התחנה- שבוע 3

פרק 10

אז מה יקרה אחרי שאלומה שוב החמיצה דייט עם בוזי?
&nbsp
מה יקרה בקורס?
&nbsp
האם שקד תבקר את אדר?
&nbsp
ומה רומי ממליצה לגילי? (רמז: סבתא שלה תהיה גאה)

המספריים האלה של ז'קלין

ענת עצמון, את יודעת שהדברים השתנו? היום זה לא שתי בחורות וגבר, היום בחורה יכולה להיות עם שני גברים!
&nbsp
עדיף שתשבי עליו, פיקה. מה אכפת לי מהאבא המטומטם שלך? ולמה שואבים חמצן לפיקה?!
&nbsp
נימי, התבלבלת. אתה לא נוחר. נוחרים בגללך. לא, לא שומעים אותך. אולי תהיה עם רגב? יהיה נחמד ואולי תהרגו אחד את השני.
&nbsp
אולי תשימו אותו באורז מלא? אין, התעלולים האלה של הבני דודים... טוב, יאללה, נוהל חברות: תהיי בפלאפון של לירון בינתיים.
&nbsp
שוב פעם את יורדת על חברה שנרטב לה הפלאפון בגללך?! למה היא לא אמרה לך באמת? נחום הגנב?! משפחה ענפה יש לשירה. ומה עם דוד ירון? שתדעו לכם שהצמות של שירה יפות.
&nbsp
גם אתה צוחק מזה? וואו, איזה בכיין! יאללה, חבר'ה. תהרגו אחד את השני. תהרגו אחד את השני! אפילו בזה הוא כושל.
&nbsp
זה לא היה הטלפון שלך! זה היה של נואל! חן מנסה להרגיע את המצב.
&nbsp
פד"ח, אלומה. אומרים פד"ח. לא צריך לדבר מולקולרית. לא, אתה מעציב את העיניים הכחולות שלה!
&nbsp
להעמיד פנים. כדאי שזה יפסיק להיות העמדת פנים. מספריים! היא אמרה לך מספריים! תקשיב לה בנושאי מספריים!
&nbsp
בוזי, אתה מעצבן. לא יפה!
&nbsp
עוברים עליו מלא דברים. לא תמיד?!
&nbsp
אתה מנסה להעתיק מפיקה?! זאת הרוח הליאו באקית.
&nbsp
ויכוח עקר? נו, באמת!
&nbsp
שמש. באה לשמש. כיף.
&nbsp
חוקים זה תמיד טוב. ידעתי שאין זה אאוט. ידעתם שזה כבר לא אין להגיד אין? אני מאוד אוהב את החוזים האלה. שמע, גילי, כשהנכדה של ז'קלין ואביגדור אומרת לך לחתוך... תחתוך. אוי, תודה לאל. נמאס לי מהכובע הזה.
&nbsp
באה בלונדינית!!!!!! אוי, גם הוא בא.

שיר m

Well-known member
וואה וואה ווי ואה

פרק טוב. גם מצחיק וגם דוקר
&nbsp
מעצבן שאלומה מבאסת כזאת. היא חמודה והכל אבל הדמות שלה לא משהו. מקווה שישתפר
&nbsp
נימי ורגב, לכו תפתרו את זה בריקוד

&nbsp
טוב שרומי נזהרת מחן. תיזהרי גם מהטלפון הזה!
&nbsp
פרק ממש טוב

פרק 11

אז איך רומי וגילי יפתחו את הזוגיות?
&nbsp
האם נימי יראה את שקד עם אדר?
&nbsp
מה יתפתח בנושא החקירה?
&nbsp
ומי יעבור את המבחן?

אמן שנימי לא עובר

שוב פעם זה והפלאשבקים שלו... מה זה פה, נעלמים? תודה לארנק שלך, שקד.
&nbsp
תעזוב את החוזה הזה, הוא מאוד גמיש. זה נקרא "את מטורפת, אתה חתיך". וזאוס לא חתיך. ואתה ממש לא זאוס, גילי. ממש לא. תאמין לי שלא.
&nbsp
פיקה, לא כיוונת שעון קיץ?! בושה. לא תמיד חייבים להכין להם קבלת פנים...
&nbsp
לא מציעים לשקד פיצה. ולא, הבדיחה לא מצחיקה. עוד פעם רמאות במבחן. אבא שלה רואה אותך במצלמות.
&nbsp
ככה?! ככה להתייחס לאקס?! ככה?! ככה להתייחס לאקסית?! פיקה חמודה.
&nbsp
לא, הוא לא רגוע.
&nbsp
היי, סיפרת לכולם שאתם חברים כבר שבוע. איזו סצנה מוזרה. נועם, מה קרה? אה, זה כי יש לו שיער מתחת לכובע? יופי, שקד.
&nbsp
קראת לו. הם כותבים הרבה.
&nbsp
רגב בבריכה. רוצה לבוא לישונצלו? למה צריך לעכב את זה בגלל פאקינג רגב הוד?!
&nbsp
משהו בתסרוקת של שירן כשהיא חן משדר לי רוע. שירן היא היחידה שהשיער שלה משדר לי משהו. ליולי ולסיון היה קצת מתולתל... ואז יולי הטובה הייתה יותר חלקה. ואז קוקו כשהייתה מדריכה. וכאן זה קוקו אבל לא באמת... מה היא באמת עשתה שם? מה זה הביקורתיות הזאת?
&nbsp
אולי תבדקי אם מישהו מעתיק במקום לבדוק את רגב?! בחייך. לא קוראים לה פיקה!!!!!!!!!! ומה זה המקרא תשובות הזה?!
&nbsp
עם מי את מדברת, לייבו? כן, הוא אדם רע. אקסים.
&nbsp
אתה סתם יושב שם ללא תועלת. נכון? בחירתה של שקד. אדווה קצת יותר מדי משדכת ביניהם.
&nbsp
לגמרי חופשיה. אני רוצה להיות על גבול החיבוק...
&nbsp
אדווה, את יודעת שיש גם את חן, ואם את רוצה לשדך גם אותה לאדר ואז שהוא יהיה גידי גוב ואת יודעת מה... כן, בטח, שקד, אל תדאגי מהתמונה הזאת שבטח לא תצא.
&nbsp
חן לא גמרה כלום.
&nbsp
אז רומי עלתה על זה.
&nbsp
טוב, אבל טכנית זה נכון, גם אם ההודעה לא מנימי. וההודעה היא משקד.
&nbsp
בדיחות מד"א. הזוי. שקד, נדפקת. וגם העתקת, אז מה אכפת לך... וואו, שקד, ממי למדת לשקר ככה? מעניין...

שיר m

Well-known member
כולם מסתבכים

איזה פרק מסובך...
&nbsp
אני רוצה חיבוק מאלומה!

למעלה