התחלתי פאזל חדש :)

התחלתי פאזל חדש :)

עכשיו אני ובת זוגתי מרכיבים את פאזל התבלינים של EDUCA. http://www.puzzleland.co.il/product.asp?f=2013&p=10 זה יהיה הפאזל האחרון לפני הטיול שלי של "שביל ישראל" בתחילת אוקטובר. בחורף נחזור חזרה להרכיב פאזלים של 3000+ חלקים :)

מממאיה35

New member
../images/Emo5.gifממש לא כיפי

לצערי זכור לי כעוגמת נפש אחת גדולה. חלקים שלא מתחברים בהתאמה חד-ערכית, ניסיונות שווא לתת לו צאנס, ונטישתו בצער רב. העלתי פעם תמונות שמתארות את התסכול. אחרי הפאזל הזה נטשתי את אדוקה לעולמים (קדם לו פאזל של מיקי ומיני שלהם, שגם בו ההתאמה בין החלקים היתה זוועתית).

שאלה בקשר לאדוקה

כל הפאזלים שלהם הם דקים ומתקפלים? הפאזל הראשון היה שלהם אני את הפאזל האחרון שלי שהעלתי פה זכור לי לטובה כי זה היה של רנסווברגר (או איך של כותבים את זה
) היו חלקים עבים ונוחים. ואיך החברה של הפאזל השלישי שהעלתי לפה? שמידט? הם גם טובים?

מממאיה35

New member
מהניסיון שלי, שמידט מעולים!

מרכיבה עכשיו אפזל שלהם ומאוד נהנית! החלקים באיכות טובה מאוד והצורות מגוונות ביותר! ממש אחלה פאזל! רוונסבורגר הם גם חביבים עלי. גם באפלו טובים מאוד. אדוקה - עבורי הם מחוץ לתחום. ניסיתי לתת להם צ'אנס והתאכזבתי, אז למה לסבול?

שהם10

New member
ממש לא אוהבת את EDUCA ../images/Emo4.gif

הרכבתי רק פאזל אחד שלהם עד היום- הפחיות המפורסם וזה היה סיוטטטטטט, אחד הזיכרונות המרים שיש לי מפאזלים. החלקים לא מתחברים טוב ואם כבר אז בצורה רופפת, אף פעם אי אפשר לדעת אם הרכבת באמת נכון בקיצור על הפנים!

מסכים איתך....

אני הרכבתי פאזל של נוף של רוונסבורגר וזה היה מושלם. את המסגרת הרכבתי ברבע שעה (2000 חלקים). בפאזלים של EDUCA אני מסתבך...., וגם תהליך ההרכבה שלכאורה נראה פשוט מסתבך סתם. מניסיון שלי - תיקחו רק פאזלים של רוונסבורגר

mika888

New member
אני עכשיו מרכיבה פאזל של רוונסבורגר

וזה ממש מעצבן, אי אפשר לדעת אם החלקים במקום הנכון, חלקים שלא שייכים מתחברים יופי וחלקים שכן שייכים קצת רופפים במוקמותיהם, אי אפשר לדעת אם הרכבתם נכון. זה רק הפאזל השני שלי אבל לעומת הפאזל הראשון שהרכבתי שהיה של שג'מבו והיה מעולה מכל בחינה אפשרית, אני די מאוכזבת.

mika888

New member
אממ

אני בטוחה שיש גרועים מזה, זה לא כזה נורא, זה רק קורה מדי פעם וזה מעצבן שאתה לא בטוח, פשוט החלקים מתחברים בצורה שהיא מעט רופפת ואז אי אפשר לדעת אם זה המקום הנכון.

ST

New member
וואו, ממש עשה לי חשק לכזה במטבח

לנצח את השוק - אנא עדכן האם הפאזל איכותי ואם כדאי...

הפאזל לא איכותי

החלקים מתחברים בקושי. מצד שני, יש למעשה 35 תיבות שבהן יש תבלינים (פפריקה לוקחת 3 תיבות). מיון של החלקים הוא די פשוט...אז מעבר לכך אפשר להסתדר. בתוך יומיים סיימתי 15 תיבות של תבלינים. לשם שינוי אני מצלם את הפאזל בכל שלב של ההתקדמות, כך שבעוד כמה ימים תהיה לכם סידרה של תמונות של הרכבת הפאזל :)

מממאיה35

New member
נכון, החלקים מתחברים בקושי

אני שמחה שעוד מישהו מסכים איתי על חוסר האיכות של אדוקה..

ST

New member
אוף, באסה...

מתחברים בקושי? או מתחברים בצורה רופפת? או שלא משנה וזה בכל זאת לא כדאי?

פ א ז ל

New member
עוד פאזל חמוד מבית EDUCA! ../images/Emo239.gif

בסגנון התבלינים יש גם פאזל פסטה איזה מתוק!

מממאיה35

New member
בהצלחה

כאמור אני סבלתי מהרכבת הפאזל הזה ,אבל אולי החיתוך אצלכם אחרת.

123נעמי

New member
בהצלחה../images/Emo140.gif

בחרתם פאזל מקסים נשמח לראות תמונה שלו כשהוא תלוי במטבח

123נעמי

New member
נשלחה ההודעה למקום הלא נכון

הכוונה היתה תגובה לפאזל התבלינים של לנצח את ה.....

למעלה