התחלתי לצאת עם אלמן

shanti35

New member
התחלתי לצאת עם אלמן

שלום , אני גרושה ללא ילדים הכרתי לפני חודש אלמן + ילדה בת 4 , אשתו נפטרה לפני שנתיים - מקרה טרגי ביום אחד ללא התראה. הוא מגדל את ילדתו לבד והוא מקסים ומדהים. יש לי קושי אחד איתו שהוא די מרוחק, שזה אומר שהוא לא מחבק, הוא לא יוזם אם אני לא יוזמת מגע פיזי, כמו ליטוף חיבוק ונשיקות. אני לא חושבת שהוא אדם קר כיוון שאני רואה את התייחסות שלו לילדה שלו הוא אבא מאד מחבק. אני יוצאת איתו בסה"כ רק חודש ולא מרגישה עדיין בנוח לשאול אותו למה קשה לו להתקרב אלי. אני משייכת את זה לאובדן שלו, הוא כזה מדהים שחבל לי לאבד אותו, אבל אני שואלת את עצמי כמה זמן ? והאם לא נכנסתי לתפקיד גדול מדי? הרי תמיד אשתו תהיה בעיניו הכי.. לא? האם זה מוקדם מדי בשבילו להיכנס למערכת יחסים אולי הוא בכלל לא פנוי רגשית למרות שמאד רוצה קשר? אשמח לשמוע תגובות מנסיונכם שנטי

יקרתי ,כולה חודש אתם יחד

קחי את הדברים בפרופרציה ...לא כל גבר יוצר קשר פיזי ישר מהתחלה מה גם שיש לא משקעים מעצם היותו אלמן .. אבל לא בהכרח שזו הסיבה ... ברגע שאת בקשר עם אלמן אישתו האהובה היא חלק מחייכם, אבל היא לא מהווה תחרות .תמיד יואהב אותה יעריך ויזכור ,אני זוכרת דוד בן 90 ששלף מתוך ארנקו את תמונת אישתו שנספתה בשואה,ודבר עליה בגעגוע ובאהבה ..היא נשארה בזכרו צעירה ויפה ,וכל זאת כשלצידו אישתו וילדיו ונכדיו ... ועוד סיפור של חברה שלי בלידתה אמא נפטרה ואביה נשאר אלמן עם שני ילדים ונישאה בשנית ,ואישתו השניה גדלה אותם כילדיה ואף החליטה שבכדאי שלא תהיה אפליה,ילדים שלנו ילדים שלך, לא ללדת ילדים ...חושבת שזו לא החלטה נכונה ..אבל זו היתה בחירתה . פנוי רגשית זה דבר יחסי ..פה לא בחרנו להפרד ותמיד יהיו חלק מחיינו ,ואת צריכה לבדוק עם עצמך אם תהיי מוכנה לחיות לצד זכר רעיתו האהובה והנעדרת ... בהצלחה לך בכל בחירה שלך

emmy5

New member
אם את רוצה להגיע לגבר ,להפגין יחס לילדה

ולא משחק ,אלה את היחס לילדה (אם יש יחס אמיתי),זה יקרב את האבא אליך.

yamkachol

New member
תקשיבי,

את לא צריכה "לחשוש מאשתו" - היא כבר מתה... - סתם בדיחה. תראי, אני כיום שנתיים וחצי אחרי מותה של אשתי, ועדין לא יצרתי קשר , משום שלא מצאתי. אז אמנם לא כל הזמן מאוד חפשתי, אבל גם כאשר כן, זה לא הצליח. כשאני עם משהיא , אני מחפש את הכייף שבקשר, שבביחד. איני משווה, וגם אם כן - זה לא משנה, משום אני מחפש לי - "עוד חברה טובה". ואם יהיה לי טוב איתה, יהיה לי טוב אחר - זו הציפיה . כמו שלא שואלים את הילד, את מי אתה אוהב יותר , את אמא או את אבא? אוהבים כל אחד אחרת. או את הילדים שלנו. זה לגבי אשתו ז"ל. כפי שאני רואה - וכל אחד - יש לו את הראיה שלו. הוא בן אדם אחר. לגבי איפה הוא בענין הקשר, זה את תחליתי מה מתאים לך. כמה סבלנות יש לך, ובעבור מה. את שואלת את עצמך , אם לא נכנסת לתפקיד גדול מדי - זה תלוי בגודל שלך... - אל תחששי. אם הוא שווה לך- תתתאמצי להיות איתו, עד כמה שאת יכולה. נראה לי ששוה לך להתאמץ. לו אני במקומך, הייתי מעדיף לנסות ובאם לא משיג תוצאות רצויות לי, פורש. מאשר , פורש, מבלי לנסות ולהתאמץ כן ליצור קשר מוצלח. לגבי בתו - זה באמת נכון - ליצור קשר טוב עם הבת. זו נקודת זינוק טובה. זה מוסיף לך הרבה - קשר טוב עם הבת. ד"א, זכרי שיש לה אבא ואמא, כך שנראה לי שבשלב זה (איני יודע מה את עושה, כיצד נוהגת להגיב), כדאי לך להיות איתה רק בצד של הכיף, וכשצריך להתוכח איתה, או כד', תשאירי את הכבוד לאבא... כמו כן, לי מובן מאליו - שראשית האב מחויב לבתו, ואח"כ אליך. נראה לי שכדאי לך לכבד זאת.(באם גם הוא חושב כמוני). מקווה שהוספתי לך נקודות אור, ובטלתי ספקות. שיהיה לכם בהצלחה, וכל טוב.

