התחלתי להזריק

tglus

New member
בקשר ל"שורף" - עשוי להיות מהאלכוהול

מנסיון ארוך של כמה וכמה מחזורים - כדאי לתת לאלכוהול שאתו מנקים את מקום ההזרקה כמה שניות להתנדף, תחושת השריפה עשויה להגיע מהאלכוהול. בנוסף, כדאי מאד מאד לחמם את האמפולות, אני עושה זאת ע"י שפשופן בין הידיים, כך שהחומר נעשה פחות סמיך ויותר קל להזרקה.

אפרסקה

New member
מה אתן אומרות על זה? ../images/Emo12.gif

חמותי המאוד מאוד מקסימה, שאני מאוד מאוד אוהבת אותה (כן, יש כזה דבר), מאמינה בדברים בסגנון אנשים שמתקשרים, נומרולוגים וכאלה. אני אישית מתקשה להאמין בזה אבל אין לי בעיה לשמוע ואני מאוד מכבדת. בקיצור, היא הלכה היום למישהי כזו שמתקשרת, אני לא יודעת אם חמותי אמרה לה שאני בטיפולים או שהמתקשרת עלתה על זה לבד. בכל מקרה, היא אמרה לה שיהיו לי תאומים
אבל מ-IVF
אז כמובן שאני בוחרת להאמין למה שבא לי.... תאומים- נשמע מפיחד אבל עדיף מכלום IVF- למה, מה רע ב-IUI? היא הזכירה איקקלומין וכוריגון ופרגונל (אבל אני לא חושבת שזה משהו שכזה קשה לדעת) והזכירה משהו עם שאיבת נוזל מהרחם (ביציות?) בקיצור יצאה קצת מבולבלת... כמובן שמאוד הודתי לחמותי על שהתעניינה בשבילי, בעיני זה מאוד יפה ומרגש שהיא מנסה לעודד ככה! בעיניה זה אכן היה עידוד, שבסוף יהיו ילדים. בעיני זה גם עידוד, אבל ה-IVF זה ממש לא עידוד בעיני!! בקיצור... כמה טוב שאני לא מאמינה בזה

טיפטיפ29

New member
מה אכפת לך שזה יהיה מIVF?

לי לא אכפת שזה יהיה משתיית שמן קיק ופשטידת לטאות ברוטב מיץ ארנבים, לא אכפת לי שזה יהיה מכיסא חשמלי או מעינוי סיני, רק שיהיה כבר!!!!!!!!!!!

אפרסקה

New member
אני מעדיפה שזה יהיה כבר עכשיו!!

לא רוצה להגיע להפריה חוץ גופית... מה רע בהזרעות? עיקר שראינו בעיית הזרע לא נוראית והריכוז מאוד השתפר. טיפטיפונת, מאחלת לך שזה לא יהיה מכיסא חשמלי!!!!

נכון, שיהיה כבר עכשיו../images/Emo45.gif

גם אני לא מאמינה בדברים כאלו, אבל זה נחמד לשמוע
. ואם כבר, אז נעים לחשוב שהיא צדקה בגדול, אבל רק טעתה לגבי ה-IVF. זה יהיה מהזרעה! לא הספקתי לומר לך כל הכבוד על הכניסה החלקה למחלקת ההזרקות
. שיהיה המון בהצלחה עם הטיפול הזה!! הגונל הביא לעולם כבר המווווווווןןןןןןןן ילדים

hyb

New member
כל הכבוד!!!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מאחלת לך שאלו יהיו ההזרקות הראשונות והאחרונות שלך

אפרסקה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הזרקתי לבד!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ואני חייבת להודות לכן על התמיכה והעידוד לנסות ולהעיז!!! הגעתי לאחות כולי עלה נידף בזמן הכנת החומר הידיים שלי כ"כ רעדו שאני חושבת שהיא פחדה שאני אוטוטו מתעלפת...
אבל כשהגענו לרגע ההזרקה עצמה... אחרי שניה של היסוס
פתאום התמלאתי מין רוגע וידיעה שאני יכולה לעשות את זה (מאיפה זה בא???
) כמו גדולה פשוט הזרקתי!!!
אני חושבת שהאחות הייתה קצת בהלם, ממש השתניתי לה מול העיניים.... היא אמרה שאני ממש "אלופה" ושאני לא צריכה לבוא יותר ויכולה לעשות את זה לבד. בנות, מה אני אגיד לכן, כמה אני גאה בעצמי!!!
הסתובבתי כל הערב עם חיוך של מי שכרגע זכתה בלוטו...

hyb

New member
כל הכבוד את ממש ../images/Emo47.gif

אכן מגיע לך
ההזרקות את ממש גדולה, אני בטוחה שבזכות אומץ ה-
שלך הטיפול הפעם יצליח בגדול!!

אפרסקה

New member
הלוואי שאת צודקת!! ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

גם אני חושבת שהאומץ שהפגנתי מזכה אותי באיזו בטא מקסימה, לא? הלוואי... איך אומרים: מהפה שלך לשחלות שלי

sigal78

New member
כל הכבוד יקירתי,

אני אפילו לא יכולה להזריק לעצמי - מזל שיש לי את הבעלול שלא מפחד ממחטים ...... מכתירה אותך לגיבורה שלי
באהבה סיגל

צוקה1

New member
wow ,גם אני חושבת שאת אלופה

ולשאלתך מאיפוא זה בא
על זה יש לי לומר לך שבתקופה הזיפתית הזאת אנו לומדות להכיר ולגלות שאין אין אין עלינו . הלואי, אפרסקה, שלעולם לא תפסיקי לחייך- צוקה

d2b2

New member
אפרסקה כל הכבוד !!!

לא הייתי פה כמה ימים אז מאוד שמחתי לראות שהסתדרת !!!

בתור אחת שמזריקות לה האחיות בלבד.

אפרסקה - כל הכבוד .. אני הזרקתי לעצמי 3 פעמים בלבד, ומאז אני ממשיכה ללכת לאחיות להזרקה... אני ממש מורידה את הכובע לכל הבנות ולכל הבעלים שמזריקות/ים לבד..
ממש מגיע לכן/ם

למעלה