הוא סתם מעצבן, לא יודע למה
איך בוקר טוב עם נימי? הבחור פשוט מבאס. אדם פשוט נורא.

למה הוא מפריע לשיעור?! רומי כזאת חמודה כשהיא כותבת. פיקה כזאת חמודה כשהיא מצביעה. גילי פחות. ובוזי בכלל לא. גם אני מסכים איתך, פיקה! גם אני! אבל לא יודע למה ממנים אותו בכלל!

לא, נימי, לא ככה המשפט הזה נגמר. והלוואי שגם החיים שלך לא יגמרו ככה. רומי, את אישה מוזרה שאת נמשכת לאוהב העוגיות האנטיפת הזה. וואו, הדמות פשוט לא אהיבה בעליל!!!!!! זה כאילו ירון בן הרוש לוקח את כל הסטריאוטיפים ועושה אותם!

מעניין אם הוא שכח שהוא אוהב בלונדיניות. שקד, את היית צריכה לשאול "מה הולך". זה היה יותר מצחיק. שקד, את לא אהיבה כמעט כמו נימי.

היי, בנות יקרות! מה זה הפרידה הזאת?! מה, עוד פעם ירון בן הרוש מפריד בין חברות טובות?! לא ולא. איפה נואל שתפשר ביניכן?! (בדקתי. נואל לומדת לפסיכומטרי, על כל עזריאלי...) נו, יאללה, בנות, שירו... "בייבי, אני לא בובה שלך"... נו... "אומרים שביחד, עוברים את החיים... אביב אז נוטשת, עברה לנעלמים... ואז בכדברא, שם דריה היום, נשארנו לבד, כן, עם בוזי, איום"... לא? טוב, אז שתיכן הייתן בביוש ויש לכן תמונה איתי!!!!!!!!!!!!!!! שקד, מי מנסה להשיג את נימי?! למה שינסו להשיג אותו?!

אלומה!!!!!!!!!!!! יפה אחת... אלומה, לא להסביר במה כרוכה החליבה. איך אפשר לסרב לעיניים הכחולות האלה?!

אלומה אישה מאוד מושכת. מה לעשות, אני רוצה לפגוש את סבתא שלה. מה היא לא זוכרת, בוזי? יא חניך תורן לא טוב! אפילו גילי ונימי דיברו אחד עם השני.

חן מוזרה. ובוגדת. פחד קהל. בטח. חחחח, היא מגאליס, מה הקשר אילת... לייבו?!

מעניין מתי אדר יקום.

כשאת צריכה לחרטט אז את לוקחת אותם לבריכה. בחורה הזויה... אני לא סומך עליה, היא בדיוק כמו יולי.

לשירן יש חיים חוץ מלשרוץ בבריכה?! היי, היי, היא מוכשרת מאוד.

אז מי רודף בלונדיניות, אדר או רגב? אני מאחל בהצלחה לשני הצדדים במאבק נימי-רגב. רק שליביאנה יודעים לשיר, בן... לא, נימי, אתה גם ככה מעצבן, אל תעצבן עוד יותר.

לרגב יש בעיה עם קרם מוגזם. שמע, יוני גרין, יחסית לפרידה מאיאן, די הצלחת. מוות למצילים. כולם חייבים לכולם.

נימי, אתה פשוט אדם לא חביב בעליל. מזל שיש את רומי. פיקה, אולי גם את? לא? אלומה? לא? לא, נימי, בחייך... אדם רע.

טוב, במים יש את נימי...

מה להיזכר, שוב דין מירושניקוב...

כן, אתה דביל. רוצה לבוא לריבתי? לא, רגב, אל תתעצבן, הבחור גם ככה מעצבן באופן כללי... לא אבא שלו, לא הפרחים!!!!!!!!!! התכוונתי לשם המשפחה שלו, פרח.

דבילים, פיקה בסכנה!!!!!!!

מאדר לא ממש אכפת לי. אה... אז הוא נזכר בכל זאת. רגע. את הקטע הזה ראיתי בקליפ... אז יש מצב שאדר בכלל לא יקום?