התחלת דרכי כמאמנת

Rusik2

New member
התחלת דרכי כמאמנת

שלום לכולם אני סיימתי לאחרונה את לימודי אימון אישי ואני רוצה להתחיל לאמן. התחלתי כמובן לפרסם את עצמי ומידי פעם מתקשרים אלי אנשים. לאחרונה התקשר אלי בחור שהוא רוצה לקבל פרטים על אחת המודעות שפירסמתי ואיכשהו לא יודעת השיחה איתו העלתה בי חשדות מה באמת הכוונות שלו. מה אתם במיוחד נשים שמאמנות עושות במקרה כזה שמהשיחה אתן לא בטוחות מה הן הכוונות של מי שמתקשר?

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
כאישה וכמאמנת

שלום לך יקרה,
ראשית ברכות על סיום הלימודים ותחילת הדרך.
כנשים אנו תמיד מרגישות חשופות יותר ומוגנות פחות (כניראה שרובנו לפחות). אישית, לא נתקלתי בניסיונות להוביל את האימון למקום רומנטי, אך יתכן ומשהו בהתנהגות שלי חסם את האפשרות.
השאלה עבורך היא - ממה את חוששת? האם מבזבוז הזמן שלך על בדיקת אפשרות שתתברר כלא רלוונטית? מעצם האפשרות שמישהו מנסה להתחיל איתך במקום שלא ביקשת? או אולי מאפשרות של חשש לתקיפה?
עלייך לבדוק איך להתקדם - האם לפעול על פי החשש ולנתק מגע? אולי להמשיך ולשוחח ולראות האם השיחה במקום מקצועי או שהוא מנסה להוביל אותה לפסים אישיים?
שתי האפשרויות לגיטימיות. אינך צריכה לקחת לאימון מישהו שאינך מרגישה איתו בנוח. אולי עלייך לסמוך על תחושת הבטן שלך. ומצד שני, אולי זה חשש שאין לו מקום? לא נוכל לומר מבחוץ.
אם אינך בטוחה מה נכון, אולי יועיל לך לשוחח שוב עם הבחור ולברר לשם מה הוא מגיע לאימון. כמו כן, מאחר ואת בתחילת הדרך, מומלץ לקחת הדרכה על האימונים הראשונים, מה שיכול מאוד לסייע לך להיות על קרקע בטוחה.

מקרים שכן נתקלתי בהם היו של אנשים שהצרכים שלהם היו שונים מאימון - בחור ש"ישב לי על הקו" כמה פעמים והתקשר בשימות בדויים עם סיפורים שונים כדי לקבל תשומת לב, או אדם שהיגיע לאימון והתעניין בי ובחיי האישיים כדי לקבל תחושת שליטה במצב. לוקח זמן לזהות את המצבים בהם צריך להתנתק ולוותר כי זה בעצם אינו לקוח אימון.

למעלה