פרק 6
פרק 6: בגידה דמעות עלו בעיניי, אבל לא רציתי שקאי יראה כמה הוא חשוב לי אז הסתובבתי וברחתי משם בריצה. רצתי ורצתי ורצתי עד שנתקלתי במישהו, שנינו נפלנו והבטנו אחד בשני. "דיוויס." אמרתי. "ריי. מה קרה?" שאל דיוויס. "כלום." אמרתי. "אתה בוכה?" שאל דיוויס. "מה? לא!" אמרתי וניגבתי את הדמעות בשתי תנועות מהירות. דיוויס הביט בי, הוא ראה את העצב בעיניי. "מה קרה, ריי?" הוא שאל. "לא קרה כלום." אמרתי. "אתה בטוח?" שאל דיוויס. נעצתי בו מבט, הוא נראה כאילו הוא באמת רוצה לעזור. רוח נשבה מהחלון הפתוח ופרעה את שיערינו. נזכרתי במה שקרה לפני כמה דקות, בקאי, בהודאה שלו, ואז נזכרתי בנשיקה שלו ושל קן. בסדר, אם ככה הוא רוצה לשחק, אז אני מצטרף למשחק. נראה איך הוא ירגיש אחרי זה! ואז זינקתי על דיוויס והדבקתי את שפתיי לשפתיו, מוריד את הז'קט שלו בידי הפנויות. באותו זמן, טייסון, מקס, קני, יולי, קודי, טיקיי וקארי היו בחוץ. במדשאה הגדולה היו הרבה זירות כדי שהבייבליידרים יוכלו להתאמן, וזה בדיוק מה שעשו חברי שתי הקבוצות. "גלגל אותה!" קראו מקס וקודי. דרסיל הסתובב סביב אנקילומון, מתחמק ממכותיו. אנקילומון היה בייבלייד מסוג הגנה, כמוהו, והוא חיפש את הפרצה שבהגנה שלו, שבעזרתה הוא יוכל לנצח. "זנב פטיש!" קרא קודי. אנקילומון זינק לאוויר במהירות והתכונן לנחות על דרסיל, אבל הבייבלייד הירוק הצליח להתחמק. "כנס בו!" קרא מקס. דרסיל התנגש באנקילומון בדיוק כשהוא נחת ועל-ידי כך ערער את שיווי משקלו, וגם העיף אותו לאחור. "שבור את ההגנה שלו עם כדור ברזל!" קרא מקס. דרסיל יצא מהבייבלייד, גופו בוהק. הבייבלייד זינק לאוויר וצנח למטה כשהוא מסתובב סביב עצמו כמו בורג. דרסיל נחת על אנקילומון בחוזקה והבייבלייד הצהוב שקע באדמה. "מגניב!" קראה קארי. דרסיל חזר בחזרה אל מקס, שנכנס לזירה כדי לחלץ את אנקילומון. "הנה." הוא אמר בחיוך והחזיר את הבייבלייד לקודי. "אתה טוב." אמר קודי ולקח את אנקילומון, בוחן אותו כדי לוודא שלא נגרם לו שום נזק. "זה היה סתם מזל." אמר מקס. "טוב, הזירה הזאת הרוסה. בואו נחפש אחת אחרת." אמר טייסון. "תגידו, זה לא קאי מהקבוצה שלכם?" שאלה יולי. טיייסון, מקס וקני הביטו וראו את קאי. "אתם יודעים איפה ריי?" הוא שאל כשהגיע אליהם. "לא." אמר טייסון. "אתם חושבים שאולי הוא עם מריה? איפה היא?" שאל קאי. "בפעם האחרונה שראיתי אותה, היא ברחה מהזירה בגלל שריי פספס את הניצחון שלה." אמר קני. "נכון, גם אנחנו ראינו אותה." אמר טיקיי וקארי הנהנה. קאי הסתובב והלך משם. "מעניין איפה דיוויס." אמרה יולי. "בואו