, הכול שלך! רגע... אהובה פרח, תקשיבי לבן שלך כשהוא מדבר על רעלים. יש לו ניסיון בזה.
&nbsp
פשוט מהממת. אני בכלל לא עצוב שלא ראיתי ונפגשתי איתה. בכלל לא. בכלל... בכלל... אוף, אני רוצה לחזור ל-2 ביולי 2018! במקום להשקיע בתותי הייתי מדבר עם שירה! אני לא מבין, אסי זה רובי? אדר, אתה טמבל.
&nbsp
נועם, גם את. ושקד, את מסנג'רת.
&nbsp
אלומה, לא אמרנו להפסיק לדבר עם אבא?! פיקה, את חובשת את השולחן? היי, אלומה! את רצית אקשן בזוגיות! במקרה של בוזי לא תהיה חנינה. כידוע לכם.
&nbsp
שתיכן סתומות.
&nbsp
דוד דולק?! זה נורא! בפעם הקודמת שניסית להרוויח כסף הסתבר שאין לך הסמכה רפואית, ולכן אתה לא יכול להדריך קייטנים בכנען. הלכת. עשית הכשרה רפואית. עכשיו שוב עבודה?! מה קרה, שוב שרפת שדות?! היי, פרחים! תזקק קצת רעל! כן, האמת שיש כאן משהו, ונגלה בשבוע הבא (לא מחר). דני שמש, הלא הוא אלון דהן (אבא של שחר? או של הגרומל דניאל מורשת?).
&nbsp
רועי אמר שהוא לא חושב שנימי ורומי זה דניאללי. זה ברור. אתה רוצה בחור שהתחיל אצל מיכל ביומני, ואז עבר להתחיל עם מלא בנות בצורה מאוד מוזרה? אתה רוצה חוסר החלטיות?! הנה לך! שקד ואדר, מתלבטים על בייגלה. ושקד, די לסנג'ר את האקס. שקד, זה פשוט לא נכון! היא לא הפרידה בינך לבין נימי! אגב, לירון פחות צפצפנית... היא התבגרה מבחינת המשחק.
&nbsp
פיקוש, לא נעים לי, אבל אין מצב שהבגדים של אימא שלך יעלו עלייך. אבל לפחות רזית קצת.
&nbsp
'היא לא אמינה', אמרה השקרנית הראשית. זאת שיצאה עם שני בחורים במקביל! זאת שיצאה עם בחור רק כי הוא נכה!
&nbsp
פיקה לא הייתה כל כך יפה מאז הפרום בליאו באק. האם זה שנועם ונימי ביחד במסיבה רומז למשהו?
&nbsp
כזאת אלילה.
&nbsp
רגב, בפעם הבאה תדריך את הילד של נועם. גם אימא שלו אלכוהוליסטית, די בגללך. אה, ה י א מסוכנת לך?! מי השקה את מי פה בדיוק?!
&nbsp
הטקס משודר בחסות: "קרן שיקומית כנען. כי גם אם נזרקת בבום מכדברא, תוכל לקבל התנדבות בתחנה!". שקד זכתה בגלל פרוטקציה מצד האקסים שלה. והזוכה הוא... היא... נימי על תפקידו 'אני חבר נהדר, נשבע לכם!!!!!!!!!'. בנימה מוסגרת, משחקה של רומי כגל גדות בתחנה הוא מהמשחקים האמינים והמשובחים ביותר... צודק גילי. הוא מבין בשיימינג במסיבות.
&nbsp
בוזי, אתה בן אדם מוזר.
&nbsp
אני נורא רציתי לדפוק בראשי. לצעוק. להגיד ששוב פעם זה קורה. שמלכה שלי נופלת לנטע זר מקיבוץ כנען. לחתום על הסכם עם ירון. להגיד שאני סוגד לו. ולא לאהוב את זה שהוא סתם מנשק בחורות ברחוב, כי אפילו לחבק שליחים עדיף. רציתי!!!!! נשבע לכם!!!!!!!!!
&nbsp
אבל ראיתי את פרק 4, אז לא בא לי. וחוץ מזה, בשבוע הבא הם קצת יתקרבו עוד יותר.
&nbsp
ובינתיים, אני שולח אתכם מפה עם שירה שרה לנו בהשקה. צרחות ברקע: אני.

Roei152

Well-known member
מנהל
תשובה מלאה למה נימי ורומי הם לא דניאלללי
דניאלללי , זה זוג שהאהבה שלהם נבנתה בפרקים לאט לאט , הם היו מודעים לשנאה שלהם אחד כלפי השניה , ולאט לאט , לאור גלאפגוס , הם התאהבו ..
נימי ורומי זה לא שהם שנאו אחד את השניה רשמית , כאן בסה"כ הם היו חלק ממבצע כללי , וכולם זשנ או את רומי , בעקבות כך שהתקשורת ניסתתה להלביש עליה את התואר מלכת המבצע ולהבליט אותה עלל חשבון האחרים .... הנשיקה לא באהבמקום ..
, ואני מחבב את גילי ורומי ..

