כיוון שמאז ומתמיד הכרתי רק דרך אחת
אני לא חושב שאני מעוניין לשנות אותה. אני מאמין במונוגמיות, זוגיות בין שני גברים השזורים זה בזה לנצח נצחים, ללא שום רמז לסטוצ´ים או למין מזדמן והחלפת בני זוג. תקראו לזה אולד-פשן (אופנה מיושנת), תקראו לזה חשיבה מזוקנת ויבשה - ככה אני מאמין, וככה אני רוצה לחיות. כיף להסתכל סביב, ואולי רואים לפעמים אנשים יפים יותר, אבל מה שחשוב זה בלילה כששוכבים אחד ליד השני במיטה, מדברים ומבינים כמה הקשר הזה חזק וכמה דברים משותפים יש בינינו. מבחינתי כבר עכשיו אני בתא משפחתי משותף, בן זוגי הוא משפחה לכל דבר. משתף אותו בכל דבר, קונים אחד לשני מתנות בחגים וגם סתם כשרוצים להתפנק, מתייעצים ומספרים את הסודות הכי כמוסים ומתחילים בבניית חיי חברה משותפים (חברים שלי מכירים אותו, חברים שלו מכירים אותי, חברים חדשים שמכירים את שנינו כגוף אחד מלכתחילה). אני לא חושב שאתה יכול לפנות לפורום של "בנים בלבד" ולשאול אם חלקנו רואים את עתידם עם אישה - איזו מין שאלה זו? זה כמו לשאול בפורום פמיניזם אישה לפני החתונה שלה - אם היא תזרוק את כל הפמיניזם שלה לעזאזל כשהיא תתחתן. אם עכשיו אתה הומוסקסואל, אז גם בעתיד תהיה הומוסקסואל, הדברים לא חייבים להשתנות לרעה אלא להיפך - רק לטובה. גברים הומוסקסואלים שהתחתנו עם נשים, במהלך השנים יוצאים מהארון - ולא להיפך. אני לא חושב שגייז מזדקנים לבד בעולם שלא מאמין בזוגיות חד מינית - גייז מזדקנים בעולם אותו הם בונים לעצמם, אם יש להם הרבה חברים אז הם יזדקנו בכיף, ומצד שני הם יכולים לבחור בהתבודדות ולהזדקן לבד. אנחנו עולם שלא מאמין בנכים, מפגרים, אנשים בעלי תסמונת דאון או כל דבר שהוא לא סטרייט בלונדיני - ועדיין כל אחד מוצא לעצמו בן זוג ומישהו לגור איתו. אז קצת פחות גבוה, אולי צולע, אולי לא שיא היופי - אבל עדיין יש מישהו שדואג לנו וחושב עלינו ואוהב אותנו, זה מה שחשוב בשורה התחתונה.
יופי של שאלה דרך אגב, חבל שלא מעלים נושאים כאלה גם בפורום גאווה