התחנה- המשך שבוע 5

פרק 20

אז מה יקרה בין נועם לרגב?
&nbsp
האם נימי ימשיך לחקור במקום לא נכון?
&nbsp
אבא של אלומה יכעס עליה?
&nbsp
ולמה מכחישים שזה רומי וגילי? זה רומי וגילי.

לנצח רומי וגילי

מטומטם הרגב הזה. אחת, אפס אחד!
&nbsp
נימי יכול לשים חולצה ולא גופייה? רומי, נכון את לא מאוהבת בו?
&nbsp
שוטרים, לעצור את חן. את חן. אה, אז הוא קצת הקדים את זמנו בקליפ על הכלא. יופי, רגב. מזלך שהיא לא נעצרה! מזלך!
&nbsp
כן, יובל כזאת, היא בדרך כלל גרה בתוך התחנה. כזאת היא. למה שתמצמץ? העיניים שלה יפות, לא צריך למצמץ. בושה וחרפה. היא רוצה להציל חיים, לא לחלוב פרות! כי היא נגד זה מצפונית! אגב, העלילה הזאת תתפתח ומישהו יצטרך למכור משהו, לא זוכר.
&nbsp
יפה, אמהות זה דבר נרכש. את המצטיינת! את כבר היית על אמבולנס! נכון?! נכון?!
&nbsp
שקד, את מטרידה. את אדם מטריד.
&nbsp
אה, השתחררת מהכלא... נימי, אתה חוקר מאוד גרוע ומאוד מעצבן. הוא לא חושב. הוא לא כזה אדם חשבן. די כבר גם כן אתה, רגב!
&nbsp
פיקה כזאת פסיכופתית. אגב לחבק פרה, אתם יודעים שכבר ראינו את אלומה מחבקת פ... לא, זה לא יפה. אני אתחמק ואגיד שסיפרתי בדיחת טבעונות. לא, בוזי, אנחנו חושבים שאתה אידיוט. פיקה למדה מאימא.
&nbsp
אדר, אתה אדם מוזר מאוד. לא ראיתי טמטום כזה מאז שוברי גלים. כשאתה ניסית להיות רומנטי עם מי-רן וזה לא עבד. אבל היום הצטלמת שוב עם ליהי אז אולי זה יעזור לך. מי אמר שהוא יותר מצחיק ממעצבן?
&nbsp
לא יפה, גילי. חוץ מזה, מה אתם מסיקים מה רומי חושבת?! אני פגשתי אותה, לא אתם! לי יש תמונה איתה, לא לכם! לי היא אמרה תודה, לא לכם! אני הצמדתי את הראש לתלתלי הזהב שלה, ל-א א-ת-ם! הסיבה שהיא נשארה. בבקשה. בבקשה. מה אמרנו על הסכמים? הסכמים טבעם להתקיים. גם כאלו עם ליטמן. בסופו של דבר. תגיד, רועי, אתה רואה משהו בסצנה הזאת? כי אני כן.
&nbsp
אז מי נדרס היום? בוזי? הוא כבר חסין. אאוץ'! אאוץ'! בא לי להתעלף! אייייכסססססססססס!
&nbsp
תישארי באמת קרוב אליו. אליו. רומי, אני אומר אל תיפרדו. דווקא לוק צריך להיפרד. זה מה שחשוב עכשיו באמת. מה הבעיה בחוזים? מה הבעיה בהסכמים?! לא, זה לא אמור להיות אמין. אתה מבין את זה? אז מי זה נימי, תזכירו לי? אז כמו שאמרתי... נשיקה אמיתית... מתי?
&nbsp
פיקה, בחייאת... אני לא יודע אם אפילו אלומה שווה את האצבע... אה, גם אתה שתית?
&nbsp
צילמת את הקליפ עם טיילור וחזרת. אל תגיד "חתכת", תעשה טובה.
&nbsp
יופי, בוזי. אז בפעם הבאה שתיפגשו זה ברפת כשתתנשקו?
&nbsp
כל כך לא יפה. למה כל הזמן הוא חייב להשפיל אותן בשיימינג ברשת? לא יפה. בוזי, אתה צודק, זה מצחיק. גילי נוסבאום חתיכת אפס. תחזור לעצמך.
&nbsp
אם מדברים על אפס... מה סימני לידה עכשיו? אדם מוזר. זה גם דבילי. "היי, רומי, שמעת? זאת לא נועם, היא אמרה לי שאין לה סימני לידה! ואני ממש ממש מאמין לה! אבל זאת גם לא חן, היא אמרה לי שזאת לא היא. ממש אמרה לי! עם מילים והכול!".

שיר m

Well-known member

שיר m

Well-known member
אוי נו

הסתום של הפרק- גילי. איפה כתוב בחוזה שאתה צריך ככה להשפיל את רומי?! למרות שאני לא בטוחה שאתה במעמד שיכול להשפיל... אבל עדיין, לא יפה בכלל. כבר בכוכב הצפון היית אדיוט.
&nbsp
כל הכבוד נימי. סוף סוף אתה עושה משהו כמו שצריך.
&nbsp
פיטרו את רגב! מי המטומטם שקיבל אותו מלכתחילה בלי רישיון...
&nbsp
ליבי איתך אלומה.
&nbsp
שקד ואדר לא מעניינים אותי.
&nbsp
תגידו, משהו שמטריד אותי מתחילת הסדרה, זה הגיוני שיש תחנת מד"א שלמה עם אמבולנס אחד?! ונהגת אחת???
כל כך הרבה מתנדבים והם כולם מתחרים על המקום באמבולנס של חן

&nbsp
פרק טוב, כמו תמיד.