נלחם כבר!" קרא טייסון. עכשיו הוא נלחם רק בשביל הכיף שבקרב, ולא בשביל הניצחון, בגלל שהוא הביס את כולם במכה בחמשת הקרבות האחרונים. "אתה יודע מה? הפעם כולנו נלחם נגדך ביחד, ואז נראה אם תוכל לנצח." אמרה יולי. "אין בעיה!" אמר טייסון. "כאן יש זירה גדולה מספיק." אמר קני. כולם התקרבו והתכוננו לקרב. "שלוש, שתיים, אחת, גלגל אותה!" קרא קני. כולם שיגרו את הבייבליידים שלהם והקרב החל. התקרבתי אליהם יחד עם דיוויס וכולם הביטו בנו. "ריי! איפה היית?" שאל קני. "קדימה, אנג'וומון!" קראה קארי מאחוריו. דיוויס חייך, אבל אני לא. "אני ודיוויס השווינו את אקסוימון ודריגר." אמרתי. דיוויס הביט בי לרגע במבט של הפתעה ואני הבטתי בו במבט שאמר "תהיה בשקט ותסכים איתי בהכל". כנראה שהוא היה ילד מאוד פתוח, כי נראה היה שהוא לא רגיל להסתיר דברים מאחרים. "האחרים באמצע קרב נגד טייסון. הם בודקים אם הם יוכלו להביס אותו ביחד." אמר קני. "ו...איפה מריה?" שאלתי. "לא ראינו אותה מאז שהיא ניצחה בקרב, היא ברחה כי הפסדת את הניצחון שלה." אמר קני. "כנראה שהקרב הזה היה מאוד חשוב לה." אמרתי במבט מושפל. "בטח, לא כל יום אתה זוכה להוכיח לקבוצה שלך לשעבר שאתה הרבה יותר טוב מהשחקן שאמור להחליף אותך. היא קרעה אותו בפחות מדקה." אמר קני. הבטתי בקרב שהתרחש מאחוריו, אנג'מון ואנקילומון עפו גבוה באוויר ויצאו מהמשחק. "אני עדיין מוביל!" קרא טייסון. "היי, מותר להיכנס באמצע?" שאל דיוויס. "בטח! במילא לא תנצחו אותי!" אמר טייסון. אקסוימון נכנס לזירה. "כאן יש לך טעות, טייסון! כי יש לנו מהלך קבוצתי מיוחד שרק שלישייה מסוגלת לבצע!" אמרה יולי. "מוכנים? מלכודת משולשת!" קרא דיוויס. שלושת הבייבליידים סגרו על דרקון ויצרו סביבו משולש, שנסגר על דרקון במהירות ואז נפתח שוב, אבל עדיין שמר על מבנהו. "ראית את זה?!" שאל דיוויס בהתלהבות. המשולש נסגר על דרקון שוב, ואז נפתח. "אתה עומד להפסיד!" אמרה קארי. המשולש נסגר בפעם השלישית ודרקון החל להתנדנד. "לא! תשתמש במתקפת הסופה!" קרא טייסון. זאת הייתה טעות, וידעתי את זה. דרקון ניסה להגביר מהירות, והדבר גרם לכך שהוא איבד עוד יותר את שיווי משקלו. המשולש נסגר והעיף את דרקון לאוויר, הוא עף אל מחוץ לזירה וטייסון תפס אותו. "כל הכבוד!" הוא אמר. "טריק יפה! תלמדו אותנו מתישהו?" "בטח!" אמר דיוויס. "טוב, אני הולך." אמרתי. "ריי! עוד לא התאמנת!" קרא טייסון, אבל אני פשוט המשכתי ללכת. ממש לא ידעתי מה לעשות עם עצמי. קודם ההפסד ללי, אחר-כך הבגידה של קאי, ואז הבגידה שלי...הרגשתי שאני שוקע בים שחור.