"התחלת" PST מחדש

"התחלת" PST מחדש

היי,
אני עובד עם אאוטלוק 2016, מקומי, עם קובץ PST אחד.
קובץ ה-PST כבר מאד גדול (6GB) היות והוא משרת אותי כבר יותר מעשור וקשה לגבות אותו כל פעם.
בסוף השנה הזו אני מתכנן להתחיל מחדש את ה-PST, ואת הישן לשים בצד מגובה גם לענן.

חשבתי פשוט להזיז את ה-PST לספריה החדשה שלו, וכשאפעיל את אאוטלוק הוא ייצר אחד חדש בספריה המוכרת לו וזהו. האם אני צודק? פשוט ככה? (החשבונות מייל לא קשורים אליו ויישארו נכון?)

עוד דבר, כשאצטרך את הארכיב לרגע, אני פשוט מבצע מתוך האאוטלוק "פתח קובץ נתונים של אאוטלוק" משתמש, סוגר וזהו...זה גם נכון?

תודה...

nisso167

Member
מנהל
ככה

לעניות דעתי זה לא ככה. ברגע שתזיז את הקובץ לא תוכל לראות את תוכנו בתוכנת האאוט לוק. זה אומר שתצטרך לבנות את הספריות האישיות מחדש וכך גם את אנשי הקשר והיומנים במידה ואתה מנהל כאלה.
אם תרצה את הארכיב לרגע, אז תצטרך להזיז את הקובץ החדש ממקומו.וגם אז, צפה לסמטוכה כי ההאאוטלוק המקומי יודע להתנהג באופן בלתי צפוי לחלוטין.
ייתכן ויבוא מישהו ממומחי הפורום ויסתור את דברי. אני אישית אשמח ללמוד משהו חדש.

מה שמעניין אותי זה רק המיילים הנכנסים/יוצאים

ספריות/כללים - אבנה מחדש.
לוח שנה/אנשי קשר - לא מנהל שם.

nisso167

Member
מנהל
אם ככה, אז לדעתי, הדבר אפשרי.

זאת, באם כוונתך לנכנסים ויוצאים החדשים. אלא, שלמען הביטחון, מציע לך לפעול לפי הסדר הבא - להעתיק את הקובץ למקום בטוח, לא למחוק. להיכנס להגדרות ולמחוק את חשבון הדואר ( יש חשש שתתעוררנה בעיות בפתיחה הבאה של האאוטלוק במידה והקובץ המקורי והמוכר לאאוטלוק לא יהיה במקומו. ואז תיכנס ללופ בלתי נגמר של הודעות שגיאה...) לסגור את תוכנת האאוט לוק, למחוק ממקומו את קובץ הPST ( לא את זה שגיבית.
) ואז להגדיר מחדש את חשבון הדואר שלך.
אם כונתך לדואר הניכנס ויוצא הותיקים הרי, שמה שכתבתי כרגע, לא תופס.

קצת מורכב ומסובך, אבל לדעתי בטוח יותר.
גילוי נאות, אני מדבר מתוך נסיוני עם אופיס אאוטלוק 2007 ו-2010. לא יודע איך 2016 מתנהג.
ואם יש לך מחשב משני מציע לך לבצע עליו את הנסיון.

למעלה