התחנה- שבוע 2

פרק 6

אז מה רומי תגלה בקורס?
&nbsp
מה בוזי מסתיר?
&nbsp
האם פיקה תגשים את חלומה?
&nbsp
ומי בא להתארח?

הופעת פארק!

כן, נועם ישר כועסת על נימי. אבל הסיבה שהיא ישר מתקיפה היא שנימי פשוט בחור לא חביב. הדמויות שלו פשוט הופכות מסדרה לסדרה ליותר ויותר לא חביבות.
&nbsp
אני שונא את שירן. מיותרת לגמרי ברמה של דמויות מיותרות כמו יובל רמז ושחר דהאן. ורומי חמודה. חברה של נימי העלימה ראיות. עוד פעם מרגלית הבלשית. כל הזמן. כל הזמן. וזה לא שלא היו מאמינים לה, זה שלא ידעו שהיא הבלשית! לא, לא להידבק לנימי, זה עלול להדביק אותך בחוסר תועלת ואז את ושירן... סליחה, רומי.
&nbsp
הנימי הזה פשוט לא חביב. ורמאי. ושקרן.
&nbsp
היי קטריקס ודורון.
&nbsp
אווווווווווקיי, אני קצת מכיר יותר מדי טוב את הילדים האלה... בעיקר אותה... בואו רק נגיד שהם בנים של יוצר אחד, שבמקרה את אשתו אני מכיר... חבוב, אל תחקור אותם, הם לא יודעים דבר על הכסף של חדווה!!!!!!!!!!!! גם אני מכיר. את שתי הרומיות. תראה, אבא שלהם, הוא במקרה כותב את הטקסט. עכשיו אימא שלהם, אני לא יודע בדיוק, מה שבטוח שהיא מצחיקה מישהו... או שהיא איתי. רגע... לא, היא לא מצטלמת איתי. בלי פאניקה, נימי. ילדים מצחיקים. מעניין ממי הם ירשו את זה... יופי, נימי. לא, אתה לא מפקיר או... אל תפקיר אותם, יא חסר תועלת אחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
לא קוראים לה... את לא אמורה לקרוא לה פיקה! סומליה זה פחות יפה. אלומה, סבתא שלך בעייתית. לבוזי יש בעיות. וזה שנימי לא פה, גברת נועם? לגמרי אפס שקרן. איך הגעת לאר"ן, נימי? אין, הבחור פשוט אסון מהלך. לא, רומי, לא, שקד, זה לא ככה. לפעמים פיקה ממש מתלהבת. יותר מדי. העיניים מטורפות.
&nbsp
נימי, ממתי יש לך סמכות?! די אתה והאינפוזיות! ופיקה צודקת. רומי בטראומות.
&nbsp
נימי, אתה מטומטם. נימי, סתום. הוא מציע לה לקבל סמכות... הורידו אותך בפאקינג דרגה! יא רמאי!
&nbsp
כמו שאני מכיר את בוזי הוא סתם שוכב לו ברוגע באיזה מקום. או שלא כל כך ברוגע, סורי! סורי! סליחה בוזי! מעניין אם יהיה ביניהם רומן או משהו, מה שיעיב על היחסים עם אלומה.
&nbsp
רומי, רוגע. מסכנה. אוי ואבוי, גילי. גילי מסתכל לבחורה בעיניים...
&nbsp
האנטומיה... היא מבינה לפי האנטומיה.
&nbsp
דורון ביטון לא בעל עצבי ברזל. כן, גילי, גם לי אין מושג מי זה קטריקס. דורון אולי מכמה סדרות...
&nbsp
לא לחפות עליו. לא יפה. פיקה היא השפעה טובה.
&nbsp
נימי, סתום כבר... אתה בן אדם דביל. אתה אישית תסתום את הפה. אדם כושל. הוא משתעל דם, יא אהבל.
&nbsp
הוא פשלונר מטורף. לא, נועם, הוא הדביל פה! מי הבריז מהקורס?
&nbsp
שוב עלה לרומי החיוך קים. פיקה, אני אתעלם באלגנטיות ממה שאמרת. יש גם סטטיק ובן אל לצערי. שקד נתנה מכת אגרוף לבוזי. אין התייחסות לעבר שלהם? לירון, לא לשיר, אמרנו כבר שיש לך הכול ורק קול של ארנבת!

שיר m

Well-known member
אני פשוט

נשארת בלי מילים אחרי כל פרק.
&nbsp
וכמה מחדלים שהיו הפרק הזה!
אבל הכל נשכח. כי באמת זה ממש טוב.

פרק 7

אז מה רומי עומדת לעשות היום?
&nbsp
לאן חן תיקח את כולם?
&nbsp
מה יש בין שקד ואדר?
&nbsp
ולמה נימי מעצבן כל כך?

שיר m

Well-known member
די נו זה ממש טוב!

עצרו הכל, יש יורש למאור שוויצר. קוראים לו ירון בן הרוש.
שניהם משחקים את הדמויות הכי מעצבנות בעולם בצורה דומה מאוד.
&nbsp
מי יציל את יובל?
&nbsp
רומי את מלכה. אלומה גם את.
&nbsp
חן את מפוטרת.
&nbsp
קצת מבלבל שכל השחקנים פחות או יותר באותו גיל ואמור להיות הבדל...

