לא קראת טוב? אשכנזייה מבחינת "מפונקת", לא "טהורה".. המצאה של אדידס...
L lsd600 New member 19/7/06 #23 לא קראת טוב? אשכנזייה מבחינת "מפונקת", לא "טהורה".. המצאה של אדידס...
א איש העוגה New member 19/7/06 #24 חשבתי שהיא התכוונה "לא טהורה"- חצי ספרדייה/ אופי ספרדי וכו'... למסקנה- אדידס לא טובה בהמצאות..
A adidas88 New member 19/7/06 #26 וואו מה זה ממתי אני אשכנזיה? ממתי שנולדתי. לא ניסתי להתחכם. אני אשכנזיה אבל לא טהורה-יש בי חלק טריפוליטאי. ותבינו זה עדידס! בע' אני לא חברת ספורט!
וואו מה זה ממתי אני אשכנזיה? ממתי שנולדתי. לא ניסתי להתחכם. אני אשכנזיה אבל לא טהורה-יש בי חלק טריפוליטאי. ותבינו זה עדידס! בע' אני לא חברת ספורט!
א איש העוגה New member 19/7/06 #27 ידעתי שזה הפירוש של "לא טהורה" LSD סתם בלבל ת'שכל.. ומה לעשות שבאנגלית אין "ע"??? תחיי עם זה..
א איש העוגה New member 19/7/06 #29 ס'תכלי בעיתונים.. כשיש את הלוגו של אדידס בפרסומות אז לפעמים כתוב "אדידס- בלה בלה בלה"
A adidas88 New member 19/7/06 #30 נכון אבל אני לא אדי אני עדי! טרילילילילילי! קיצור לילה טוב מחר צריך לקום מוקדם
א איש העוגה New member 19/7/06 #31 כן שמענו.. את עדי לא אדי.. לילה טוב באמת נראה כאילו עברת את השעה שלך.. אגב אני חייב לך עוד וידוי (כנראה שלא תספיקי לקרוא את זה כי מן הסתם הדיקטדרור שוב ימחק שרשור..)
כן שמענו.. את עדי לא אדי.. לילה טוב באמת נראה כאילו עברת את השעה שלך.. אגב אני חייב לך עוד וידוי (כנראה שלא תספיקי לקרוא את זה כי מן הסתם הדיקטדרור שוב ימחק שרשור..)
L lsd600 New member 19/7/06 #32 נכון. סתם בלבלתי ת'שכל... ת'כלס היא נולדה בישראל.. היא לא אשכנזייה ולא שום דבר אחר.....
T TheImpactBoy New member 19/7/06 #33 איך?? אני גם רציתי להתחיל, אבל בגלל כל הקטיושות נשארנו במקלטים\בית.
E edlyn New member 19/7/06 #36 ממ אני לא גרה בצפון... כשגרים בתל אביב והסביבה לא בעיה להתחיל :/ מקווה שיגמר מהר ושתוכל להתחיל גם! =] :|
ממ אני לא גרה בצפון... כשגרים בתל אביב והסביבה לא בעיה להתחיל :/ מקווה שיגמר מהר ושתוכל להתחיל גם! =] :|