התחנה הבאה.....

התחנה הבאה......./images/Emo13.gif

איזה כיף ערוץ 9 (מלכייים!!!
) שוב שמו משינה! טוב לא משינה יובל בנאי אבל קרוב לא?!?
ועכשיו אני מתלהבת מזה שבשבוע אחד השגתי 2 קליפים
Yay! קליפ מוזר לאללה איש שט בסירה ושט בסירה... ושט בסירה... וזהו מדי פעם יש קלוז אפים מוגזמים על הפרצוף של יובל שומדבר מיוחד אבל עדיין משמח ביותר "אז תתפלאו אמר הקפיטן זה עולם קטן אנל´א עוצר בתחנה הבאה..."
"רק רציתי שתדעי שכו-לנו נמצאים על אותה סירה באותו הים בעולם הזה בדרך לעולם הבא......" אחחחחללללה שיייר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב די. סיימתי להתלהב. Thank You For Your Patience

שלמונזה

New member
ועכשיו אני חושבת לי

למה יש לי יס? הבעיה שלי רק שאין מקום שיש בו קליפים עבריים ביס... מה עם ערוץ המוזיקה???? למה שלא יעשו ערוץ משינה ויובל בנאי?

vegi force 1980

New member
זה בדרך

קראתי ביגדיעות אחרונות שקוטנר התמודד מול מישהו אחר בהפעלת ערוץ מוזיקה ישראלי דובר שם על 9 שעות שידור יומיות נראה לי אבל זה בטח יעלה ל24 דיי מהר לפי מה שכתבו שם קוטנר זכה בהפעלה אבל אלו שהפסידו מתנגדים עכשיו ועושים בעיות בכל אופן יהיה ערוץ מוזיקה ישראלי

Lenard

New member
ל"יס" יש את ערוץ שלוש...

שבו הם תמיד שמים קליפים בבוקר... פעם אחת הם גם שמו את הקליפ של ההופעת פרידה (מין קובץ של כל השירים מההופעה)

שלמונזה

New member
מה???

על מה אתה מדבר מתי יש קליפים ביס? וערוץ 3 זה ערוץ כמו של הכלבים רק בתוכניות מסויימות יש יס. מתי היה משינה??? ככה לא מודיעים לי

Lenard

New member
שלמונזה יקרה...

ערוץ שלוש משתנה בין הכלבים ל"יס". ישנם תוכניות של "יס" וישנם תוכניות של הכבלים. כל חברה שולטת בערוץ 3 של לקוחותיה. אז ב"יס" בבוקר, יש קליפים ישראלים, כל מה שצריך לעשות זה לראות ולשמוע.

שלמונזה

New member
יש בעיה

אני לא ערה בשעות האלה... אבל עוד לא קלטתי על איזה שעה אתה מדבר... אני יודעת על ההבדלים בין הכבלים ליס בגלל זה לא הבנתי מתי יש רצועה של יס עם קליפים. משדרים שם משינה בכלל או שאני סתם מסתבכת?

Lenard

New member
שלמונזה אחות שלי...

מדובר בשעות הבוקר, 8:00 - 9:00 בהם אני לרוב קם, ומדליק TV... אז "יס" שמים כל מיני קליפים בין אופרות הסבון לריקי לייק...

למעלה