התחלת חיפושי דירה

adiwolf1

New member
התחלת חיפושי דירה

שלום לכולם! אני חדש פה... רציתי לשאול אתכם מספר דברים. אני וידידה שלי בני 18 כחצי שנה לפני גיוס ומתעניינים אחר דירה. מפני שאנחנו חדשים בעניין יש מספר ממש לא קטן של דברים שמטרידים אותנו. שנינו עובדים... וברור שאין לנו מספיק כסף. אנחנו רוצים לשכור דירת חדר או משהו כזה ולחיות ממש ממש בצימצום. רציתי לשאול.. אם אפשר לנהל נוהל חיים נורמלי שמדובר במשכורות ממש לא גבוהות... ולגביי חשובונות חשמל ומים. בקיצור, אם מישהו כבר אחרי התהליך הזה אז שיתן בבקשה עצות :)

Jazz Singer

New member
אם אתם חצי שנה לפני גיוס

מה הלחץ למצוא דירה? ומה תעשו איתה שתתגייסו? הרי חבל לשלם שכר דירה על דירה שתעמוד ריקה, לא?

הם בטח רוצים לגור בה גם בזמן הגיוס

ועצתי להם - שיסתכלו בהומלס כמה עולה שכ"ד חודשי, ויחשבו שוב על כל העניין.

adiwolf1

New member
כן גם בזמן הגיוס כנראה...

ואם לא חותמים על חוזה תמיד ניתן לעזוב אותה... אוקיי אני אסתכל בהומלס תודה על העצה!

Jazz Singer

New member
שניכם כבר יודעים לאן תתגייסו?

ולמצוא בעל בית שלא רוצה חוזה זה בעייתי, מה גם שאני לא בטוחה שאתם רוצים את זה כי זה פתח למלא בעיות.

adiwolf1

New member
אכן נברר...

האמת שאנחנו די רוצים את זה... ברור שעדיין יש התלבטויות. ברור לי שזה בכלל לא קל. בזמן זה אנחנו בודקים את העניין.

מה זאת אומרת בלי חוזה?

בלי חוזה אתם לא יכולים להיכנס לדירה, נקודה. כלומר, אין בעל בית שייתן לכם סתם ככה להיכנס לדירה שלו. ובהתחשב בכך שמשכורת צבאית למשרתים קרוב לבית (אם אתם משרתים רחוק למה אתם צריכים דירה?) עומדת על פחות מ-400 שקל, ודירת חדר עולה קצת יותר מכפול מזה (בלי להזכיר אוכל, חשבונות, צריכה שוטפת וכו'), לא תוכלו לעשות את זה בלי תמיכה מההורים.

למעלה