התחלתי ללמד

harduf9

New member
התחלתי ללמד

רציתי לספר לכם שהתחלתי ללמד רפלקסולוגיה במכללה בי-ם. מעבר לכך שאני שמח על כך יש לי כיתה מאוד מיוחדת עבורי. הכיתה מורכבת אך ורק מגברים חרדיים. לפני השיער הראשון, חשבתי איך יהיה המפגש ביננו, מאחר ובתור חילוני אדוק אין לי כמעט קשר עם האוכלוסייה החרדית. בכל מקרה הייתי בטוח שיהיה מעניין ואכן כך היה. אני מוכרח לציין שמעט חששתי מכיתה של רק גברים, גברים בד"כ ידועים כסקפטים, צינים וקשים לתפיסה של המעבר בעולם. לשמחתי הרבה פגשתי קבוצה שמחה ופתוחה לרעיונות חדשים. אפילו עשיתי איתם תרגיל להזרמת אנרגיה לידיים שבד"כ כל הגברים נכשלים בו בהתחלה וכולם הצליחו. עוד משהו שעשה לי טוב זה התגובות שלהם על ההבדל בין הלחיצות שלי ללחיצות שלהם. לא בגלל שאני מרגיש מעליהם אלא בגלל שעכשיו אני מרגיש שהשתוותי למורים שלי, אני עדיין זוכר את התסכול שלי על שלא הצלחחתי ללחוץ כמו המורים ושה"מטופלים" היו אומרים שהמורה לוחץ אחרת. בקיצור כיף לי, אל תספרו כי אחרת אצטרך לשלם להם ולא הם לי.
בריאות שלמה גיא הרדוף

0 אור 0

New member
בהצלחה ../images/Emo140.gif

איך אתה מתמודד עם נושא האלמנטים והצ'אקרות - האם יש איזושהי התנגדות לרוחניות טיפה שונה?

harduf9

New member
עד כה היה רק שיעור אחד, אבל כרגע אין

התנגדויות. ההיפך הם מאוד פתוחים לשמוע. בריאות שלמה גיא הרדוף

ella bella1

New member
../images/Emo24.gifכיף לשמוע!

שיהיה המון בהצלחה!!! מצטרפת לשאלה של אור...

Artanis

New member
איזה תענוג....יישר כח!../images/Emo24.gif

הרשה לי לספר לך משהו כחילונית אדוקה...שמתי לב גם אני שיש באוכלוסיה החרדית ממין זכר הרבה שמחה ורגישות...הם מודעים לאנרגיות בדיוק כמונו...רק עם השקפת עולם שונה.

בהצלחה

לפני כמה שנים ניסיתי לפתוח בבני ברק קורס לשיאצו לנשים חרדיות. בסוף התייאשתי, כי לא קיבלתי תמיכה משום מקום ולא היו לי אנרגיות להרים את זה לבד. אני חושבת שאתה משתתף בפרוייקט מבורך, עלו והצליחו.

למעלה