התחנה- המשך שבוע 3

פרק 12

אז מה רומי תעשה עם זה שגילתה ששקד ואדר ביחד?
&nbsp
האם רומי תחשוף את מזימתה הסודית?
&nbsp
מה שקד תעשה עם זה שסולקה?
&nbsp
והאם אלומה תשלים עם בוזי?

אלומה, אני מרגיש שאנחנו על סף חיבוק? לא?

ילדה מסכנה. פיקה, רוצה חיבוק מאלומה?
&nbsp
אתם יודעים, זה יכול גם להגיד שהוא סתם מאוהב בה. לא בהכרח רומז. מישהי...? מישהי?! תספרי לו מיץ. לא יפה להגיד את זה מול רומי. ממש מצליחה בקורס. רומי, לאן ברחת? רומי? רומיייייייי?
&nbsp
פיקה, זה מה שקורה למי שבוגר ליאו באק. מלא משלחות. כל הזמן. אה, אפילו בזמן הפנאי האנטומיה.
&nbsp
זאת לא האמת. אבל לא נורא. מימי?! לא טוב, זה מזכיר את נימי.
&nbsp
מי אמר שהשמש קופחת? יופי, רומי. נימי, לך.
&nbsp
אלומה תצליח להתרים. היא יפה.
&nbsp
פיקה, ממתי את כזאת נחמדה ושואבת חמצן? אלומה, רק תזכרי, זאת לא התרמה לוויגן פרנדלי. כולכם מעתיקים מאלומה. ראיתם? אוקיי, אז גם פיקה קיבלה. מגיע לך, בוזי!
&nbsp
זה לא נראה טוב. בכלל לא.
&nbsp
ממש ממש לא!
&nbsp
ממש ממש ממש לא!
&nbsp
תינוק, בוזי. רואים? אלומה חכמה ויודעת לאן ללכת לשמור. לא כמו בוזי. רק כסף בראש שלו.
&nbsp
ממש לא!
&nbsp
כן, בנות, חם! לא הבנתן?! אלומה, לא תמיד צריך לענות להורים. לפעמים הם רוצים המלטות. מה עם זה באמת? היא לא שמחה. אלומה, היא צריכה חיבוק. אני רוצה חיבוק. אפשר חיבוק, אלומה?
&nbsp
מעניין מה באמת הולך עם רומי וגילי.
&nbsp
פיקה, המתיחות בטלפון היו אתמול. איך הגעת ל-650? מוזרה. רגע... מה *בדיוק* פיקה אמרה שם אחרי שהיא ניתקה?
&nbsp
מאוד מאוד לא טוב!
&nbsp
כן, חם היום! כן, בוזי, לך תשאל את שקד. לא? אין סיכוי?
&nbsp
יש מכונית, יש מכונית! תבדקו בפנים! תודה לאל. פחד אלוהים. אלומה, יפה לך תינוק.
&nbsp
פיקה, גם לך.
&nbsp
נכון, אלומה. נכון. רואה, בוזי, יש אנשים ששוכחים דברים חמורים יותר ממך.
&nbsp
מי אמר שזה לא עוזר, מה שלומדים בקורס?
&nbsp
אלומה, מה זה בכלל?
&nbsp
לא, פיקה, זה לא ככה. זה לא דומה לך בכלל!

שיר m

Well-known member
וואי איזה פרק

הלב שלי בקושי עמד בזה...
&nbsp
פיקה, את אולי לבד בעולם אבל היי, עלית על אמבולנס ראשונה!
&nbsp
אלומה, עכשיו בוזי יסלח.
&nbsp
פרק מאלף

פרק 13

אז מאיפה לאלומה יש מזרק?
&nbsp
שקד תצליח לחזור לקורס?
&nbsp
גילי ורומי לנצח?
&nbsp
והאם נימי ישתחרר כבר מהתאונה?

שיר m

Well-known member
וואי איזה פרק!

אלומה! את רוצה להיות חברה שלי? תביאי חיבוק! אלומה! אלומהההה
&nbsp
הלך עלייך שקד.
&nbsp
דודי בסדר גמור.
&nbsp
גילי ורומי:)
&nbsp
הלך עלייך נימי. לגמרי הלך עלייך

אלומה מתוקה. זה ברור

זאת סוכרת, לקירקי יש אנמיה (זה מה שהיא אומרת), טבעונות זה לא כזה בריא.
&nbsp
רומי נראית טוב כשהיא קמה. כן, שקד ונימי. חן בצד אחר. שירן, את מוזרה. מאוד. 88 זה יפה. כעיקרון שירן כרגע... טעתה בחשבון.
&nbsp
חחחחחח פיקה נכשלה?! פיקה?! אנחנו בליאו באק לא יודעים מה זה מבחן חוזר!!!!!! (יוסי מנחם את עצמו אחרי שבוע קשה של מועדי ב' באנגלית שכולם באו לקחת מהספרייה מילוניות). אוף, חבל שפיקה כבר לא לומדת אצלנו.
&nbsp
רעות, עם הפרסומת החדשה לשוקולד השחר. ברור שאתם, ברור. שקט בוזי. שקט. אחרי השיעור, שקד! חברה דמיונית זה יותר טוב מזה שאתה מתעלם מהאקסית שלך מפלאשבק! סתום, בוזי. וצא. רואים? בסוף הוא סבל.
&nbsp
לא, את לא למדת. העתקת.
&nbsp
פיקה. אני מרגיש שאת ככה... רוצה להיות על גבול החיבוק. לא? פיקה. אני מרגיש שאת ככה... רוצה להיות על גבול החיבוק. לא? יפה. אלומה תמיד מתוקה. אבל אסור לה להיות מתוקה בגלל הסוכרת. ולפיקה אסור חיבוקים.
&nbsp
אני חושב שהיא רוצה לבוא לישונצלו. כי אתה אדם קדמון וחברה שלך קטינה, זה למה.
&nbsp
או הו. זה יש לו בעיות...
&nbsp
או הו. זאת יש לה חיים בעייתיים...
&nbsp
נימי עלול לשעמם את רומי למוות.
&nbsp
גילי... אתה כבר בדיחה.
&nbsp
מצאת למי. איכס... רגב, בחייאת. אלומה. יותר יפה מעלמה. לא, לא הכול בפרצוף! לא רוצה הכול בפרצוף. זה תשמור לבית האח. וואו, לא הגזים בכלל. ומטומטם.
&nbsp
נכון. שקד שיקרה. קשה להיות בת של מנהל.
&nbsp
אוף, אני לא רוצה נימי ורומי. זה מגוחך, זה דבילי. רוצה גילי ורומי. רוצה שנימי יהיה לבד. תוריד את הממרח עכשיו.
&nbsp
מאוד עצבנית. לא משהו שחיבוק לא יפתור, אלומה. לא, לא גופות של בלונים. אל תחפרי על גופות, אלומה, כי פיקה, את לא יודעת איך היא חופרת על גופות. להסתכל לך בעיניים זה יפה. אלומה, זה נורא יפה שאת אומרת שחשוב לסנן את ההורים. לפעמים טוב לסנן הורים.
&nbsp
אולי דיברת מתוך... בן אדם כושל. אפשר שגם לוק יחווה כזאת פרידה? לא? אה... החוליה החלשה. ממש ממש חלשה...

Roei152

Well-known member
מנהל
גם דניאללי התחילו עם סתטסקופ
בכושר היה שידור חוזר של הפרק שלפני שללי מדברת עם דניאל שהיא מנסה לגלות דרכים לפתוח את הכספת של אימא שלה , אז מי ניצח????

למעלה