אף פעם אין מאירועי הפרק הקודם
נימי, אני מבין שהפרחים זה עניין רגיש אצלך... הכוונה שלי לפרחים, המשפחה שלו. מה חשבתם...? ומקוף, לנחש. נכון, פיקה. לחץ דם גבוה. אני לא אוהב מחטים...

אולי היא פשוט לא יודעת את החומר. איך קיבלו אותה זה כבר מעבר להבנתי. זה ששירן מזכירה כל הזמן את אילת, זה אומר שהיא כועסת שלא צירפו אותה? ולמה הפרצוף של יולי, למה?

איך אתה יכול להגיד לא לרומי המתוקה?! אותי רומי תוכל לנצל מתי שהיא רוצה.

פיקה, אני רק מזהיר אותך. פעם שנייה שאת נפגעת ברגל. בפעם השלישית כבר לא אוכל לעזור לך מול ה... הוא. הבנת? אויש, אלומה הזאת היא משהו. אבא שלה חרא.

לרומי יש דרך טובה לזכור דברים. אבל למרות השינוי באופי, שירה לוי עוד משחקת דמויות דומות! למה אף אחד לא נותן לה תפקיד של בחורה חכמה ועמוקה לשם שינוי?!

היא לא חולבת. היא נגד זה מצפונית. אז מעניין אם באמת יהיה משהו בין גילי ופיקה. או אולי בוזי, עד שאלומה תהיה איתו?

נזכר שנישק בלונדינית, כבר מחייך. תגידו, יש הורים שיודעים שהילדים שלהם במד"א?!

אויש, אלומה הזאת מתוקה. צודקת, פיקה, הכשה זה לא תירוץ. זה טבעוני? מחדד זה חשוב, פיקה.

שיטה טובה, יש לציין. בוזי לא יעביר את זה לכולם. הוא יאבד את זה.

כולם חייבים לכולם. נכון, רומי מאוד חמודה. שוב שיימינג לעומר נזלת.

לא, דודי, היא לא עבדה שם.

חחחח... פט... לא משנה, יש צנזורה בתפוז. וגילי עוד ליד לירון. בכלל. אגב, מה שהפריע להרבה אנשים זה שהם לא צבטו בשריר הטרפז כדי לבדוק אם הוא סתם ישן.

מסכנה פיקה. בוזי, אתה לא הבנת. אלומה נחטפה ומחקו לה את הזיכרון. קראו לה כליל בכלל. נראה לכם שהיא יכלה לעבוד במושב, לחלוב פרות? היא טבעונית. אה, או שאולי היא גילתה על העל טבעי של חברתה קירקי, ואז לוק הגיע ועשה מה שלוק עושה וככה גמרנו ככה?

אולי הוא מתבלבל עם נואל...? רומי, היא לא סידרה תאונה כדי שהוא ישכח מזה.

טופס ציוד. נימי מקשיב? רומי תלמידה מאוד מצטיינת.

זכרת הפעם, פיקה! ופתחת הפעם, פיקה! די, היא כזאת מתוקה, למה בוזי שונא אותה?! מי זאת יובל? אה... פיקה. אגב, נראה לי שאלומה תבריז לו שוב מפגישה.

לנימי קוראים על שם הנימים. כלי דם קטנים וחסרי תועלת. כמוהו. אה, רגב? רוצה לבוא ללמודתי?

וואו, מעניין מי פותח שם את הדלת! אולי ההוא שלפני רגע שאל איפה המשרד? לא... אין מצב.