התחלתי לראות...

מיכאל1411

New member
התחלתי לראות...

וחייבים לומר, 'סקראבס' זו אחלה סדרה. ראיתי כבר את 11 הפרקים הראשונים, הזמינים בויאודי (כן, כן, יש 168 בסה''כ, אבל נשלים, לא בעיה). עכשיו הבנתי מאיפה 'מלקולם באמצע', הטובה יותר, לקחה השראה. חבל לי מאוד מאוד ש'סקראבס' נחלה הצלחה עצומה, לא אומר שלא בצדק, לעומת 'מתים במשרה חלקית' הנפלאה, שהיא בשתי רמות לפחות מעל 'סקראבס', שזכתה לשתי עונות בלבד ולסרט קולנוע באורך מלא. ג'ניטור הוא סיידקיק מגניב וקורע מצחוק! כאמור, ראיתי רק 11 פרקים עד כה, וכבר ג'יי.די. (זאק בראף המפתיע לטובה) זכה לפחות ל4 כינויים- 'במבי', 'טירון' (newbie), 'סקוטר' ו'חבוב' (ספורט). הדמות של טוד, החבר של טרק למחלקה, החרמן 24/7, גם מצחיקה. הסדרה כתובה היטב ועמוסה דיאלוגים מהירים, שנונים ומבריקים, העוסקים בעיקר בבעיות של דימוי עצמי והתמודדות עם העבודה הכ''כ מלחיצה לכאורה, שמתבררת כלא לחוצה, אם אתה לומד להסתדר ולהשתלב.

Roncha87

New member
ברוך הבא לפורום הקט שלנו ../images/Emo13.gif

אני לא מסכימה איתך שחבל שסקראבס נחלה הצלחה עצומה כל כך. למרות שאני משוחדת וגם אין לי מושג מה זאת הסדרה "מתים במשרה חלקית" אבל סקראבס, בעונות הראשונות שלה, עושה שילוב נדיר ומעולה בין הומור, דרמה והומור עצמי. לא ראיתי עוד סדרות כאלה, מין נישה שלא מולאה עד הגעת סקראבס. בקשר לג'ניטור, הוא ענק אבל אתה עוד תגלה שהוא הרבה מעבר לסיידקיק
. הוא דמות מאוד מרכזית בסדרה חחח. האמת שבקשר לעבודה המלחיצה כל כך, כל פעם שאני רואה את הסדרה אני אומרת לעצמי "למה חשבת שלהיות רופא זה כל כך קשה?!" אבל אז אני רואה האנטומייה של גריי.
שמחה שאהבת ומקווה שתמשיך לצפות בסדרה. היא משתפרת (ואחר כך מתדרדרת אבל יש עוד זמן בשביל
)

מיכאל1411

New member
כן, 'דד לייק מי'.

אחת הסדרות האהובות עליי. 'סקראבס' פחות טובה, ללא ספק.

TheLost

New member
ההשוואה לדעתי מיותרת.

למרות ש-dead like me בהחלט יותר טובה.

Angelus

New member
סדרה טובה

אבל ברוטלית מדי, לטעמי. מה גם שהשחקנית הראשית לא עושה חשק להמשיך לצפות בסדרה. יש המון סדרות שיכולות להוריד טיפה מרמת הפרובוקטיביות שלהן ועדין להיות איכותיות. בייחוד העשב של השכן, שהיא סדרה מעולה (מומלץ מאד. אם אהבת דד לייק מי, אתה תאהב ווידס) אבל היא נסחפת במירוץ אחר הפרובוקטיביות שחל לפני כמה שנים, בייחוד ברשת HBO. אני אישית אקח פרק של סקראבס על דד לייק מי. יותר קליל.. גם קשה להשוות את הסוג הומור של שתי הסדרות.

TheLost

New member
פרובוקטיבית?

דד לייק מי פרובוקטיבית? כי רואים שם כל מיני מיתות מגניבות? לדעתי דד לייק מי היא אחת מסדרות הכבלים הכי פחות פרובוקטיביות, לא הייתה בה סצינת סקס אחת, רק אמרו שם הרבה מאוד פעמים fuck. בהשוואה לסדרות כמו "דם אמיתי" דד לייק מי היא תוכנית בחינוכית 23. ואיך אפשר לא לאהוב את ג'ורג'?
אה, וגם דד לייק מי ו-ווידס הן לא של HBO, אלא של שואוטיים... בכל מקרה אני מסכים שווידס נמצאת במירוץ אחר פרובוקטיביות.

Roncha87

New member
פרובוקטיבי לא חייב להיות מיני

זה יכול להיות מהרבה אספקטים שונים ומשונים...

Angelus

New member
אני שמח שאתה מחליט בתור....

ג'וני מישראל? מבחינת ההיבטים שלי, הסדרה פרובוקטיבית. אני בטוח שמבחינתך משהו פרובוקטיבי הוא דבר מאד קיצוני, בניגוד לדעות המיושנות והמסורתיות שלי. וכפי שרון אמרה, בכלל לא התכוונתי למשהו מיני שהיה בסדרה (ואמנם צפיתי רק בחלק מהעונה הראשונה, אבל לא זכור לי סצנת סקס)

TheLost

New member
אז אני אשמח אם תגיד לי...

מה היה פרובוקטיבי בסדרה? כי הסדרה לדעתי לא יותר פרובוקטיבית מ"פושינג דייזיס". בעצם, היא אפילו פחות. היא בכלל לא פרובוקטיבית. אפילו לא קצת.

Angelus

New member
וואלה? ווידס לא של HBO?

ומה הסיפור מאחורי היוצר המטורף הזה?

Roncha87

New member
../images/Emo45.gif אני אקח פרק של סקראבס כמעט על כל סדרה..

כמובן שדומה לה בז'נאר, למרות שנורא קשה למצוא סדרות שדומות לה, היא אחת ויחידה, באמת.

Angelus

New member
מסכים..

סקראבס כל-כך קלילה שתמיד אפשר לצפות בה, בשונה מהמון סדרות וזה מה שאולי מייחד אותה והופך אותה לאחת הסדרות הכי אהובות עלי.

TheElectricSofa

New member
אני חושב ש'סקראבס' הרבה יותר טובה

מ dead like me - ההומור הרבה יותר טוב, הדמויות בנויות יותר טוב, ובכלל לdead like me יש סגנון כזה... מעצבן. לא יכולתי לסיים את העונה הראשונה. והדמות הראשית ממש מעצבנת. אבל סצנות המוות היו ממש מצחיקות.

Angelus

New member
../images/Emo45.gif

סצנות המוות אכן משעשעות (בייחוד העובדה שהדמות הראשית מתה מפגיעה של אסלה) -- ואגב, איך אסלה לא נשרפת באטמוספירה? הסבירו את זה? אולי משהו בנוגע לקרמיקה... \; וכן, הדמות הראשית באמת מעצבנת. אבל אני חושב שבכוונה הם הביאו דמות מהסוג הזה.

למעלה