התחנה האחרונה

התחנה האחרונה

כמה שנים עברו מאז היתה לנו האהבה ההיא, המטורפת החיים סחפו אותנו כל אחד לכיוונו קרו לנו דברים, תהפוכות שלמות אבל תמיד היה בינינו אותו החוט, המקשר מעולם לא ניתק אם כי לפעמים, הוא חי רק בזכרון והחיים חיברו בינינו שנית הזדמנות נוספת לאהוב והצעת לא מה שרציתי ולא לקחתי רוצה להיות התחנה האחרונה שלך אחרי שראית וטעמת הכל: בלונדיניות, שחורות וברונטיות רזות, בינוניות ושמנות גבוהות ונמוכות עשירות ועניות חכמות וטיפשות יפות יותר ופחות רוצה שתתפלש בהכל עד כדי סביאה ואחר כך תגיד לי ראיתי הכל, ניסיתי הכל ודי לי עכשיו בואי אלי

ד ו ל ה

New member
זה אומר...

שאני רוצה שתתפלש בהכל עד כדי סביאה ואחר כך תגיד לי ראיתי הכל, ניסיתי הכל ודי לי עכשיו בואי אלי זה אומר שהייתי מאוד רוצה להגיע למקום הזה שבו אתה יודע בדיוק מה אתה רוצה ואתה בוחר בו במודע... זה אומר ש...עדיין לא ראיתי הכל (אפילו לא חלק קטן) ואני עדיין לא שם, אבל הייתי רוצה להגיע לשם מתישהוא ולהיות שלמה לגמרי עם הבחירה שלי... לחשוב מה הרווחתי ולא מה אני מפסידה... זה מה שזה אומר

ערסlight

New member
שובא

יש מצב מנטלי רוחני שבו אדם מלא בעצמו ומאושר מאד. זאת מטרה ראויה לרצות להיות בה. העניין הוא שמי ששם... כבר לא צריך אף אחד.

הרגשתי דומה

אמרתי לה גם כן חיכיתי והמתנתי כמו שרק מעטים מוגלים. לבסוף גם התרחש מעגלים נסגרו כמו גם קצוות. ציפיות לרוב טובות הן בהרבה, מישום.

ב ו ע ו ת

New member
צעצועים

אני מניחה שאחרי שעשה כזה מסלול בשלה העת שיגיד לך "אני בא אלייך" ושלשם שינוי יעשה את הדרך אלייך. בכל מקרה, אני מקווה שלא תחכי ושגם את תעברי מסלול של בלונדינים, מכוערים, טיפשים וגאונים עד שתמצאי את האחד שלך (שהוא לא הכרך אותו הולל). נגעת בי. נעמה

לא מאמין בזה..

תגידי, את באמת רוצה שחייך יחלפו כשאת ממתינה על ספסל?? סביאה כלשונך, זה דבר זמני.. אדם רעב, לעולם יהיה רעב. מחר אולי יהיה שבע, אבל יעבור שבוע והרעב שוב יציק.. הייתי מאחל לך שירצה אותך רק בגלל שהוא רוצה אותך ולא בגלל שום דבר אחר.

ב ה י ר

New member
אשליה

רייקנות במסווה של "טעימות" אין סופיות אף פעם לא מספיק אף פעם לא מספק וממש לא תלוי בך.

לא בטוחה

אם הנסיון הוא הצורך שלו, המטרה שלו, אז היא לא בהכרח ברירת מחדל. היא רוצא אותו יציב, נקי מתזוזות, כזה שעומד יציב, כי כך הוא רוצא ולא כי היא ברירת המחדל. או לפחות לזה אני התחברתי.

ב ו ע ו ת

New member
להיות חף מתזוזות זה למות. לא?

או לפחות להיות ביצה בה המים עומדים. לדעתי היא רוצה שישוב אליה מהדרכים ואני מתפללת בשבילה שהיא לא נקיה מתזוזות ושמשהו יזוז לה "שם" ושתבקש לעצמה משהו אחר. מזכיר לי את השיר הנפלא של דן אלמגור "מגדלור": "פעם היא לפתה אותו חזק חזק: "השאר, כי לא אוכל יותר!" הוא נשק לשתי עיניה, ושתק; אך עם שחר שוב נראה חותר. אך עם לילה, בשובו מים ושחור, לא האיר לו עוד האור כמגדלור. הם מצאו אותה בחוף, בין הצדפים, וליבה כגוש פחם שחור. ורק אז בלאט גילו לו השחפים, כי ליבה היה לו מגדלור..." נעמה

לא

וזה כול הקסם. זה שלב נפלא של רוגע. שלב נפלא של השלמה. האהבה עצמה אם תשאלי אותי. ולא.. להיות שקט זה לא למות.

ב ו ע ו ת

New member
בובי

לא כתבת "שקט" אלא כתבת "נקי מתזוזות". להבנתי יש הבדל. שקט זה דווקא מבורך לגמרי, ככה אני אוהבת את הגברים שלי.

ב ו ע ו ת

New member
חבל

כבר לבשתי בקיני והכנתי בריכת בוץ. מצד שני אם את אוהבת אותם שקטים ורוגעים אנחנו עדיין יכולות לריב על הגברים שלנו. לא ככה? צאי מהבעסה וקפצי לבריכה.

ערסlight

New member
סמנטיקה

אפשר להשחיל כמה מילים? [מכות בבוץ כבר לא יהיה] אז ככה, יש לאנשים אנרגיה. מין כח חיות שמפעיל את האנשים. האנרגיה הזאת, העוצמה הזאת, הרצון לאכול את החיים זה מה שמושך אותנו. יותר מכסף, מראה, יחוס ועוד כאלה. האנרגיה לא חולקה באופן שווה. יש כאלה שיש להם את זה במנה גדושה ויש כאלה שמדשדשים קצת מעל הקו. האפטיים. [כאלה שצריך בדיקת דופק בכדי לוודא שהם אמנם בחיים] אני מהמר שלא על כאלה אתן חולמות. אתן חולמות על הנמר... אבל שיהיה מאולף. ואני רק בא לומר שנמר מאולף הוא פוסיקט. מ.ש.ל.

למעלה