התחלת תביעה

ברזידה

New member
התחלת תביעה

שלום אני עברתי ניתוח קילה בשני הצדדים לפני חודשיים וחצי.. אין לי עדין אפשרות להרים משקלים מעל 5 קילו כמו כן אין לי תחושה באיזור החיתוך. השתחררתי לפני 4 ימים וברשותי את כל המסמכים הרפואיים הדרושים. ברצוני להתחיל בתביעה... מה עלי לעשות? איזה קו כדאי לבחור? האם לקחת עורך דין? ובכלל אשמח לשמוע עצות מועילות? בהערכה, תומר

עָנת

New member
תומר../images/Emo26.gif

בכדי להקל על הגשת תביעה למשרד הביטחון,כדאי: 1.לקבל יעוץ משפטי ראשוני בחינם. 2.ליצור קשר עם אחד מא.נ.צ,ע"מ לקבל הכוונה ויעוץ
(שים לב ללינק האדום בראש הפורום). 3.מצרפת לך מאמר"איך מה מתי",וכן בראש הפורום יש לינק "עשרת הדיברות"
4.תומר,יש לך קייס,מאחלת לך
בהמשך הדרך.
אנחנו פה לרשותך תמיד

ברזידה

New member
עורך דין

עם איזה עורך דין כדאי לי לדבר לפני תביעה של משרד הביטחון?

עָנת

New member
עורכי דין../images/Emo69.gif../images/Emo132.gif

הי
. 1.ממליצה בחום על עו"ד עומר יעבץ(שכותב אף בפורום שלנו) 2.במידה,ואינך מאיזור המרכז,מצרפת לך את רשימת עורכי דין של הפורום. 3.תומר,מצרפת לך את תקנון הפורום שלנו
אל תשכח,שאצל מרבית מהעורכי דין,קיימת אופציה ליעוץ משפטי ראשוני בחינם .

nofark90

New member
עורך דין

לברזידה לכל מי שמעוניין עורך דין אלון הוברמן ר,ח בן עמי עכו , ייצג אותי והתוצאות היו טובות כיום ממשיך לייצג אותי על P S T D ממליץ להוסיף אותו לרשימת עורכי דין.

עָנת

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifכאן נמחקה הודעה../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

חברים,הודעות שמכילות מס' טלפון/פלאפון נמחקות
תבינו,הפורום גלוי
נופר/שוקי,ניסיתי לטלפן, לא היתה תשובה. ניתן ליצור עימי קשר במסרים

ברזידה

New member
המון תודה

ענת עזרת לי מאד.. אני אצור קשר עם עומר כבר מחר בכל מקרה את מקסימה ונכונותך לעזור מגניבה.. תודה, תומר

mstolar

New member
קילה/הרניה זאת בד"כ בעיה מולדת

אי לכך בד"כ הצבא לא מכיר בזה. העובדה כי זה התגלה בצבא, לא הופכת את הצבא לאחראי לבעיות המולדות. כל הכתוב הוא מנסיוני האישי ונתון לתיקונים המותאמים למקרה הספציפי. אשמח אם תסתרו את דברי ותביאו נסיון אחר. זה יתרום לי ולאחרים.

הניסיון מוכיח אחרת

המון בעיות מקורן מולד, השאלה מה גרם לפריצת המחלה. מכיר הרבה מקרי קילה/הרניה שהוכרו (בעיקר פעילות במהלך שירות קרבי/צבאי).

למעלה