התחנה האחרונה

נמר, חתול

יודע מה, מצידי שיהיה חיפושית זבל רק שיהיה שלם. לא חושבת שזה קשור לרצון לאכול את החיים, לא חושבת שזה ההפך מאפטי, לא מחפשת נמר מאולף. כול המילים הללו מתרחקות לגמרי מההרגשה של שלם. הן אולי מקטלגות אבל לא באמת קשורות.

ערסlight

New member
השלם

חיפושית, את רומנטיקנית ללא תקנה. את מכירה אחד [אחד!] שהוא שלם?

אחד אלוהנו :))

לא התכוונתי לשלם במובן השלם של המילה, התכוונתי לאחד ששלם בחשיבה הזוגית שלו (נושא ההודעה הראשית). כזה שעבר את התזזית, את העינים המרצדות, את המרדף אחרי אשלית הסקס הגדולה. אני יודעת שאני כזו, אני מאוד שלמה בעניין.

:))

תתחדש על המאבק החדש רק אם אפשר... אם אתה מעבר לים, איך מסתדר לך מאבק על מה שקורה כאן?

ד ו ל ה

New member
../images/Emo45.gif האהבה עצמה...

גם אם תשאלי אותי
בחירה שלמה ומודעת של המקום בו אני רוצה להיות לא מתוך תמימות וחוסר ניסיון של גיל הנעורים אלא מתוך בגרות ואאייה מפוקחת של החיים ומה שיש להם להציע... מתחברת לכל מילה שלך חיפוש... (ואת זה שחסרת לי כאן בנוף כבר אמרתי??)

מיKה

New member
כשאת בטוחה...

אני מסתבכת! מענין מה יקרה עכשיו כשאת לא בטוחה:)
ו...חיפוש ממי כפרה על איזה צורך ניסיון או מטרה את מדברת? "מותק, אני כבר חוזר... הולך לבדוק את גליה עם השדיים הקטנים והרגליים הארוכות ואח"כ את עדנה עם המותנים הצרות, מקווה גם להספיק את שולה עם התחת הקטן והלבבי...שעה שעתיים, ואני אצלך! רגע, אלא אם כן, הבלונדינית מאתמול תתקשר! היו לה שפתיים......" זמר שלוש התשובות...זה מה שזה מזכיר לי. האמת? צודקת. לא ברירת מחדל. היא אפילו לא ברירה... או לפחות לזה אני התחברתי.

אההה

אם זה הזכיר לך את זמר שלושת התשובות זה משהוא אחר. עכשיו קחי את הזמר וזרקי אותו לפח. זרקת? נו.. אני ממתינה, לכי זירקי אותו. יופי. עכשיו תחשבי על אחד לא שקט, אחד שנמצא איתך וחושב על הדיט הבא שיהיה לו. נו את מכירה את זה, כמו שקורה בדייטים מאתרי הכרויות. עכשיו... בא לך על כזה? אבל מה.. את אוהבת אותו. באמת אוהבת אותו. ואת שקטה ואוהבת אותו. אז את חיה הלאה ומוכנה להתעסק איתו רק אחרי שינסה, ירגיש וישבע עד גועל. זה לא אומר שתקריבי את חייך, ממש לא, את תמישכי הלאה ותהיי מוכנה לנסות איתו אחרי כול המסע שהוא (חייב) לעבור. ואז... או שתהיי פנויה או שלא, אבל רק אז שווה באמת להיות שם.

מיKה

New member
המסע שהוא (חייב) לעבור??

מה הוא בשליחות לאומית מטעם משרד הפין? ראשית:]נתחיל בזה שאני אף פעם לא שקטה ואוהבת! להמשיך לאהוב אותו בזמן שהוא שחושב על הדייט הבא שלו, זה כן "להקריב את חיי" בצורה מסויימת. זה סוגר אופציות אחרות. נתפשר על תרחיש הגיוני מבחינתי, טוב? : אני ממשיכה הלאה, מתגברת על האהבה אליו! הוא חוזר מהשליחות, נופל לרגליי, אני האחת והיחידה ובלה בלה בלה ואז...ואז...ואז זה כבר לא זה. כי מה שהיה נראה כמו אהבה, הלך כמו אהבה, ודיבר כמו אהבה זה לא ממש היה אהבה...יותר כמו אידיאליזציה שלי למשהו שכבר נגמר מזמן. ואת כזו רומנטית! "אבל רק אז שווה באמת להיות שם"!

עזבי אידיאליזציה

יש דבר כזה אהבה נקיה. בחיי שיש. ולא... אהבה כזו לא באה בצורה של הקרבה עצמית (את מכירה אותי מספיק לדעת שזו לא דרך החיים אצלי). אולי זו רומנטיות, אולי זה ההפך מציניות שבאה אחרי המון נסיונות כושלים, אבל זה קיים. יאללה איתך, תהיי קצת רומנטית

שירלי6

New member
חיפוש דארלינג

אחרי כל החיפושים הניסיונות הללו שלו..לא בטוח שמה שהיא צריכה.. יעמוד יציב.

r e d head

New member
הרבה פעמים

רוצים אותם ככה כי הם בלתי מושגים. זה בכלל לא בטוח שאם הוא יסיים את החיפושים והבדיקות שלו את תרצי אותו.

naama78

New member
יפיפה../images/Emo20.gif

אולי לא נכון.(...למי בעצם...?) אבל כתוב מקסים.

אהבתי את התגובות

לא, אין כאן זעקה של אשה שבורת לב מאהבה נכזבת האהבה ההיא כבר איננה, רק הזכרון שלה ישנו זו רק הבהרה, לו ולי, בעקבות שיחה מאד מסויימת.... תודה לכם

למעלה