התחלתי קורס תפירה

orlybar7

New member
התחלתי קורס תפירה

שלום בנות, בד"כ אני מופיעה בפורום סריגה כי אני סורגת. השבוע התחלתי קורס תפירה, משהו פשוט במתנ"ס - התחלנו בתפירה ביד, יש לי בבית מכונת תפירה של זינגר שאני לא מסתדרת איתה. אני תופרת לעצמי תיקונים, העניין הוא שנראה לי שעדיף לי להתמקד בתפירה ידנית, ופחות במכונה. האם היום יש בזה טעם? כי בהמשך הקורס לומדים גם מכונה. שאלה נוספת היא: האם כדאי להשתמש באצבעון כשאני תופרת? עד היום לא השתמשתי אבל המורה אומרת שיש בנות שלא יכולות בלי. אשמח לשמוע תגובות.

תפירה ביד???

יש עוד דבר כזה??? למה שתשקיעי שעה בעבודה שמכונה מבצעת בחמש דקות ועושה אותה הרבה יותר טובה, מדויקת ויפה???? אם תשתמשי לתיקונים...מילא אבל לתפור ביד פריט שלם?? זה מיותר!!! אם הזינגר שלך ישנה, את יכולה לרכוש מכונה ביתית אפילו יד שניה, ולהתחיל משם, המכונות הביתיות מאוד נחמדות וקלות לשימוש, הרי את בטח לא תתחילי בייצור כמויות נכון??!!

תלוי מה המטרה שלך,

נשמע לי קצת הזוי ללכת לחוג תפירה וללמוד תפירה ידנית - אנו במאה ה-21 ...... לגבי האצבעון - מה שנוח לך ....

סיפרתי פה כבר יותר מפעם אחת על חברה שלי

שמדגמת שמלות על הגוף ותופרת אותן ידנית. עבודת פרך, אבל השמלות שלה הכי יפות שיש. אי מעדיפה מכונה, אבל לא פוסלת עבודת יד. השימוש באצבעון תלוי בהרגלים האישיים. לי הוא לא נוח, אבל אני מכירה כאלה שלא מסוגלים לתפור בלעדיו.

orlybar7

New member
תודה על התגובות - אני מאמינה שבהמשך

כשאלמד להשתמש במכונה כמו שצריך אעבוד גם על המכונה. בינתיים לתיקונים תפירה ביד עוזרת לי.

למעלה