התחלתי...

• פותח הנושא kyle
  • פורסם בתאריך

kyle

New member
התחלתי...../images/Emo13.gif

התחלתי לבנות תל - אביב בסימסיטי 3000 "מהדורה עולמית", היום עיצבתי את פני השטח ובניתי כבישים לפי איך שאני זוכר את ת"א (מספיק טוב), ובימים הקרובים אני אשים בניינים מפורסמים, אתרים מסוימים בעיר (בסיס צבאי - הקריה, למשל).
כפי שהבנתם לפי איך שאני מתחיל לבנות את העיר, אני משתמש בכל הקודים (כולל אפשרות לשים את כל המבנים במשחק איפה שבא לי). ולמה? כי אני רוצה לבנות את ת"א הכי מדויק שאפשר.
זהו.

כל הכבוד! ../images/Emo104.gif

זה מזכיר לי... היה לי רעיון לעשות תחרות "TEL AVIV 3D" בשיתוף עם פורום ת"א בתפוז, בניית העיר, כמה מדויק שאפשר בסים-סיטי. 3 מקומות ראשונים יזכו מן הסתם בפרס, תוכנת תלד מימד כרגע היא האופציה. בכל מקרה... חשבתי לחכות עם הרעיון עד אחרי סים סיטי 4, מה אתם אומרים?

kyle

New member
המממ...../images/Emo12.gif

אם הוא היה יוצא בעוד שנה, הייתי אומר לך להתחיל עכשיו, אבל הוא יוצא בעוד חודש-חודשיים, אז אפשר לחכות.

kyle

New member
מפת ת"א בסימסיטי...../images/Emo12.gif

ניתן לזהות רחובות כמו דיזינגוף, הירקון, ארלוזורוב, וכו´ גם את כיכר המדינה!

אני לא מצליח לראות את נחל איילון..

רק את הנתיבים.. אולי תשלח לי את הבסיס הזה לעיר?

SkyscraperMan

New member
כל הכבוד../images/Emo45.gif

מקווה שיצא יפה!
, ויש לי שאלה, אתה תכלול גם את רמת גן? אם כן, אני יכול לשלוח לך את מגדל היהלום ואת שמשון, ואפילו להכין לך עוד מבנים בארכיטקט טול פלוס כדי שהעיר תיצא יפה, ואפילו מבני מגורים נמוכים כמו שיש באבן גבירול, ועוד מגדלים ומבנים חשובים כדי שזה יצא הכי מדוייק שאפשר

הי! הי! הי!!

חכה עד שתתחיל התחרות!
כל הרעיון היה שכל אחד בונה הכי מדויק שאפשר.. סתם.. בנית את מגדלי הבורסה? אולי תעהל לכאן?

kyle

New member
כפי שתוכל לראות במפה...../images/Emo12.gif

חלק נורא גדול מר"ג גם כלול.
אתם יודעים, בסוך זה יהיה פרויקט של כל חברי הפורום...

למעלה