הוא סתם מעצבן, לא יודע למה

איך בוקר טוב עם נימי? הבחור פשוט מבאס. אדם פשוט נורא.
&nbsp
למה הוא מפריע לשיעור?! רומי כזאת חמודה כשהיא כותבת. פיקה כזאת חמודה כשהיא מצביעה. גילי פחות. ובוזי בכלל לא. גם אני מסכים איתך, פיקה! גם אני! אבל לא יודע למה ממנים אותו בכלל!
&nbsp
לא, נימי, לא ככה המשפט הזה נגמר. והלוואי שגם החיים שלך לא יגמרו ככה. רומי, את אישה מוזרה שאת נמשכת לאוהב העוגיות האנטיפת הזה. וואו, הדמות פשוט לא אהיבה בעליל!!!!!! זה כאילו ירון בן הרוש לוקח את כל הסטריאוטיפים ועושה אותם!
&nbsp
מעניין אם הוא שכח שהוא אוהב בלונדיניות. שקד, את היית צריכה לשאול "מה הולך". זה היה יותר מצחיק. שקד, את לא אהיבה כמעט כמו נימי.
&nbsp
היי, בנות יקרות! מה זה הפרידה הזאת?! מה, עוד פעם ירון בן הרוש מפריד בין חברות טובות?! לא ולא. איפה נואל שתפשר ביניכן?! (בדקתי. נואל לומדת לפסיכומטרי, על כל עזריאלי...) נו, יאללה, בנות, שירו... "בייבי, אני לא בובה שלך"... נו... "אומרים שביחד, עוברים את החיים... אביב אז נוטשת, עברה לנעלמים... ואז בכדברא, שם דריה היום, נשארנו לבד, כן, עם בוזי, איום"... לא? טוב, אז שתיכן הייתן בביוש ויש לכן תמונה איתי!!!!!!!!!!!!!!! שקד, מי מנסה להשיג את נימי?! למה שינסו להשיג אותו?!
&nbsp
אלומה!!!!!!!!!!!! יפה אחת... אלומה, לא להסביר במה כרוכה החליבה. איך אפשר לסרב לעיניים הכחולות האלה?!
&nbsp
אלומה אישה מאוד מושכת. מה לעשות, אני רוצה לפגוש את סבתא שלה. מה היא לא זוכרת, בוזי? יא חניך תורן לא טוב! אפילו גילי ונימי דיברו אחד עם השני.
&nbsp
חן מוזרה. ובוגדת. פחד קהל. בטח. חחחח, היא מגאליס, מה הקשר אילת... לייבו?!
&nbsp
מעניין מתי אדר יקום.
&nbsp
כשאת צריכה לחרטט אז את לוקחת אותם לבריכה. בחורה הזויה... אני לא סומך עליה, היא בדיוק כמו יולי.
&nbsp
לשירן יש חיים חוץ מלשרוץ בבריכה?! היי, היי, היא מוכשרת מאוד.
&nbsp
אז מי רודף בלונדיניות, אדר או רגב? אני מאחל בהצלחה לשני הצדדים במאבק נימי-רגב. רק שליביאנה יודעים לשיר, בן... לא, נימי, אתה גם ככה מעצבן, אל תעצבן עוד יותר.
&nbsp
לרגב יש בעיה עם קרם מוגזם. שמע, יוני גרין, יחסית לפרידה מאיאן, די הצלחת. מוות למצילים. כולם חייבים לכולם.
&nbsp
נימי, אתה פשוט אדם לא חביב בעליל. מזל שיש את רומי. פיקה, אולי גם את? לא? אלומה? לא? לא, נימי, בחייך... אדם רע.
&nbsp
טוב, במים יש את נימי...
&nbsp
מה להיזכר, שוב דין מירושניקוב...
&nbsp
כן, אתה דביל. רוצה לבוא לריבתי? לא, רגב, אל תתעצבן, הבחור גם ככה מעצבן באופן כללי... לא אבא שלו, לא הפרחים!!!!!!!!!! התכוונתי לשם המשפחה שלו, פרח.
&nbsp
דבילים, פיקה בסכנה!!!!!!!
&nbsp
מאדר לא ממש אכפת לי. אה... אז הוא נזכר בכל זאת. רגע. את הקטע הזה ראיתי בקליפ... אז יש מצב שאדר בכלל לא יקום?

שיר m

Well-known member

יוסי, תפסיק לפזר ספויילרים ואז להתחרט עליהם!!!
איך יקום? דרסו לו את הרגליים! הגיע הזמן שיהיה פה נכה אחד שלא יכול לקום פתאום!

שיר, בחייך, כל כך לא ריאליסטי מצדך

נכה שנשאר נכה?
&nbsp
ולא מתברר שהוא רע וזייף נכות?
&nbsp
הזוי לגמרי...

שיר m

Well-known member
קטן עליהם

מי שמארגן תאונה יכול גם לארגן נכה
&nbsp
מי שמארגן קודם נכה ואח"כ תאונה, שלא יתפלא שהנכה מזוייף!

למעלה