התחנה האחרונה

marco

New member
התחנה האחרונה ../images/Emo89.gif

חשבתי קצת בימים האחרונים מהי בעצם השקפת הגייז על התחנה האחרונה. חלומם של רוב הסטרייטים הוא להגיע לחתונה+שני ילדים בממוצע+כלב/חתול, דירה, משכנתא וכו´. מה הוא חלומנו? האם גייז חפצים
זוגי עם גבר ובניית תא משפחתי משותף? האם חלקכם רואים את עתידם עם אישה דווקא. אולי המטרה היא להמשיך במסע כיבושים אינסופי המלווה בריגוש? ייתכן ומישהו מכם רואה בגייז כמזדקנים לבד בעולם שאינו מאמין בזוגיות חד מינית. זהו המקום לשרשור תשובותיכם (אתה רואה מרמלד ?-למדתי
) .

אופק L

New member
כיוון שמאז ומתמיד הכרתי רק דרך אחת

אני לא חושב שאני מעוניין לשנות אותה. אני מאמין במונוגמיות, זוגיות בין שני גברים השזורים זה בזה לנצח נצחים, ללא שום רמז לסטוצ´ים או למין מזדמן והחלפת בני זוג. תקראו לזה אולד-פשן (אופנה מיושנת), תקראו לזה חשיבה מזוקנת ויבשה - ככה אני מאמין, וככה אני רוצה לחיות. כיף להסתכל סביב, ואולי רואים לפעמים אנשים יפים יותר, אבל מה שחשוב זה בלילה כששוכבים אחד ליד השני במיטה, מדברים ומבינים כמה הקשר הזה חזק וכמה דברים משותפים יש בינינו. מבחינתי כבר עכשיו אני בתא משפחתי משותף, בן זוגי הוא משפחה לכל דבר. משתף אותו בכל דבר, קונים אחד לשני מתנות בחגים וגם סתם כשרוצים להתפנק, מתייעצים ומספרים את הסודות הכי כמוסים ומתחילים בבניית חיי חברה משותפים (חברים שלי מכירים אותו, חברים שלו מכירים אותי, חברים חדשים שמכירים את שנינו כגוף אחד מלכתחילה). אני לא חושב שאתה יכול לפנות לפורום של "בנים בלבד" ולשאול אם חלקנו רואים את עתידם עם אישה - איזו מין שאלה זו? זה כמו לשאול בפורום פמיניזם אישה לפני החתונה שלה - אם היא תזרוק את כל הפמיניזם שלה לעזאזל כשהיא תתחתן. אם עכשיו אתה הומוסקסואל, אז גם בעתיד תהיה הומוסקסואל, הדברים לא חייבים להשתנות לרעה אלא להיפך - רק לטובה. גברים הומוסקסואלים שהתחתנו עם נשים, במהלך השנים יוצאים מהארון - ולא להיפך. אני לא חושב שגייז מזדקנים לבד בעולם שלא מאמין בזוגיות חד מינית - גייז מזדקנים בעולם אותו הם בונים לעצמם, אם יש להם הרבה חברים אז הם יזדקנו בכיף, ומצד שני הם יכולים לבחור בהתבודדות ולהזדקן לבד. אנחנו עולם שלא מאמין בנכים, מפגרים, אנשים בעלי תסמונת דאון או כל דבר שהוא לא סטרייט בלונדיני - ועדיין כל אחד מוצא לעצמו בן זוג ומישהו לגור איתו. אז קצת פחות גבוה, אולי צולע, אולי לא שיא היופי - אבל עדיין יש מישהו שדואג לנו וחושב עלינו ואוהב אותנו, זה מה שחשוב בשורה התחתונה.
יופי של שאלה דרך אגב, חבל שלא מעלים נושאים כאלה גם בפורום גאווה

marco

New member
למרבה הפלא...

ישנם אנשים שמאמינים באמת ובתמים שבסופו של דבר הם יתחתנו עם אישה, למרות היותם גייז פעילים מאוד. אני דיברתי לפחות עם אדם אחד שמאמין בזה. יש לי תחושה שלא רק אני מכיר כאלה.

אז ככה...

למרות שקיבלתי החלטה עקרונית שאני לא מתחייב יותר מראש לשום אורח חיים שלא בהכרח יהיה זה שיתאים לי מחר (זאת אחרי תקופתי כ"סטרייט" - בארון, ותקופת הביניים הקרויה בפי רוב "דו"), עם כל זה עדיין צריך להסתכל קדימה. ואם אני מסתכל היום קדימה, אז בהחלט אני רואה זוגיות, בהחלט רואה ילדים, ואת גבר חלומותיי כשותף לכל זה.

marco

New member
רק היום...... ../images/Emo18.gif

.....נכנסתי לפורום כמה פעמים ואני עדיין לא רואה תשובות. יאללה, מידבר פה או מה? יש מישהו ב-
???

DJNYC

New member
תחנה אחרונה - כולם לרדת.

קודם כל מרקו, סחטיין על היוזמה.
תראה, כל כך הרבה השתנה בחיים שלי בשנה שנתיים האחרונות שאני לא מאמין שאני יכול לדעת מה יקרה בשנים הבאות. אבל אם נדבר על אידאל, אני מתאר לעצמי שבתחנה האחרונה שלי, אני אהיה מוקף בחברי נפש שלי, עם בן זוג שימשיך להסעיר אותי ולרתק אותי ושגם יהיה החבר הכי טוב שלי, ועם צאצא אחד לפחות. אבל - אני חיי בהווה, וכרגע אני בשלב הריגושים והסערות.