רשמים מההשקה ללא ספוילרים

אז הגעתי לסינמה סיטי גלילות ופגשתי את רועי.

מיד כמובן פגשנו את יובל גונן המקסימה שהצטלמה עם כולם. והצטלמנו איתה בפגישה השנייה! איזה כיף!

ואז גם רעות הגיעה ובכלל היה כיף. (נשארה עוד אחת באוסף בנות התחנה)...

פתאום ראינו שבן זיני וטיילור הולכים לכיוון מסוים- והבנו איפה נמצא החדר הסודי שבו מסתתרים כולם ומצלמים אותם!!!!!!!!! לצערי היה סגור רק לתקשורת.

אז התיישבנו, וראינו ברקע אנשים מהמשפחה של שירה (סבא שלה, למשל, דוד שלה שהוא המפיק). ואז אני רואה... את הילדים של יוצר הסדרה! כלומר, יונתן ורומי, הילדים של טלי. יש לי תמונה עם דור העתיד למשפחת אורן. חמודים! אה, וגם אופירה אסייג באה. למה? היא הייתה צריכה לשחק את אימא של רומי ואדר, אבל לא יכלה, אז הבת שלה תשחק בעונה הבאה.

נכנסו הכוכבים. בואו נגיד שלהשתלט על הקהל הם לא יודעים שם בהשקה. אגב, אני חושב שמנהלת התכניות ב-KIDZ לא מכירה את השחקנים... אגב, הגיעו מלא מתנדבי מד"א.

אז ראינו את הפרק (מחר נצחק כי יש לי טונות בדיחות!). בסוף הפרק העלו את שירה, שקידמה את השיר החדש שלה ושרה את שיר הנושא איתנו.

ואז יצאנו. וניסינו לתפוס שחקנים (רועי תפס את טילטיל!). לא הצלחנו, כי הבריחו אותם... ואז ירון יצא וכולם התנפלו עליו וחסמו אותו (הכי הרבה תגובה שהוא קיבל מעולם, נראה לי). אגב, שוב לא שולטים בהם. ריבון העולמים, הם התפרצו לכביש וכמעט נכנסו במונית של דין.

ואחרי שנפרדתי מרועי הצלחתי להגיע ליוני גרין (צולם מטושטש, אבל היי! הוא היה בדרך ללכת וכשביקשתי הוא נתן. למרות שאתה פויה כי אתה לא כמו איאן).

ואז מצאתי את דליה... והצטלמתי, ואמרתי שאני מכיר את אימא שלה.

בנות התחנה- כולן הצטלמו איתי בנקודת זמן זאת או אחרת.

טוב, חוץ משירן סנדל ונועה בני, אבל בואו.

שיר m

Well-known member
ואני!

ישבתי בבית והסתכלתי על כל התמונות והסרטונים שהעלתם

&nbsp
שמחה שנהנתם

&nbsp
אבל מה ראיתם, פרק 3? או 4? או גם וגם?

Roei152

Well-known member
מנהל
הבאתי טאבלט במיוחד כדי לצפות בפרק
את רוב הפרק ראיתי בדרך , אבל את החלק האחרון ראיתי במתחם עם מילקשייק.. לפני שפגשתי את יוסי .. אני כבר למדתי שבהשקות שבהם אין לך קשרים טובים , לא יכניסו אותך ,
&nbsp
&nbsp
&nbsp

פרק 29

אז מה קורה בשכונה של נימי והאם הוא ימצא מקום שקט לגור בו?
&nbsp
מה יקרה לאחר הנשיקה של רומי ונימי?
&nbsp
האם שקד תספר כבר לאדר?
&nbsp
ומי החבר החדש של פיקה?

