התחנה- נעים להכיר

התחנה- נעים להכיר

אז פלאשבק חוזרת, רק הפעם בצורה אחרת... התחנה, סדרה המספרת על חבורת נערים שמתנדבת במד"א.

וכנהוג, שרשור להכרת הדמויות. נראה האם יש פונטיציאל למצוא משולש חדש שרועי יתמוך בו במי שלא צריך לתמוך בו (הפעם גם ירון וגם גפן, אין אופציה טובה), למצוא את החמוד הבא של שיר (ברור שיוני מלס ימשיך), את מי שדר ירצה שיחטפו (אם יצפה, וברור שמדובר בשירן או ברעות), וכמובן מלכה חדשה עבורי (שירה מלכה ישנה, זה בסדר)

בפורמט הידוע.

שירה לוי

מאיפה את מוכרת? מפלאשבק, סוסי פרא, פסטיגלים, המלאך השומר שלי ותמונת הקאבר בפייסבוק והפרופיל באינסטגרם של יוסי.

נעים להכיר: רומי. בחורה קלולסית, יפה ומאוד אינטילגנטית. אוהבת בגדים ולעשות סלפי ויכולה ימים שלמים להעביר באנסטגרם ובבריכה.

היא ממש מזכירה לי את: ספיר מהמלאך השומר שלי.

פרפרים בבטן בגלל: אני מהמר על נימי...

גפן ברקאי

מאיפה אתה מוכר? יומני החופש הגדול, שוברי גלים, מלאך של אימא וכמובן או בוי.
&nbsp
נעים להכיר: אדר. אחיה של רומי. הם רבים המון, אבל הם ללא ספק תמיד שם אחד בשביל השנייה.
&nbsp
הוא ממש מזכיר לי את: גור. מה לעשות.
&nbsp
פרפרים בבטן בגלל: שקד. הבחור מת על בלונדיניות.

לירון רביבו

מאיפה את מוכרת? מהישרדות, פלאשבק, ערוץ הילדים, פולמון ופסטיגלים.

נעים להכיר: שקד. נערה מלאת אמביציה, שרוצה לעשות תמיד את הדבר הנכון, קודם כל לה, עצמה – אבל גם לאבא שלה- מנהל תחנת כפר סבא.

היא ממש מזכירה לי את: שמש ראובני.

פרפרים בבטן בגלל: אדר. אבל גם נימי לא פראייר.

ירון בן הרוש

מאיפה אתה מוכר? מכדברא (הוא בגד בקיבוץ) ומנעלמים (הוא בגד בדריה).

נעים להכיר: נימי. נער מלא תשוקה להתנדבות במד"א, אבל גם בעל פיוזים קצרים ונטייה להסתבכויות. תמיד הולך אחרי הלב שלו, למרות הכל.

הוא ממש מזכיר לי את: אלפי? תשוקה ופיוז קצר...

פרפרים בבטן בגלל: לא יודע אם רומי, אבל שקד בטוח.

רעות אלוש

מאיפה את מוכרת? בעיקר מתאג"ד אבל גם ממתים לרגע. אחות של אביב אלוש.

נעים להכיר: נועם. אחת המתנדבות הוותיקות בתחנה. היא כבר בת 17, מדריכה של קורס המתנדבים החדש בתחנה.

היא ממש מזכירה לי את: מיקה, אם היא מדריכה.

פרפרים בבטן בגלל: כנראה פחות בעלילה רומנטית.

יובל גרגיר-גונן

מאיפה את מוכרת? מרק רוצים לרקוד, דאנסטורי ככליל המושלמת, והסרטונים עם גילי איצקוביץ' לוויגן פרנדלי.

נעים להכיר: אלומה. שלא כמו כל החברים בתחנה, אלומה היא מושבניקית שמתגוררת מחוץ לכפר סבא ובניגוד לרובם, היא נאלצת להסתיר מההורים שלה את העובדה שהיא רוצה להתנדב במד"א.

היא ממש מזכירה לי את: אילנה מאליפים.

פרפרים בבטן בגלל: לפי מה שאני חושב, בוזי.

יוני מלס

מאיפה אתה מוכר? מפלאשבק, כדברא, ומלאך של אימא.

נעים להכיר: בוזי. מתנדב חדש וגאון. אבל לא כולם רואים את הגאונות שלו, יש כאלה שהיו מגדירים אותו כערס לייט, ויש כאלה שהיו אומרים שהוא כולו אדישות ומגניבות בסיסית.

הוא ממש מזכיר לי את: מיכה מאליפים.

פרפרים בבטן בגלל: לפי מה שאני חושב, אלומה.

יוני גרין

מאיפה אתה מוכר? מכוכב הצפון וממתים לרגע.

נעים להכיר: גילי. גיימר חנון ברמות הגבוהות, אבל עם פוטנציאל לצ'רמריות. וכן, יהיה כאן סיפור אהבה – מי תהיה המאושרת? נדע בקרוב.

הוא ממש מזכיר לי את: ניסן? חנון צ'ארמר.

פרפרים בבטן בגלל: פיקה.

Roei152

Well-known member
מנהל
לדעתי שלא במכוון תפרו את הדמות
לפי עומר מכוכב הצפון , אז הוא לא מזכיר את ניסן ממש
ניסן הוא טיפוס שיכול להתאים רק ליואב או לליאור שבתאי , לא לחתיך כמוהו ..
תראה גם עומר בתחילת העונה שלו היה חנון שיושב בבית ועושה סרטים במחשב עם פונטציאל לצ'אמרות וסיפור אהבה חלומי, אבלל ניסן הוא חנון מתוק בסגנון של הוגו , צחי וכו ' ....
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
אבל אתה השוית אותו לניסן
וההשואה הזאת לא נכונה לדעתי .. גם אם אתה אומר שהוא יהיה עם פיקה לדעתך, אז זאת לא השוואה נכונה .. עופרי היא לא פיקה והיא דמות מתוקה כזאת סגורה אל הכלים , פיקה היא יותר דמות קופצנית שיותר קשה לחנונים להתחבר אליה ... ראה מתי ודינה . ה
לא אמרתי שהוא לא חנון , אמרתי שבמקרה שלו , הוא יותר מזכיר את עומר מכוכב שהוא גילם בעצמו ..
השוית את שירה לדמות שהיא מגלמת
גם לא מתאים ההשואה של אלומה לאילנה מאליפים למשל בעינ אם כבר אלומה יותר מזכירה לי את דורי מגאליס ..

אלומה תהיה אילנה

כי היא מושבניקית ויפה ומדהימה ואתה תראה למה כן.
&nbsp
זה שהיא מסתירה שהיא בתחנה לא אומר שהיא דורי (שהיה איכסה בעונות הראשונות).
&nbsp
ואני לא יודע, הם אמרו חנון ורגיש (ועומר לא היה חנון, לערוך זה לא חנוני בכלל, בעיקר כשאומרות לך בנות שיש לך שרירים). גם לי זה מוזר. ופיקה בכלל זאת דריה...

שיר m

Well-known member
אני עם רועי

הוא ממש לא ניסן, הרבה יותר עומר
&nbsp
אבל יוסי צודק עם אלומה-אילנה.

למעלה