התחלת פאזל

123נעמי

New member
התחלת פאזל

התחלתי אתמול פאזל חדש ליום כיפור כשסיימתי את בניית המסגרת גיליתי שיש לי שתי חתיכות כפולות למסגרת אני מאוד מקווה שבסיום הפאזל לא יחסרו לי שתי החתיכות האלו במקום אחר
למישהו יש ניסיון עם כזה פגם? שתהיה לכולנו בניה קלה ביום כיפור:)

Puzzluna

New member
חלקים עודפים...

אם זה שני חלקים אז סביר להניח שהם צריכים להיות במסגרת (אחד מכל צד). קרה לי הרבה פעמים שסיימתי את המסגרת רק בסוף בגלל חוסר התאמה.

123נעמי

New member
היי../images/Emo60.gif

שני החלקים הם לא חלקים עודפים שנשארו לי ביד אחרי בניית המסגרת הם חלקים כפולים הם זהים לשני חלקים שנמצאים כבר במסגרת אותו ציור מוטבע עליהם המסגרת שלמה. לא נראה לי שחסרים לה חלקים

Kניבל

New member
שלום לכל הצמים והצמות

לא נתקלתי בתופעה אבל אולי לספור את החלקים ולראות אם זה תואם? שנה טובה לחברי הפורום ומתוקה מאיה 35 __________________________________________ אני אקדח טעון געגועים. וזה חוזר, את מבינה...

MEGA GAME

New member
גם לי זה קרה בפנטזיה...

אני עברתי על השורה השנייה (מהמסגרת) וראיתי מה מתאים לשניהם.

123נעמי

New member
סוף הסיפור

הפאזל גמור ולא חסרים בו חלקים שני החלקים של המסגרת כפולים ומיותרים (בטח יש מישהו בעולם הגדול שמאוד עצבני על שני החלקים שחסרים לו
) אם יש כאן מישהו שבונה פאזל של חברת RAVENSBURGER עם ציור של פיטר ברוייגל 1000 חלקים וחסרים לו שני חלקים למסגרת החלקים שלו אצלי!
נעמי

כרמל 1

New member
נצל"ש התחלתי לפני יומיים Puzz3D

ונציה. שישי היה עמוס אז לא היה כל כך זמן לבנות, ונסענו היום.. ובנוסף התחלתי לבנות את הפאזל עם שני חברים. אחד אמר לי להמשיך לבנות אבל לא לסיים, אז השארתי חלק אחד לו וחלק אחד לשני
(לא יכלתי להתאפק
)

למעלה