התחנה- המשך שבוע 2

פרק 8

אז מה יש בין אלומה ובוזי?
&nbsp
מה יש בין אלומה ופיקה?
&nbsp
האם רומי תתקדם בחקירה?
&nbsp
ומה הקטע של חן?

אף פעם אין מאירועי הפרק הקודם

נימי, אני מבין שהפרחים זה עניין רגיש אצלך... הכוונה שלי לפרחים, המשפחה שלו. מה חשבתם...? ומקוף, לנחש. נכון, פיקה. לחץ דם גבוה. אני לא אוהב מחטים...
&nbsp
אולי היא פשוט לא יודעת את החומר. איך קיבלו אותה זה כבר מעבר להבנתי. זה ששירן מזכירה כל הזמן את אילת, זה אומר שהיא כועסת שלא צירפו אותה? ולמה הפרצוף של יולי, למה?
&nbsp
איך אתה יכול להגיד לא לרומי המתוקה?! אותי רומי תוכל לנצל מתי שהיא רוצה.
&nbsp
פיקה, אני רק מזהיר אותך. פעם שנייה שאת נפגעת ברגל. בפעם השלישית כבר לא אוכל לעזור לך מול ה... הוא. הבנת? אויש, אלומה הזאת היא משהו. אבא שלה חרא.
&nbsp
לרומי יש דרך טובה לזכור דברים. אבל למרות השינוי באופי, שירה לוי עוד משחקת דמויות דומות! למה אף אחד לא נותן לה תפקיד של בחורה חכמה ועמוקה לשם שינוי?!
&nbsp
היא לא חולבת. היא נגד זה מצפונית. אז מעניין אם באמת יהיה משהו בין גילי ופיקה. או אולי בוזי, עד שאלומה תהיה איתו?
&nbsp
נזכר שנישק בלונדינית, כבר מחייך. תגידו, יש הורים שיודעים שהילדים שלהם במד"א?!
&nbsp
אויש, אלומה הזאת מתוקה. צודקת, פיקה, הכשה זה לא תירוץ. זה טבעוני? מחדד זה חשוב, פיקה.
&nbsp
שיטה טובה, יש לציין. בוזי לא יעביר את זה לכולם. הוא יאבד את זה.
&nbsp
כולם חייבים לכולם. נכון, רומי מאוד חמודה. שוב שיימינג לעומר נזלת.
&nbsp
לא, דודי, היא לא עבדה שם.
&nbsp
חחחח... פט... לא משנה, יש צנזורה בתפוז. וגילי עוד ליד לירון. בכלל. אגב, מה שהפריע להרבה אנשים זה שהם לא צבטו בשריר הטרפז כדי לבדוק אם הוא סתם ישן.
&nbsp
מסכנה פיקה. בוזי, אתה לא הבנת. אלומה נחטפה ומחקו לה את הזיכרון. קראו לה כליל בכלל. נראה לכם שהיא יכלה לעבוד במושב, לחלוב פרות? היא טבעונית. אה, או שאולי היא גילתה על העל טבעי של חברתה קירקי, ואז לוק הגיע ועשה מה שלוק עושה וככה גמרנו ככה?
&nbsp
אולי הוא מתבלבל עם נואל...? רומי, היא לא סידרה תאונה כדי שהוא ישכח מזה.
&nbsp
טופס ציוד. נימי מקשיב? רומי תלמידה מאוד מצטיינת.
&nbsp
זכרת הפעם, פיקה! ופתחת הפעם, פיקה! די, היא כזאת מתוקה, למה בוזי שונא אותה?! מי זאת יובל? אה... פיקה. אגב, נראה לי שאלומה תבריז לו שוב מפגישה.
&nbsp
לנימי קוראים על שם הנימים. כלי דם קטנים וחסרי תועלת. כמוהו. אה, רגב? רוצה לבוא ללמודתי?
&nbsp
וואו, מעניין מי פותח שם את הדלת! אולי ההוא שלפני רגע שאל איפה המשרד? לא... אין מצב.

שיר m

Well-known member
יאללה רומי!

