התחלתי ללמוד מחשבים

התחלתי ללמוד מחשבים

וגיליתי שאני לא אוהבת את זה <את התכנות כן, אבל את כל המסביב- ממש לא!> אני לא עוזבת כי לא מצאתי שומדבר יותר טוב, אבל גם לא משקיעה יותר מדי והציונים בהתאם. איזה מקצועות אפשריים יש בפני? קצת ריאלים <לא חשבונאות> קצת יצרתיים. חשבתי על אדריכלות- מה זה אומר? איפה לומדים את זה? יש בזה עבודה? אפשר לעבוד עם תעודה או צריך תואר?? רעיונות ותשובות יתקבלו בברכה

enwhysea

New member
המסביב?

אם את אוהבת תכנות ולא את המסביב (מה מסביב למשל?) אז לכי לעבוד בתכנות בלי תואר, כבר את יכולה למצוא עבודה ב QA ולאט לאט לעלות את השלבים מתוך המקצוע. אם את אוהבת תכנות, וגם טובה בזה, את יכולה להסתדר בלי תעודות ותארים. התכנתים הכי מוכשרים שאני מכיר אין להם תואר ולא למדו בצורה מסודרת ועובדים בתחום בשמחה.

הכוונה ל

כל המתמטיקה <אינפי, דיסקרטית>. הבעיה היא שאני לא מסוג המתכנתים החכמים שלא צריכים ללמוד ואני רוצה איזושהיא תעודה ביד. להמשיך ללמוד??

אנדראה23

New member
אז תלמדי לימודים ספציפיים

תלמדי במקום פרטי ולא באוניברסיטה, רוקסים ספציפיים בתכנות ולכי לעבוד :)

enwhysea

New member
דעתי

חפשי עבודה (בתחום), קחי חופש מהלימודים, אחרי שנה תחליטי אם לחזור או לא (אפשרי?) יכול להיות שלעבוד בסביבת הי-טק בתור QA או בבית תוכנה קטן בתכנות רסמי (את מוכנה להיות מתכנת ממש? QA בטוח את מתקבלת) ואם לא בתחום התכנות, יש קורסים מקצועים שמקבלי תעודות... דעתי? חרטא... אבל יש מעסיקים שאכפת להם (בעיקר חברות גדולות)

למעלה