התחלת דיון

dinara

New member
התחלת דיון../images/Emo129.gif

האים לדעתכם מעריצים אמיתיים הם מעריצים שאוהבים את אמינם מתחילת דרכו או מעריצים שאוהבים אותו עכשיו כשהוא IN
זה הרעיון הכי טוב לדיון שמצאתי

dinara

New member
לא הבנתי...../images/Emo129.gif

מה כן???? תסביר למה! מה רע במעריצים שאוהבים אותו רק עכשיו

Psycho BuZZ

New member
כי אלה לא מעריצים בכלל!!!

סתם חרא של אנשים שחושבים שהם יודעים משהו... זה מה שאני חושב...

dinara

New member
אבל למה??../images/Emo129.gif

יכול להיות שיש ילדים שלא ידעו על אמינם לפני שממש היה מפורסם ועכשיו כשהם שמעו את השירים והכול הם מעריצים אותו

Psycho BuZZ

New member
זה כן... פסדר...

אבל אנשים שסתם מתחילים להעריץ בגלל שהוא מפורסם מגעילים אותי!

dinara

New member
נכוןןןןןןןןןןן גם אותי ../images/Emo129.gif

זה מה זה מעצבן יש לי חברה שמעריצה אותו בשביל הפוזה - סתם הבלה פרחית

keeeren

New member
לדעתי

אם מישהו לא הכיר בהתחלה את הזמר ועשיו הוא מכיר אותו ומעריץ אותו אז אין בעיה למשל אנ לא הכרתי אותו מההתחלה ההתחלה אבל ככה ב2000 כששמעתי את השירים שלו התחלתי לאהוב אותו ומה שמראה שזה לא בשביל הפוזה זה שבהתחלה הרבה חברות שלי אמרו "איכסה סתם מפגר" וזה אבל אני המשכתי לאהוב אותו ופתאום הן עכשיו גם אוהההבות אותו איזה דפוקות!

dinara

New member
בסיידר...../images/Emo129.gif

לא אמרתי שמי שמעריץ אותו עכשיו הוא בפוזה, רק מי שמעריץ כי כולם מעריצים - אם הית קוראת יותר בעיון את ההודעה שלי מבינה שאין לי שום בעיה עם מי שמעריץ אותו עכשיו - כי לא כולם היו מודעים אליו בתחילת דרכו.

keeeren

New member
דינרה

או איך שלא קוראים לך אני שמה לב שיש לך משהו "נגדי" אולי זה בגלל הודעות שלי על המנהלת אין לי מושג וזה גם לא מעניין אותי רק אל תנסי "לרדת" עליי כי זה לא ילך לך... ותאמיני לי שאני לא ילדה בת 4 שצריכה לקרוא את ההודעה שלך כמה פעמים כדי להבין אז די!

Friends G i r l

New member
דעתי בעניין ../images/Emo60.gif

אני חושבת שאם מישהו לא הכיר את אמינם לפני כן כי הוא לא חיפש אמנים כושלים שעדין לא התחילו את הקרירה זה בסדר. אבל אם מישהו כבר ראה את הקליפ שהוא עשה עם דידו ואז אמר איכס מה הוא דפוק?! פסיכופט. אז הוא לא מעריץ אמיתי כי עכשיו שהוא התחיל להיות "IN" וקול והכל אז אומרים כן הוא פ33ה והיפ הופ זה ממש מגניב רק בגלל שעכשיו זה מה שהולך הוא לא מבין כלום מהחיים שלו והמקום שלו זה ממש לא בפורום אמינם! אלא בפורום ילדים מפגרים שמעריצים רק מה שנמצא כרגע ב MTV בקשר לקרן ודינרה לא שמתי לב שהיא נטפלת אלייך במיוחד אולי היא נשמעה תקיפה בטעות אני לא חושבת שהיא התכוונה לזה. אבל זה רק מה שאני הבנתי מזה....

dinara

New member
לקרן../images/Emo129.gif

מה פתאום אין לי שום דבר נגד קרן!!! רק רציתי שיהיה דיון ובישביל דיון צריך שיהיה שני צדדים. הדבר האחרון שאני רוצה זה לריב

ilbe182ebli

New member
אני מסכימה עם

Friends G i r l יש לי מלא בבצפר שמעריצים אותו בשביל הפוזה.. אבל אין לי כוח להיכנס איתם למלחמות כי זה לא מעניין אותי מה הם מעריצים אותו ולמה.. מלבד זה שהרבה מהם "עזבו לטובת" סאבלימינל ולא שמים יותר על המוזיקה של אמינם, הם זה ביכלל מקרה אבוד...

dinara

New member
ועוד משהו..../images/Emo129.gif

בקשר לקרן: אני דווקה תומכת ברעיון החלפת המנהלת,

M ShadY

New member
דעתי

לפי דעתי מי שלא העריץ את אמינם ממיי ניים איז, לא נורא! אני נורא חיבבתי אותו אז, אבל לא רציתי להכנס להגדרה של מעריצה כי אני ממש לא הולכת על אמנים חדשים. קחו לדוגמא את אבריל לווין, שהיא יחסית חדשה. בהתחלה היא נראתה נערת רוק ממש מדליקה, ובכלל לא בובה של חברת התקליטים. לאחר מכן, גילו שהיא בכלל לא יודעת לנגן על גיטרה, שהיא אוהבת קאנטרי ובכלל היא בובה לחברת התקליטים לחלוטין! אמינם נשאר כמו שהוא ב2000 ואני החלטתי שאני נכנסת להגדרה של מעריצה. עכשיו כנראה מעריצים את אמינם בגלל שהוא ממש אין, וזה נורא מעצבן. אבל... תחשבו על זה שעוד שנה-שנתיים הוא יהיה גם אין ויאמרו שמי שהתחיל להעריץ אותו לפני שנתיים (2003-2002) נכלל כמעריץ אמיתי, ומי שמעריץ אותו עכשיו (2004-2005) הוא מעריץ אותו בגלל שהוא אין. אבל צריך לקבל את המעריצים אפילו אם יש להם פוזה, ובטח כל אחד שהתחיל להעריץ אותו מההתחלה או האמצע אמרו לו "איכסססס!!!!!!!! אמינם? המכוער הזה?!" ועכשיו כולם חולים עליו, תקבלו את זה, לכל אמן יש ויש מעריצים.

Psycho BuZZ

New member
תיקון קטן...

מהודעתך נובע שהוא התפרסם מה-"My Name Is"... זה מה שהבנתי כשהתחלתי לקרוא את ההודעה הזאת... אז ככה... הוא התפרסם לראשונה (בעולם הראפ) בגלל הלהיט האנדרגראונדי "Just Don´t Give A Fuck" שזעזע את כולם לטובה!!!

M ShadY

New member
אז לא שמעתי על בכלל

בכלל ראיתי לראשונה את ג'וסט דונט גיב א פאק איפשהוא ב99... הוא יצא ב98, לא?

למעלה