ליגה76

New member
שאנטי יקרה

אתם יוצאים בסה"כ חודש. הפוך הוא הדבר, הוא רוצה ליצור קשר עמוק ולא קשר של סטוצים וכדו'. בשביל זה קודם כל בונים את הקשר. אני אישית לא מסוגלת שגבר יגע בי אלא אם יש לנו קשר רציני, והיו כאלה מאז. אני מנסה קודם להכיר את הבן אדם שמולי, ואם זה נראה לי אז ליצור קשר עמוק יותר ובסוף גם מגיע הצד הפיזי. לא מוצאים בחורים טובים כל יום, אל תדחי אותו ישר, אולי אפילו תדברי איתו על זה. אני מאמינה שבזוגיות טובה מדברים על הכל. המון הצלחה!

shanti35

New member
תודה על התגובות

אני באמת מתכוונת לתת לזה הזדמנות כי הוא בחור מקסים, כיוון שיש לי כבר נסיון עם קשרים קודמים וקשרים רציניים, ניסיתי להבין את ההתנהלות שלו מנסיונכם, אתן עוד דוגמא : שלא הייתה לי בקשרים קודמים, ברור לי שהוא בקשר רציני איתי, סופי שבוע אנחנו מבלים יחד עם בתו בטיולים, בג'מבורי ופעילויות לילדים אני כמובן עושה זאת בכיף. במהלך השבוע הוא אינו יוצר קשר כל יום, בתחילת הקשר אני זאת שיצרתי קשר יום יומי, עד שהשארתי לו קצת מרחב כשהוא לא יצר קשר למחרת כל היום זה היה נראה לי מוזר?! , היום שאנחנו כבר חודש יחד אז אני יודעת שהוא כן יתקשר והוא לא נעלם , אבל עדיין זה לא ברור לי. רשמתם לי שאני צריכה להגיע אליו דרך בתו, אז קודם כל אני מאד אוהבת את בתו בלי שום קשר אליו, היא מתוקה וחכמה . וכמובן שאני שמה לב שהוא בוחן את יחסי לילדה, ושוב עולות המחשבות .. אני רוצה שהוא יבחר בי כאשה ולא כאמא לילדה שלו. ברור לי שהשיקולים שלו הם לא שיקולים כמו של כל גבר אחר שפגשתי קודם, הילדה היא ראש מעייניו ואין לי ספק שהשיקול המרכזי מבחינתו בבחירת בת זוג זה איך היא תהיה עם הבת שלו. ושוב תודה על התגובות

yamkachol

New member
רוצה רק להוסיף,

שמשום שהוא גם אבא, זו "החבילה" שאת בוחרת. לכן, את לא בונה קשר רק איתו, אלא גם איתה. מהכיוון הזה באה ההצעה להגיע אל ליבו דרך בתו. את בונה קשר איתו - והיא חלק ממנו, מעולמו, מחייו. כל טוב ובהצלחה.

שאנטי יקרתי את צודקת ...

יחסו כלפיך לא צריך להיות רק בתור אם לבתו .. וזה שהקשר הטלפוני לא יום יומי ,ישנם הרבה כאלה ואין קשר להיותו אלמן ואבא במשרה מלאה ... ודרך אגב ספרי לו על הפורום, נשמח לשמוע ממנו .. בהצלחה ...

bthekid

New member
אמרת משפט גדול ,,,מרשים

אני רוצה שהוא יבחר בי כאשה ולא כאמא לילדה שלו אצלי זו היתה המלחמה הפנימית הגדולה של השנה הראשונה,,,אישה היא לא צורך ,היא בחירה. ניצחתי אגב ,וקנית לך מעריץ עם משפט כל כך חכם ונכון . לגבי שאר הדברים - בגדול הכל נאמר על ידי הקודמים בהצלחה ,,,מקווה שיצליח לכם .

למעלה