אמן שנימי לא עובר
שוב פעם זה והפלאשבקים שלו... מה זה פה, נעלמים? תודה לארנק שלך, שקד.

תעזוב את החוזה הזה, הוא מאוד גמיש. זה נקרא "את מטורפת, אתה חתיך". וזאוס לא חתיך. ואתה ממש לא זאוס, גילי. ממש לא. תאמין לי שלא.

פיקה, לא כיוונת שעון קיץ?! בושה. לא תמיד חייבים להכין להם קבלת פנים...

לא מציעים לשקד פיצה. ולא, הבדיחה לא מצחיקה. עוד פעם רמאות במבחן. אבא שלה רואה אותך במצלמות.

ככה?! ככה להתייחס לאקס?! ככה?! ככה להתייחס לאקסית?! פיקה חמודה.

לא, הוא לא רגוע.

היי, סיפרת לכולם שאתם חברים כבר שבוע. איזו סצנה מוזרה. נועם, מה קרה? אה, זה כי יש לו שיער מתחת לכובע? יופי, שקד.

קראת לו. הם כותבים הרבה.

רגב בבריכה. רוצה לבוא לישונצלו? למה צריך לעכב את זה בגלל פאקינג רגב הוד?!

משהו בתסרוקת של שירן כשהיא חן משדר לי רוע. שירן היא היחידה שהשיער שלה משדר לי משהו. ליולי ולסיון היה קצת מתולתל... ואז יולי הטובה הייתה יותר חלקה. ואז קוקו כשהייתה מדריכה. וכאן זה קוקו אבל לא באמת... מה היא באמת עשתה שם? מה זה הביקורתיות הזאת?

אולי תבדקי אם מישהו מעתיק במקום לבדוק את רגב?! בחייך. לא קוראים לה פיקה!!!!!!!!!! ומה זה המקרא תשובות הזה?!

עם מי את מדברת, לייבו? כן, הוא אדם רע. אקסים.

אתה סתם יושב שם ללא תועלת. נכון? בחירתה של שקד. אדווה קצת יותר מדי משדכת ביניהם.

לגמרי חופשיה. אני רוצה להיות על גבול החיבוק...

אדווה, את יודעת שיש גם את חן, ואם את רוצה לשדך גם אותה לאדר ואז שהוא יהיה גידי גוב ואת יודעת מה... כן, בטח, שקד, אל תדאגי מהתמונה הזאת שבטח לא תצא.

חן לא גמרה כלום.

אז רומי עלתה על זה.

טוב, אבל טכנית זה נכון, גם אם ההודעה לא מנימי. וההודעה היא משקד.

בדיחות מד"א. הזוי. שקד, נדפקת. וגם העתקת, אז מה אכפת לך... וואו, שקד, ממי למדת לשקר ככה? מעניין...