ועכשיו תשמעו על הדעות מאתמול

כן, חברים, את הפרק פתחנו בדמות בלתי מוכרת... לבחור הזה יש חיבה לשכונות בעייתיות. אני לא חושב שהוא יודע, אני חושב שהוא הטוב בסיפור פה...
&nbsp
גפן על המסך, זוכה לתרועות. פוסטר של רומי. רק בזכותה. למרות שקצת צחקנו מהטמטום של הזוגיות הזאת... נו, באמת, אדר, אם יזרקו אותך מהחלון אתה תאבד את המעט שנשאר לך. גם צחקנו מהכוס של שקד. השקרנית. תמשיכי לצחוק על רומי.
&nbsp
רומי מגיעה, והקהל התמים חושב לעצמו שהיא ונימי יתנשקו! מה פתאום! אפילו רומי הבינה שזאת הייתה טעות נוראית. אבל אני, בניגוד לתקריות ליטמן, ביטחתי את עצמי. עם כל החברות שלו הצטלמתי. אפילו עם אימא שלו הצטלמתי! אני מקיף אותו! שנית אביה לא תיפול! ואגב, אני לא מאמין שאף אחד בהשקה לא צחק שרומי אכלה סנדוויץ' טונה. שכידוע לכם, זה יכול להיות יותר חזק מהרעל בשכונה של נימי. יש לה קיבה חזקה, לרומי... אירוע משפחתי- ההשקה, שממומנת בידי חברת ADD, ששירה עתידה לרשת אותה. כן, נימי, לך. היא לא בעניין. הבנת?! אגב, לשירה היו טונות של מעריצות בקהל.
&nbsp
פיקה על המסך, כולנו שמחים. אלומה ובוזי בחלון, כולנו שמחים. אגב, דליה ישבה איזה שתי שורות מאחוריי... והמשפט של פיקה זכה לתרועות.
&nbsp
אני לא מבין מי אחראי על המינויים בעולמות האלה. קובי מימון מנהל תחנה. אסף אטדגי מנהל בית ספר. ברור שהוא סידר הכול, לאקסית שלו יש חברה מסודרת.
&nbsp
עכשיו, להגיד לכם שקווין קיבל יותר תגובות מכולם? כן. הדבר המצחיק הוא שאני בדיוק בצד של פיקה בכל הקטע... אין לי מושג מי זה קווין. ואגב, מה כולם אומרים "גיי" כל כך בחופשיות?!
&nbsp
אימא שלך מציירת כמו אימא של דריה. האמת שדפנה הופיעה מלא בפרק ושיחקה נהדר. כשהוא מדבר על רעל, אני מקשיב.
&nbsp
גם יוני זוכה לאחלה תגובה. אתה מקדים תרופה למכה, גילי.
&nbsp
לא למדת מפלאשבק להפסיק לסדר לחברה של חברה שלך בני זוג? לא, דביל, אתה עברת תאונה ואתה כנראה איבדת את הזיכרון! מה, פיקה היא אביב שכל דקה עושה תאונה עם הרכב?!
&nbsp
אני יודע, אתם חושבים שיש ביניהם רומן. אבל האמת שלא. אולי בסוף כן. אבל נימי עומד לקבל, כמו האקסית שלו, נפיל בתור אבא. ועוד נפיל ממש רע.
&nbsp
אני לא מבין למה אדר לא יוצא על שקד כבר?! למרות שה"כי אתה נכה" היה מוזר, היו כמה שקצת צחקו.
&nbsp
נימי, אם באשמורת היו רעלים וגם כאן, אולי הבעיה היא בך... שוב פעם מרעילים את המקומות שלו! שוב פעם! תפנו ללשכה באשמורת. הם טובים בזיהוי רעלים. זה בערך הדבר היחיד שהם יכולים לעשות. עדיף שתגידי "לא זזים". אתם לא זזים, כן? לא, דביל, הפרחים בשבילך! אולי משם הרעלים! ולא, זה לא דני.
&nbsp
אני עם פיקה. מי זה קווין?! למרות שכל המונולוג היה מצחיק. כל הסצנה הייתה קורעת. אגב, כשפיקה אמרה "אני אהרוג", מאחוריי דליה אמרה "כי ככה צריך להגיד את זה! עתיד ב-א'!". יופי, דליה! אבל למה לא ישבת לידי, היית יכולה להיות כמו החברה של האיגניסי מכדברא... אגב, שיר, את מאשרת את זה שהוא שיחק את מוריס הצעיר בשוברי?
&nbsp
כל הקטע הזה פשוט היה מוזר, איך שהוא גילה לאדר למרות שהיא... שקד, את סתומה. בסדר?!
&nbsp
קטע הזוי. פשוט קטע הזוי. אין לי מושג מי זה קווין.
&nbsp
עוד פעם הקהל התעצבן ולא הבין שהם לא צריכים להתנשק! ורומי מתנהגת בצורה יפה (אבל בפרקים הבאים...). תתרחק מהשיער, נימי. תתרחק לה מהשיער. זה סבא שלה עיצב.
&nbsp
אלומה, לא למדת לקחת מזרקים?! שוב יפנו אותך! טוב, זה באמת יקרה. כולנו יודעים שהיא מתוקה וצריכה מזרקים. אל תדאגו, חברים, כל עוד יש למישהו שוקולד תות יהיה בסדר!

Roei152

Well-known member
מנהל
אני הכרתי את קווין רובין
איפה שהכרתי את קים אור.. רק בסדרה אינסטה בייב שהבטיחה עונה שנייה ועדיין לא קיימה..
&nbsp

מי הוא? מה הוא?! לא הבנתי?!

על מה הוא בפסטיגל?!
&nbsp
יכול להיות שבוגרי ליאו באק לא מכירים את קווין רובין?

שיר m

Well-known member

גם חושבת שזה לא דני, אבל מי זה כן?!
&nbsp
גם לי אין מושג מי זה קווין רובין.
&nbsp
מי שיחק את מוריס הצעיר? לא זוכרת את זה! זהו עכשיו זה יחרפן אותי לנצח. כמו קקטוס.

למעלה