התחנה האחרונה

seg sug

New member
../images/Emo140.gif אהבתי

אך האם יבוא היום בוא תדעי שאכן שבע מהכל שראה וידע מה שידע כל העת? או שזהו הזמן שלך...לחכות, להמתין, להיות בטוחה לראות, שהוא זה אשר את רוצה.

מלטשת

New member
ואחרי שניסה הכול? עדיין לא מת:)

ושוב יש אהבה גדולה ושוב מגיעה לה השיגרה ושוב ההיא עם עוברת עם מחשוף ענק והוא שוב מציץ לה ושוב הפנטזיות עולות ויש גם זיכרונות של הבלונדיניות השמנות וגם של הרזות ושוב הוא מרגיש חי למרות אהבתו הגדולה ניסיון חיוו לא הותיר אותו כמו גופה גופה הוא נושם הוא חי והוא פשוט מכל אותן נשים אוהב ובחר רק בך.

I Blue Sky

New member
כל-כך מדבר אלי

כל-כך נכון. אתמול דיברתי עם ידידה טובה על-כך. האם זה אמיתי? האם באמת יש מצב שבן/בת זוג ישלחו את הזוג שלהם לחפש, לחוות, לטעום ואח"כ יקבלו אותו/ה חזרה?

פחחחח ... לא מאמין לך ../images/Emo141.gif

הרי הרעבתנות הזו זה בדיוק מה ש"סוחף" ו"מטריף" אותך, לא ? אם הוא יגיע עד שביעה (סביאה זה משהו אחר) ויגיד לך "ראיתי הכל, ניסיתי הכל ודי לי", הוא יתחיל לשעמם אותך. תתפלאי איך בכלל אי פעם התעניינת בו. זה הסיפור על בני פורמן היה לו כל מה שאפשר לרצות והוא רצה יותר.

שוש

זה לא רק שחור ולבן. לא כול הבנות אוהבות מניקים. לא כול הגרושים מזיינים כול דבר אחרי הגירושים. לא כולם רוצים רק מה שאי אפשר להשיג. למה לא להאמין לה שהכוונה שלה אמיתית?

לא כתבתי על "כל הבנות" ../images/Emo141.gif

לא חושב ש"רעבתן" פירושו "מנייק". לא כתבתי שכל הגרושים מזיינים כול דבר אחרי הגירושים (אני מכיר אחד שלא). לא כתבתי שכולם רוצים רק מה שאי אפשר להשיג. כל זה שלך, חיפ. ואני גם מאמין לה שהכוונה שלה אמיתית. אני רק חושב שהיא לא מודעת לצורך שלה בחיים מלאי דרמה, ולא מודעת לאופן שבו הצורך הזה תוקע אותה. איך אני יודע שיש לה צורך כזה בלי שאני יודע מי זו ? אז ככה. פיתחתי אוזן לסגנון כתיבה של אנשים שיש להם צורך כזה. שימוש בפעלים מהשורשים סח"ף, טר"ף, פרפ"ר, רט"ט ודומיהם, היעדר גמור של אמירות מסייגות כמו "נראה לי ש..." או "אם אני לא טועה", דימויים מעולמה של אודטה (ים, נחל, מעיין, חול, אש, שמש, ירח). כל אלה מרמזים על קיומו של צורך כזה, שאולי יתבהר באם הכותבת תמשיך להשתמש בניק הזה בפורום.

לא מתחברת

לא מוכנה להיות התחנה האחרונה של אף אחד. אם הוא לא מבין מההתחלה מי אני ומה אני שווה וצריך לעבור חצי עולם כדי להבין זאת, הוא לא בשבילי. מצטערת, אני לא שאריות של אף אחד.

ב ד ר ך

New member
עכשיו את רוצה שהוא יבוא

אולי אחרי שהוא יעבור את כל התחנות האלה שלו את כבר תהיי בתחנה אחרת לגמרי. ואולי כשהוא יגיע לידי סביאה הוא יכיר אחת אחרת שאיתה ירצה להמשיך..? אל תחכי לו. תמשיכי את בתחנות שלך לא מתוך ציפייה להיות התחנה האחרונה שלו מתוך ציפייה לכל התחנות המרגשות שמחכות לך בדרך. בהצלחה ואהבתי מאוד את הכתיבה

../images/Emo45.gif באתי לכתוב משהו ...

ומי הקדימה אותי? בדרך אהובתי
אז אני מחזקת כל מה שהיא אומרת. ובטח היה לוקח לי פי 10 מילים להגיד את זה. אבל בינינו, לא הכמות קובעת, אלא האיכות

שוב אתכם, שוב קוראת את התגובות

המגוונות ומחייכת רובכם החמצתם את העניין לא, ממש לא יושבת על ספסל ומחכה לו מאז היו לי קשרים רבים, חלקם אפילו ארוכים מאד בתוך כל אלו תמיד נשארה הפינה הקטנה ההיא בלב, שמורה לו רצה הגורל והפגיש אותנו שוב, בלי שהתכוונו הוא הציע את חידוש היחסים בדרך מסויימת אני סרבתי הוא לקח את הסירוב למקומות הלא נכונים יודעת שהוא מציץ לכאן לפעמים וזו היתה דרכי לומר לו שכנראה שזה לא הזמן הנכון עבור שנינו הוא מחפש וצריך היום דברים אחרים בוער בו צורך מסויים שגם אם ננסה, יעמוד היום בדרכנו זו היתה דרכי להגיד שאני מוכנה לנסות (רק לנסות! לא מבטיחה שזה יצליח) רק כשהוא יהיה נפשית, במצב המתאים הוא גם יודע, שלא הבטחתי לחכות....... אולי זה יקרה בקרוב, אולי אף פעם לא

בדד1

New member
רוצה לקבל

מבלי להתאמץ רוצה אותו מוכן ומזומן אדרבא קבלי אותו והיי בשבילו בלונדינית ושחורה וברונטית ורזה ושמנה וגבוהה ונ.....(הבנת את הרעיון) והוכיחי לו שאת ראויה להיות התחנה האחרונה

למעלה