התחלתי לפני שבועיים קורס של

Apfel

New member
אני מעדיפה לא להכנס להגדרות

אחרת בטח הייתי מסתבכת עם הזהות המינית שלי באמת זה לא משנה מאיזו סיבה אני מרגישה כל כך טוב שאני חוזרת ביום ראשון בבוקר ורואה אותה על מדי א', אני יודעת שמעטות הבנות שגורמות לי להרגיש ככה. וזה ממש מתסכל שאני לא יודעת עליה כלום

ז י ק ו

New member
../images/Emo185.gif

גם אני ציפיתי חברים.. אבל כנראה שציפיות זה באמת רק לכריות

mariaholic

New member
יש הבדל בן לאהוב לבין להיות מאוהב

את פשוט אוהבת את המפקדת שלך וזה דבר מממזזזזזההה נפוץ! היא בדרגה מעלייך והיא קובעת לך מה לעשות שזה כבר מעורר הערצה אז רק חסר שיהיה לה אופי טוב כדי שתאהבי אותה ותעריצי אותה ותחשבי עליה בצורה שאת חושבת עליה. אין לזה שום קשר ללסביות או משהו כזה. לי למשל יש חבר שאני חחחחוווווווללללללללההההההההההה עליו ובמקביל יש לי חברה שה וחצי אז מה זה אומר?!? כלום! אנחנו פשוט מסתדרים הכי טוב שבעולם ולא עובר יום אחד שאנחנו לא מדברים או חושבים מתי נפגש או משהו כזה. אז אל תדאגי פשוט יש לנו לב גדול.. זה שזה לפעמים הופך להיות אובססיה לגבי בן אדם מסויים.. אין מה לעשות זה אחד החסרונות..

Apfel

New member
התחלתי לפני שבועיים קורס של

שלושה חודשים... והבעיה שלי היא שאני לא מפסיקה לחשוב על מפקדת הקורס שלי. כל פעם שהיא עוברת אני מרגישה פעימה חסרה ושאני חוזרת הביתה אני מספרת לכל החברים שלי עליה, על איזה בנאדם מושלם היא אני לא לסבית אבל יש כמה מקרים נדירים שאני מוצאת בת שמפילה אותי פשוט וכל השבועיים האחרונים אני שוברת את הראש בנסיונות להרשים אותה ומצבי הרוח שלי משתנים אך ורק לפי פנייתה אלי אם היא קשוחה שלי במסדרים לדוגמה אני יכולה להיות על סף דמעות אחר כך אבל אם אני פונה אליה לשאלה אישית מתישהו והיא ממש נחמדה אלי אז אני מרגישה בעננים כל השבת אחר כך. אני יודעת שיש עוד מישהי איתי בקורס שחושבת עליה ככה אז יש מישהי לחלוק איתי ברגשות ושתינו ביחד חולמות כבר מעכשיו על מה נשאל אותה בשבירת דיסטאנס ומהבית שלי יש חיבה ענקית לנטיות מיניות ככה שהבעיה שלי היא אך ורק הסיטואציה הבלתי אפשרית ולא שאלה בקשר לזהות המינית שלי.

ז י ק ו

New member
לדעתי..

לא נותר לך אלא לחכות ליום שבירת הדיסטאנס שם אין לך מה להפסיד, אם היא בקטע אז הרווחת ואם היא לא אז גם ככה את עוזבת את הבה"ד ועוברת למקום אחר. בהצלחה

למעלה