אלומה אין כמוך, אבל איך לא זיהית את בוז'י?! הפרות סובבו אותך לגמרי
&nbsp
שמישהו יזהיר את בוז'י מפיקה, היא לא שומרת סודות
&nbsp
אדר יא טמבל, די לרדוף אחרי מי שלא רוצה אותך
&nbsp
רומי וגילי צוות מספר אחד!

פרק 9

אז מה יקרה כשרגב יצטרף לקורס?
&nbsp
מה הולך בין רומי וגילי?
&nbsp
האם פיקה תתאושש סופסוף?
&nbsp
ולמה אלומה שכחה מבוזי?

רוצה לבוא ללמודתי? לא, רגב, אני לא רוצה. תודה.

אה, זה בכלל גילי... לשירה יש עיניים יפות. אני מתגעגע לשירה.
&nbsp
שניכם זוג מעצבנים.
&nbsp
גילי, אתה בחור מוזר. ומתנשף. ואלרגי. טיפקס. מעניין. מעניין אם גילי אלרגי לקובי אוז.
&nbsp
החברה. מעניין. בת מטורפת לאימא מטורפת. כן, לגמרי מטורפת. מטורפת כמו הרמטכ"ל יו יו.
&nbsp
אז איך שכחת? איך שכחת?! איכס, בוזי, אתה מגעיל. האבא של אלומה הורס הכול. אלומה, הקקי זה מהטבעונות. אלומה, אני יודע איך זה יסתיים. גם הפעם לא.
&nbsp
מה לעזאזל היא מוצאת בנימי המעצבן הזה?! מה?! בוזי, די לשאוב חמצן. בוזי, היא לידך... היא שומעת. באמת מי קיבל? מגיע לך, מציל מטומטם.
&nbsp
לרומי יש שיטות מוזרות. אפילו הקוד מטומטם. יפה. פריצה מוזרה.
&nbsp
כמה אירועי אר"ן יש שם?! ריבונו.
&nbsp
הלכה הבלונדינית, הוא שוב עצוב.
&nbsp
זה פשוט מזכיר לו את האח הגדול. הוא מתלהב. נועם פתאום מדברת כאילו אנחנו בתאג"ד. תגידו, מה חן עושה עם האמבולנס?! רגע, היא עוזרת לו עם האמבולנס?
&nbsp
נראה אותך חושפת אותה בפני אבא שלה. את נימי מילא. הוא מעצבן טבעי. אבל את שקד?
&nbsp
הוא באמת אדם קדמון. אז היא לא רוצה לבוא לישונצלו.
&nbsp
תשאלי את הבת דודה השלישית שלך מה היא קשורה לתאונה! אולי חן ניסתה לחסל את האקס שלה... עם האקס האחר שלה? מעניין.
&nbsp
לגמרי גבר. מה אני אגיד לכם. אדם מוזר.
&nbsp
חן, מה את עושה עם האמבולנס?! עדיין מניפולטיבית. כמו יולי. תמונה של עצמה? אה, תעודת הצטיינות.
&nbsp
לא, רומי, לא סמכת על המשפחה הנכונה.
&nbsp
אלומה, תגידי פעם אחת לאבא שלך... וכמה נותנים לפרות אצלכם?! אם את טבעונית אז עד הסוף!
&nbsp
אין לו מזל.
&nbsp
היה כתוב שיחה נכנסת... בחייכם.

שיר m

Well-known member
סדרה מעולה

אלומה, את מהממת, מתה עלייך, אבל בחייאת, תפסיקי לענות לאבא שלך! השיחה הזאת חוזרת על עצמה כל יום!

רומי, למה לערב את חן?!

אמא של אדר, למה את מתערבת!

מי קיבל את רגב להיות מציל?!

חן, את חכמה.

Roei152

Well-known member
מנהל
אגב יוזמה ברוכה של הסדרה
היא עשתה הקרנה לילדי הדרום היום בהוט סינמה ..
מעניין אם יס מתכננים לעשות דבר דומה עם כדברא..
&nbsp

שיר m

Well-known member

למעלה