רציתי לשאול אתכם ../images/Emo4.gif

ידיד טוב שלי :)קצת דלוקה עליו:) הסביר לי שהוא הומו .."אני אוהב את זה בתחת " אמר. אחרי דיבורים ארוכים הוסיף שהוא רואה את עצמו עם משפחה וילדים ובעוד כמה שנים. הייתכן הדבר? ? ? ? ? ? נ.ב אני תמיד פה, קוראת את ההודעות שלכם ...שלא תחשבו שנפתרתם ממני:) אוהבת ולא מתאהבת מיכל:)

MARMELAD

New member
הכל יכול להיות מיכלי.....

שימי
לשאלה ולתגובות אליה... אני לא פוסל שום אפשרות. ישנן משפחות אלטרנטיביות, יש זוגות חד מיניים, יש הומואים שנשארים רווקים ומשתוללים עד גיל מאה... הכל קיים. מצד שני, יש גם הומואים שמתחתנים עם אישה ומצטערים על זה כל החיים, יש את אלה שחיים עם גבר ומחליפים בן זוג כל שנה שנתיים, ואת אלה שנשארים רווקים ומחפשים את עצמם עד גיל מאה... זת´ומרת - כל בחירה יכולה להיות מוצלחת ויכולה להיות טעות נוראית... נקווה שכולנו נדע לעשות את הבחירות שלנו בחיים..

marco

New member
ולתחנה האחרונה שלי

חד משמעית - אני רואה בעתיד (רק שיגיע כבר....) בן זוג קבוע ואוהב. אני והוא נגד שאר העולם. ובנוגע לילדים - הלוואי, בעזרת השם ומשרד הפנים ואולי ביצית או שתיים של תורמת פוטנציאלית. ככלל, וולא שום תושת שיפוטיות או התיפייפות - כל הקונספט של להיות גיי שלם עם עצמו עומדת בסתירה בסיסית עם השאיפה הסופית של זוגיות עם אישה כתחנה האחרונה. נכון, להיות זוג גברים המגדל ילדים זה לא סיפור קל. אבל מה קל בימינו? ושנית, לעניות דעתי, זוגיות שכזו היא הניצחון האולטימטיבי שלנו כגייז
אני מאחל לכולכם שתגיעו באהבה רבה לתחנה האחרונה המתאימה לכם.

marco

New member
ועכשיו מרמלד- מחכים רק לך...

ולמומין, לנציגנו בתפוצות, לטאצ´י ובכלל לכולכם.

MARMELAD

New member
עתיד שלי... הוא די לא ברור

כרגע אני עדיין לא יודע. אני אתחתן, עם אישה. עם מישהי שאני אוהב ותאהב אותי בחזרה. מישהי שתשלים אותי. ונגדל 3 ילדים לפחות. "אבל אתה הומו"... כן כן כבר שמעתי את זה... אבל ככה אני רוצה.

~Gal~

New member
אמממממ......

לי מותר לשאול? כי אמנם זה נראה לי הדבר הכי טבעי בעולם - הרצון להיות "נורמלי", והרצון להביא ילדים לעולם עם מישהו שאוהבים... וגם אני מתמודדת עם מצב שהוא אמנם קצת יותר "נורמלי" בעיני החברה, אבל עדיין קצת חריג ולא שגרתי יחסית. אבל... איך זה משתלב עם הנטיה הטבעית שלך להמשך לגברים ולא להמשך לנשים? ואיזו אישה לדעתך תרצה להיכנס (במודע אני מניחה) לקשר כזה?

i love u

New member
אהלן גל... ../images/Emo34.gif

יש המון המון נשים דו מיניות שיהיו מוכנו לעשות לגיא את ה"טובה" הזו, להתחתן איתו, להביא ילדים לעולם ולגדל אותם כביכול בבית "נורמלי"... המון אושר וחיוכים... יפעת

MARMELAD

New member
אין לי כל כך תגובה לנושא הזה

אני לא ממש יודע לפרט כרגע, זה נורא באוויר ומבלבל... אבל, כן, אני רואה את עצמי מקים בית עם בחורה שאני אוהב, אני מקווה שיהיו לנו יחסים קרובים, גם אם סקס יהיה לנו עם פרטנרים אחרים. מין בית אלטרנטיבי כזה...

~Gal~

New member
../images/Emo45.gif מרמלד אני בעד

ואני גם יודעת (מהיכרות אישית - אם תרצה לדעת יותר תפנה אלי בדוא"ל) שיש בנות (סטרייטיות) שמוכנות לבנות בית אלטרנטיבי כזה. אה ואגב - אפרופו הבית האלטרנטיבי שתבנה לך - אל תשכח את הפורום שלי (נשמח לשמוע על המשפחה המיוחדת שתהיה לך
) וחוץ מזה - מה הלחץ? אפילו בשביל סטרייט אתה צעיר מכדי להתחיל לחשוב על בית וילדים והקמת משפחה.... אז אל תרגיש מבולבל. זה פשוט עוד מוקדם לך לחשוב על זה ולכן זה מבלבל. פשוט תהנה ממה שהחיים נותנים לך היום...

למעלה