אולי זה האמבולנס של המתנדבים או משהו...

גילי הזה, יש לו חיבה לשיימינג לבחורות. ובעיקר בחורות נחמדות אליי מהצגות.

שיר m

Well-known member
תירוץ יפה

אבל האמת היא שכל פעם שיש קריאה מזעיקים את חן

זה כי אתה לא מתחיל איתן, אז גילי צועד קדימה!

אה, סליחה, לאיאן היה חבר כשפגשתי אותה!

ובפגישה השנייה אלף ילדים עמדו בינינו, את זוכרת טוב מאוד!

שיר m

Well-known member
ומה עם כל האחרות?

עשרות תמונות יש לך ואיה הטבעת?
מגאן יש רק אחד כנראה.
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
מיכל לא לימדת אתץ יוני ???.
לאט להשפיל אנשים ברשת??? מה קוררה פה?? אני בטוח שרוני נפגעה גם מכך שגילי נפרד ממנה ככה ,.. אבל לא כנורא..

פרק 21

אז מה יקרה אחרי הפרידה הגסה של גילי מרומי?
&nbsp
איך רומי תתאושש?
&nbsp
מה בוזי יעשה למען אלומה?
&nbsp
ולמה לנימי יש רעיונות גרועים?

לנימי יש רעיון

נימי כזה כושל. ברמה של לוק, כושל. למה אתה מתעלק? ואפילו בהתקדמות שלו אין לו יכולת לעשות כלום. לא, נימי, זה גרוע. רומי יודעת למה (אגב, תקשיבו למה שהיא אומרת ברקע, זה קורע). למרות שחיפושי נסיכים, אני לא יודע אם אתן יודעות, אבל זה עכשיו לא עם נעליים. זה עם אייפון וטביעות אצבע וכאלה. שירה מבינה. או הו... כפפות, חכי חכי.
&nbsp
טמבל. ממתי שמים לב לאלו שהתעללו בך? ליהי? איזו ליהי? אני מכיר איזו ליהי אחת... גילי, זה נורא! עכשיו ברור שנימי יהיה רק כדי לגרום לו לקנא. אגב, אני לא יודע אם אתם יודעים, אבל במשפחה של שירה לגזור לבחור שיער זה כמו הסכמה לנישואין.
&nbsp
עוד הודעה: חן, איפה האמבולנס? לא מבין את הקטע של חן. היא בחורה מוזרה. בחורה מצטיינת. לא, את לא שומרת עליה. שירן שחקנית נהדרת.
&nbsp
נימי, אני צריך להגיד לך איזה מין רעיון הבאת? ולהגיע לשם עם כפפות, כאילו... לבוזי יש כתם לידה, אבל לא רואים אותו. ברח, נימי.
&nbsp
האם שירן קיימת מחוץ לבריכה? מה רצית להגיד, רומי? מה נראה לך? כן, בטח. גם לרועי זה מאוד סבבה, אבל גם ליוסי זה מאוד סבבה כי אנחנו יודעים מה יקרה. אל תתני לתלתלי הזהב שלך להידלדל. בוזי, למה אתה מזכיר את זה?! נאחס.
&nbsp
כן, זה רק האמבולנס של חן. לאט לאט זה נהיה יותר קשה. ממש קשה.
&nbsp
לא, היא מחפשת אותך כדי לגרום לרומי לקנא. לא, אני חושב שהוא כלום בלי רומי. הבחור התעלף.
&nbsp
ככה את עושה לבת דודה?
&nbsp
כמה מפתיע, פיקה. תראו התחנה כמו תמיד. בוזי! איזו הפתעה?! פיקה אוכלת. עם הסיפור על האצבע. איך היא מתלהבת מקטיעת איברים ולא כועסת בניגוד לחיסול בעלי חיים?!
&nbsp
אוי לא.
&nbsp
עם מי לעזאזל חן עובדת?!
&nbsp
מסכנה רומי.
&nbsp
רעה חן.
&nbsp
מצאת ממי לבקש עזרה. מצמד הסתומות. היא רואה ונזכרת בתאג"ד. שירה תמיד הייתה שחקנית טובה. וחמודה. ונחמדה.
&nbsp
כן, חיכיתי לסצנה כשהיא רדומה לידם. ידעתי שלדודי. למה לא? לדודי. אז קיבלנו את הנשיקה האמיתית הראשונה בתחנה. פיקה, למה?!
&nbsp
אתה לא הולך לעשות. גם לא הולך לקפיטריה. אתה לא הולך. כן, בדיוק, אדר.
&nbsp
נימי, אתה כושל ויש לך המון מזל. שירן, מה אמרנו על כתמי לידה מזהים שגורמים לך להיחשף בפני מי שמנסה לחשוף אותך? נכון, מסתירים אותם. עם צמיד. נכון? כדי שלא יקראו לך רוטב.

שיר m

Well-known member
מ ע ו ל ה

הפרק הזה סחט ממני דמעות, רומי מעולה

&nbsp
נימי הצליח ממש במקרה!
&nbsp
גילי

&nbsp
שקד גילתה את הסוד של רומי
&nbsp
אדר מקנא