נימי, אבל הכול שלך!!!!!!!!
אסי, בזה הרגע הצטרפת למועדון הכושלים ע"ש זאב נאמן. ולמה כולם רואים אותו ולא מסגירים למשטרה?!

נימי, זה מה שקורה למי שמתעסק ברעלים שונים. למי אתה צועק?! אין כאן מתנדבי מד"א! אבל רבאק, דפנה דקל היא שחקנית נהדרת או מה?! יום אחד גם אמצא אותך ואצטלם איתך, ירון! יום יבוא! לא רק כל מי שאתה מנשק בסדרות, לא רק אימא שלך! גם אותך!

כן, תגורו במקום אחר, ללא הרעלות וכאלה... אבל נימי, הכול שלך! רגע... אהובה פרח, תקשיבי לבן שלך כשהוא מדבר על רעלים. יש לו ניסיון בזה.

פשוט מהממת. אני בכלל לא עצוב שלא ראיתי ונפגשתי איתה. בכלל לא. בכלל... בכלל... אוף, אני רוצה לחזור ל-2 ביולי 2018! במקום להשקיע בתותי הייתי מדבר עם שירה! אני לא מבין, אסי זה רובי? אדר, אתה טמבל.

נועם, גם את. ושקד, את מסנג'רת.

אלומה, לא אמרנו להפסיק לדבר עם אבא?! פיקה, את חובשת את השולחן? היי, אלומה! את רצית אקשן בזוגיות! במקרה של בוזי לא תהיה חנינה. כידוע לכם.

שתיכן סתומות.

דוד דולק?! זה נורא! בפעם הקודמת שניסית להרוויח כסף הסתבר שאין לך הסמכה רפואית, ולכן אתה לא יכול להדריך קייטנים בכנען. הלכת. עשית הכשרה רפואית. עכשיו שוב עבודה?! מה קרה, שוב שרפת שדות?! היי, פרחים! תזקק קצת רעל! כן, האמת שיש כאן משהו, ונגלה בשבוע הבא (לא מחר). דני שמש, הלא הוא אלון דהן (אבא של שחר? או של הגרומל דניאל מורשת?).

רועי אמר שהוא לא חושב שנימי ורומי זה דניאללי. זה ברור. אתה רוצה בחור שהתחיל אצל מיכל ביומני, ואז עבר להתחיל עם מלא בנות בצורה מאוד מוזרה? אתה רוצה חוסר החלטיות?! הנה לך! שקד ואדר, מתלבטים על בייגלה. ושקד, די לסנג'ר את האקס. שקד, זה פשוט לא נכון! היא לא הפרידה בינך לבין נימי! אגב, לירון פחות צפצפנית... היא התבגרה מבחינת המשחק.

פיקוש, לא נעים לי, אבל אין מצב שהבגדים של אימא שלך יעלו עלייך. אבל לפחות רזית קצת.

'היא לא אמינה', אמרה השקרנית הראשית. זאת שיצאה עם שני בחורים במקביל! זאת שיצאה עם בחור רק כי הוא נכה!

פיקה לא הייתה כל כך יפה מאז הפרום בליאו באק. האם זה שנועם ונימי ביחד במסיבה רומז למשהו?

כזאת אלילה.

רגב, בפעם הבאה תדריך את הילד של נועם. גם אימא שלו אלכוהוליסטית, די בגללך. אה, ה י א מסוכנת לך?! מי השקה את מי פה בדיוק?!

הטקס משודר בחסות: "קרן שיקומית כנען. כי גם אם נזרקת בבום מכדברא, תוכל לקבל התנדבות בתחנה!". שקד זכתה בגלל פרוטקציה מצד האקסים שלה. והזוכה הוא... היא... נימי על תפקידו 'אני חבר נהדר, נשבע לכם!!!!!!!!!'. בנימה מוסגרת, משחקה של רומי כגל גדות בתחנה הוא מהמשחקים האמינים והמשובחים ביותר... צודק גילי. הוא מבין בשיימינג במסיבות.

בוזי, אתה בן אדם מוזר.

אני נורא רציתי לדפוק בראשי. לצעוק. להגיד ששוב פעם זה קורה. שמלכה שלי נופלת לנטע זר מקיבוץ כנען. לחתום על הסכם עם ירון. להגיד שאני סוגד לו. ולא לאהוב את זה שהוא סתם מנשק בחורות ברחוב, כי אפילו לחבק שליחים עדיף. רציתי!!!!! נשבע לכם!!!!!!!!!

אבל ראיתי את פרק 4, אז לא בא לי. וחוץ מזה, בשבוע הבא הם קצת יתקרבו עוד יותר.

ובינתיים, אני שולח אתכם מפה עם שירה שרה לנו בהשקה. צרחות ברקע: אני.