התחלתם לבשל לסופ״ש?

התחלתם לבשל לסופ״ש?

אני מחכה שיצא מהתנור לחם שיפון עם קימל כדי שאוכל ללכת לישון!

כל השאר, אפילו מחשבות, אני דוחה למחר. יהיה משהו בניחוח אתיופי כי הגיע ספר בישול אתיופי טבעוני.

לא, אבל הכנתי

חטיף בטעם הודי שקשה לי להפסיק לנשנש ממנו.
במחבת הנחתי עלי קארי טריים חתוכים דק, פפריקה חריפה, פלפל שחור ומלח. במקור אמורים להיות זרעי חרדל שחור אבל לא היו לי.הוספתי שמן זית במחשבה על הכמות הסופית שכוללת עוד חומר רב.
אחרי דקותיים טיגון עירבוב הוספתי כך וכך שקדים חצויים ושבורים, אגוזי מלך שבורים, פקאנים גם וחופן חמוציות. תיקנתי מלח. עירבבתי אחרי כמה דקות בודדות נוספות הוספתי לזה 2/3 שקית של פצפוצי אורז מלא ללא שום תוספות, שטוחים כאלה שנראים כמו קורנפלקס קטן. עירבבתי היטב. הסרתי מהאש. ערבבתי עוד. נתתי לזה לעמוד, ערבבתי שוב וסגרתי בכלי נגד לחות. שזה טעים.... שזה ממכר...

לא כתבתי כמויות כי אינני יודעת. לפי העין והריח אבל בנדיבות. יש שם לדעתי שליש כוס שמן זית, שני חופנים מלאים עלי קארי טריים, כפית גדושה פפריקה חריפה, עוד כפית שטוחה פלפל שחור גרוס. לא יודעת כמה מלח. אפשר להוסיף גם כורכום או קוקוס טחון. מה שבא. בערך כוס וחצי מגוון אגוזים שבורים וחופן נדיב חמוציות. הכל בערך.

ממכר!

צילום לא מחמיא

אצלנו

שני כיכרות טף כוסמת מחמצת בתנור

סיר יציקה עמוס עלי גפן( מקטיף עצמאי והקפאה) מגולגלים ממולאים בתערובת טופו אגוזים בטטה צימוקים ותיבול צהוב אפויים ברוטב נקטרינות בצל שום לרוב.

קדרה שניה עם אורז עגול מלא ששרה כל הלילה יחד עם מאש . בתנור.

תבנית ועליה פרוסות ת"א ובצל שמלוות פטריות שמפניון ענקיות ממולאות במחית טופו בצל בטטה.

במיה חתוכה למקטעים קטנים מטוגנת בשמן עמוק ואחר כך רוטב חלב קוקוס עתיר שום ,עלי קרי טריים, שורש זנגויל וכורכום טריים על זסטר

חומוס תוצרת בית טחינה גם מטבוחה גם

עוגת פרות הפוכה נ"ג מתרקמת ממש עכשיו ע"י הבת המצויינת

קישואים ילוו עגבניות מיובשות ועלי אזוב בתבשיל חריף

מרק יוגורט סויה על מלפפונים מגוררים הרבה עלי טימין לימוני צימוקים ושקדים בנדיבות

ולגבי סלטים עוד נראה

שלבים בהכנת

עלי גפן ממולאים אפויים ברוטב נקטרינות
המלית הרוטב והתוצר

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
האם את מכינה את יוגורט הסויה לבד?

ביוגורט הסויה של תנובה גם במתיקות מעודנת יש סוכר- ואסור לי בגלל סוכרת?
&nbsp

לא מכינה לבד

אבל אם אתה מכין לבד אתה יכול להכין מתוצרת בית
לי מתאימה המתיקות העדינה הזו לסך הטעמים אבל לדעתי יעבוד יפה גם בלי

למעלה