לנימי יש רעיון
נימי כזה כושל. ברמה של לוק, כושל. למה אתה מתעלק? ואפילו בהתקדמות שלו אין לו יכולת לעשות כלום. לא, נימי, זה גרוע. רומי יודעת למה (אגב, תקשיבו למה שהיא אומרת ברקע, זה קורע). למרות שחיפושי נסיכים, אני לא יודע אם אתן יודעות, אבל זה עכשיו לא עם נעליים. זה עם אייפון וטביעות אצבע וכאלה. שירה מבינה. או הו... כפפות, חכי חכי.

טמבל. ממתי שמים לב לאלו שהתעללו בך? ליהי? איזו ליהי? אני מכיר איזו ליהי אחת... גילי, זה נורא! עכשיו ברור שנימי יהיה רק כדי לגרום לו לקנא. אגב, אני לא יודע אם אתם יודעים, אבל במשפחה של שירה לגזור לבחור שיער זה כמו הסכמה לנישואין.

עוד הודעה: חן, איפה האמבולנס? לא מבין את הקטע של חן. היא בחורה מוזרה. בחורה מצטיינת. לא, את לא שומרת עליה. שירן שחקנית נהדרת.

נימי, אני צריך להגיד לך איזה מין רעיון הבאת? ולהגיע לשם עם כפפות, כאילו... לבוזי יש כתם לידה, אבל לא רואים אותו. ברח, נימי.

האם שירן קיימת מחוץ לבריכה? מה רצית להגיד, רומי? מה נראה לך? כן, בטח. גם לרועי זה מאוד סבבה, אבל גם ליוסי זה מאוד סבבה כי אנחנו יודעים מה יקרה. אל תתני לתלתלי הזהב שלך להידלדל. בוזי, למה אתה מזכיר את זה?! נאחס.

כן, זה רק האמבולנס של חן. לאט לאט זה נהיה יותר קשה. ממש קשה.

לא, היא מחפשת אותך כדי לגרום לרומי לקנא. לא, אני חושב שהוא כלום בלי רומי. הבחור התעלף.

ככה את עושה לבת דודה?

כמה מפתיע, פיקה. תראו התחנה כמו תמיד. בוזי! איזו הפתעה?! פיקה אוכלת. עם הסיפור על האצבע. איך היא מתלהבת מקטיעת איברים ולא כועסת בניגוד לחיסול בעלי חיים?!

אוי לא.

עם מי לעזאזל חן עובדת?!

מסכנה רומי.

רעה חן.

מצאת ממי לבקש עזרה. מצמד הסתומות. היא רואה ונזכרת בתאג"ד. שירה תמיד הייתה שחקנית טובה. וחמודה. ונחמדה.

כן, חיכיתי לסצנה כשהיא רדומה לידם. ידעתי שלדודי. למה לא? לדודי. אז קיבלנו את הנשיקה האמיתית הראשונה בתחנה. פיקה, למה?!

אתה לא הולך לעשות. גם לא הולך לקפיטריה. אתה לא הולך. כן, בדיוק, אדר.

נימי, אתה כושל ויש לך המון מזל. שירן, מה אמרנו על כתמי לידה מזהים שגורמים לך להיחשף בפני מי שמנסה לחשוף אותך? נכון, מסתירים אותם. עם צמיד. נכון? כדי שלא יקראו לך רוטב.