אני מעריצה אמיתית, אולי לא המעריצה הכי גדולה אבל מעריצה אמיתית ואלה שאוהבים אותו רק בגלל שהוא IN, לאני אישית לא מבינה אותם, מה הקטע, אין להם דעה משל עצמם??? שיאהבו את מי שהם רוצים כי הם רוצים, לא בגלל שהוא IN...
כמו שאמרתי פה ממש ממש מזמן, פעם כל הבית ספר שלי בערך שנא את אמינם. היו רק איזה שני ילדים חוץ ממני שאהבו אותו גם כשכולם ירדו אלינו שאנחנו אוהבים אמן יצור ודפוק.. דווקא אהבתי את זה שלא אהבו אותו ושאני הייתי זאתי שמגנה עליו. עכשיו פתאום לפני איזה חודש ילדה מהשכבה שלי שהיא ממש פרחה דפוקה אמרה לי שהיא מתה על אמינם. כל יום היא באה עלי ומנסה לדבר איתי על המשמעות העמוקה של המילים שלו ומחמיאה לי על זה שאני יודעת את כל השירים שלו... עכשיו מלא בנות ראו גם את הסרט וחשבו שהוא כזה חתיך וכוסון ומגניב שחבל על הזמן כאילו שיו...עכשיו כל פעם שאני מדברת עם משהו על אמינם ואומרים שהוא דפוק, כל הפרחות אומרות "די ! אל תירד על חבר שלי!" אני משתגעת מהטמטום שלהם! איך הם מסוגלות לאהוב אותו אחרי שהם צחקו אלי שנים על זה שאני אוהבת אותו ולא את בריטני... אוף אני שונאת אנשים מפגרים....
אני כזה מבינה אותך!!!!! ביסודי כל הפרחות של הכיתה אהבו את בריטני ונתליה....... פעם אחת ציירתי ציור מכוער של בריטני על הלוח וילדה סתומה אחת רבה איתי והתחילה לקלל לי את המישפחה..... ועכשיו פיתאום "לא אני אהבתי רק את השירים של בריטני....." סתם הבלה!!
במעריב לנוער שמו פוסטר מכוער בטירוף של אמינם (אמינם מכוער, אבל שמה הוא שיא הכיעור) ותראי לפרחות בבצפר שלך את "חבר שלהן". תקני מהר כי ביום חמישי כבר יש גיליון חדש בקיוסקים. אני דווקא אוהבת את הפוסטר, הוא עצבני, ומראה את אמינם ב2000 (הוא צולם באמת אז) ולא כמו היום רגוע יחסית בגלל שהיילי מתחילה להבין מה הוא עושה.
היום היה לנו טיול קטן כזה ובסוף הטיול חזרנו לבית הספר והיה דיסקו... פתאום שמו את lose yourself וכל הפרחות התחילו לענטז למילים... הם גם המציאו מילים לפזמון כי הם לא יודעות אנגלית... וואי כמה שאני וחברה שלי צחקנו.....