התחלת התהליך

מצב
הנושא נעול.

shok102

New member
התחלת התהליך

התחלת התהליך
שלום לכולן, לאחר שאושרה סופית האבחנה שלי- איספיקת שחלתית מוקדמת (אני בת 22) אנחנו מתחילים לגשש בנוגע לתרומה. מישהי יכולה להגיד לי פחות או יותר כמה זמן לוקח להגיע מהמפגש הראשון עם הרופא (פרופ' זיידמן במקרה שלנו) עד רגע הטיסה והתרומה? האם זה תהליך מהיר בד"כ או שבוא נסחב ולוקח זמן???

כדאי לברר מה תדירות הנסיעות לפני...

התחלת התהליך
שלום לכולן, לאחר שאושרה סופית האבחנה שלי- איספיקת שחלתית מוקדמת (אני בת 22) אנחנו מתחילים לגשש בנוגע לתרומה. מישהי יכולה להגיד לי פחות או יותר כמה זמן לוקח להגיע מהמפגש הראשון עם הרופא (פרופ' זיידמן במקרה שלנו) עד רגע הטיסה והתרומה? האם זה תהליך מהיר בד"כ או שבוא נסחב ולוקח זמן???
בשיחה עם הרופא. כי למעשה את תלוייה בתדירות זו. אם תסיימו את כל הבדיקות הנדרשות שלוקחות זמן, אז הכנת הרחם שלך יכולה לנוע בין שבועיים מינימום לחודש חודש וחצי ואפילו יותר, כי מסנכרנים אותך עם מחזור התורמת. ככל שיש לרופא נסיעות רבות יותר, אפשר להשתבץ לאחת מהן וזמן ההמתנה מתקצר. מנסיוני (4 נסיעות ) בדרך כלל זה עמד על חודש וחצי חודשיים רווח. והייתה פעם שנאלצתי להמתין חצי שנה, כי הרשימות היו מליאות. שיהיה בהצלחה רבה.

shok102

New member
בדיקות

בשיחה עם הרופא. כי למעשה את תלוייה בתדירות זו. אם תסיימו את כל הבדיקות הנדרשות שלוקחות זמן, אז הכנת הרחם שלך יכולה לנוע בין שבועיים מינימום לחודש חודש וחצי ואפילו יותר, כי מסנכרנים אותך עם מחזור התורמת. ככל שיש לרופא נסיעות רבות יותר, אפשר להשתבץ לאחת מהן וזמן ההמתנה מתקצר. מנסיוני (4 נסיעות ) בדרך כלל זה עמד על חודש וחצי חודשיים רווח. והייתה פעם שנאלצתי להמתין חצי שנה, כי הרשימות היו מליאות. שיהיה בהצלחה רבה.
בדיקות
אילו בדיקות נדרשות לפני התחלת ההכנה לסינכרון?

רב הבדיקות תקפות לחצי שנה או שנה

בדיקות
אילו בדיקות נדרשות לפני התחלת ההכנה לסינכרון?
מדובר בבדיקות נגד מחלות מין, שיהומיות, ממוגרפיה זרע ועוד. אחר כך בין כל נסיעה לנסיעה זה רק דם ואולטרא סאונד.

shok102

New member
אז בסדר...

מדובר בבדיקות נגד מחלות מין, שיהומיות, ממוגרפיה זרע ועוד. אחר כך בין כל נסיעה לנסיעה זה רק דם ואולטרא סאונד.
אז בסדר...
חוץ ממוגגרפיה נראה לי שעשינו הכל לקראת הניסיון בטיפולי IVF אז אני מקווה שלא נתעכב... יש כאן עוד מישהי עם בעיה דומה? "בלות מוקדמת" / אי ספיקה שחלתית מוקדמת (FSH 80)

אדוינה

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

התחלת התהליך
ברוכה הבאה!

שיהיה בהצלחה!

הייתי במסלול של זיידמן וקפריסין

התחלת התהליך
הייתי במסלול של זיידמן וקפריסין
זה היה לפני המון זמן... (שנתיים בערך) אבל אני יכולה להגיד לך שעד כמה שאני זוכרת, התהליך היה מאוד מהיר. ברגע שיצרנו קשר עם קפריסין תוך חודש חודשיים התחלנו בתהליך. כיוון שכבר הייתי עם כל הבדיקות הנחוצות בגלל טיפולי ה-IVF - הכל הלך מהר וב"ה גם בהצלחה (עכשיו יש לי בן). בהצלחה!!

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

התחלת התהליך
ברוכה הבאה
ו

יש פה לא מעט בנות מנופאוזה מוקדמת או אמונראה (העדר מחזור מוחלט)- אני בינהן- יש כאן גם לא מעט אמהות כאלה... אני טופלתי בפדיוס (לא דרך זיידמן) ולפחות מהמידע שלי (שממש ממש ממש מקביל לשל רוצה משפחה
), הזמן שעובר בין מילוי הטפסים למכון ועד הנסיעה קצר הרבה יותר ממה שתצפי (אלא אם תפלי על איזה חג יווני אורתודוקסי
) המון המון

ידידה 2

New member
שלום יקירה

התחלת התהליך
שלום יקירה
אני אכתוב "בשם אחותי " {משום שאין לה מחשב בבית } ואני ליוויתי אותה ומלווה אותה מתחילת הטיפולים ועד עכשיו גם היא סובלת מfsh גבוה מסיבה לא ברורה ואחרי מה שהיא ניסתה הגיעה לכאן {אחותי בת 34} שיהיה לך בהצלחה , הרבה כוח , סבלנות , ובסוף יהיה בסדר

מצב
הנושא נעול.
למעלה