התחלתי להזריק

tglus

New member
שתהיה זו סדרה ראשונה ואחרונה של

הזרקות, ושיעברו בקלות.

אפרסקה

New member
תודה, חמודות, חיממתן לי את ה../images/Emo23.gif

גם בפורום וגם במפגש, הענקתן לי המון עידוד, ומסתבר שיש תוצאות! אז עכישו אני מקווה שהאומץ ישתלם
אני אחשוב על העידוד שלכן היום, כשאני אגלה שהאומץ מאתמול צריך להמשיך...

סנונית 1

New member
אפרסקה כל הכבוד../images/Emo140.gif

אני זוכרת את הזריקה הראשונה שלי באתי לאחות עם עיניים מבוהלות, זריקה בבטן? אני? חודש אחרי זה בעלי שיכנע אותי שהוא יזריק הוא היה צריך לשכנע הרבה כי אני רוצה רק עם תעודות אבל הבעל עושה את זה הכי עדין יותר מכל אחות אחרת, אז אפרסקה תסמכי על בעלך הוא יעשה את זה באהבה. ושיהיה בהצלחה.

babywishing

New member
כל הכבוד ../images/Emo47.gif

את ענקית
ברוכה הבאה למועדון המפוקפק
אבל במועדון השני (זה עם הבטא שמכפילה את עצמה) הרבה יותר נחמד, אז תעשי טובה ואל תתרגלי למועדון הזה
גאה בך

bapi

New member
../images/Emo23.gif חמודה

אני כל-כך גאה בך
ומצטערת שלא היה לי זמן להגיב עד עכשיו אני רואה שכבר קיבלת מליוני מחמאות אז מה שנשאר עכשיו זה להצליח

תמרלה

New member
ובעיניני זריקות- עוד שאלות../images/Emo35.gif

מכל הדיבורים על סוגי זריקות ומקומות להזרקה וכ"ו אני התבלבלתי לגמרי! היום עשינו הזרעה בשעה טובה ומוצלחת, עבר מהר ואפילו לא כאב! והיה רופא מאוד נחמד וסימפטי ( הרופא שלי לא עובד ביום שישי וזה הלחיץ בהתחלה..) אני צריכה לקחת כוריגון מיום ראשון. עד היום בעלי הזריק לי מוניגון כוריגון האחות הזריקה לי ולא שמתי לב איך מכינים -האם זה אותו דבר כמו במוניגון? האם צריך להזריק לאט או מהר? צריך לחמם את החומר? בבקשה שיעור מהיר לבעלי היקר שיחסוך לי שוב להתרוצץ ממרפאה למרפאה! ונקווה שאלו יהייו הזריקות האחרונות שלי! ותגידו- חזרתי מההזרעה וישנתי 5 שעות רצוף! האם זה בגלל המתח? בגלל כל האנרגיות ששלחו לי אחותי ועוד חברה שבעיניני מיסטיקה? האם זה הכוריגון? או סתם עיפות החומר? ועוד שאלה כשחזרתי הבית נכנסתי לשירותים ובניגוב היה מעט דם -למה?

פּוֹנְג

New member
לא יודעת איך מכינים מוניגון, אבל

כוריגון שואבים במחט הארוכה את המדלל ומעבירים אותו לאבקה. מערבבים קצת ושואבים הכל ביחד. מחליפים מחטים (אבל אני לא זוכרת לאיזו מחט להחליף) ומזריקים לאט לא יודעת בנוגע לחימום, אצלי לא חיממו ולא כאב. בכל מקרה לא נראה לי שיזיק קצת חימום.

Big Mama 1

New member
תמרלה מתוקה......./images/Emo23.gif

כוריגון, מכינים ומזריקים בדיוק כמו מנוגון. יש לי שאלה אחרת אלייך וסליחה אם אני "דוחפת את האף" את בטוחה שההנחיה היתה להזרקה של כוריגון? למיטב ידיעתי מקבלים שתי אמפולות לפני ואמפולה אחת אחרי הזרעה, אני מציעה לך לא לקחת צ'אנס ולבדוק שוב מה את אמורה לקבל (אולי גסטון?). השינה לאחר ההזרעה נבעה מכל הסיבות שמנית וזה ממש מצויין, הלוואי עלי. הדם זאת תופעה טבעית ויכול לנבוע מכמה סיבות שהראשית היא "פה הצפרדע" הידוע לשימצה שבו משתמשים הרופאים, שאולי פצע אותך קלות, זה כלום, בהנחה שזה לא מתגבר. מחזיקה לך אצבעות מתוקה. שבת שלום

תמרלה

New member
תודה על ההנחיות והעצות

ותודה לך ביג מאמה ואת יכולה ל"דחוף את האף "חופשי! אז כן! אני בטוחה שזה כוריגון כי זה מה שאמרו לי וזה מה שנכתב במרשם וגם שאלתי את האחות האם מזריקים את הכוריגון כמו המוניגון (בישבן). ומאחר וכבר למדתי שלכל אחת נותנים מינון אחר אז השאלה לא כמה לוקחים ומתי - אלא איך מזריקים? אני קבלתי לפני ההזרעה במשך 10 ימים מוניגון + 3 ימים לפני ההזרעה גם מוניגון וגם סיטרוטיד ויום לפני ההזרעה כוריגון. ואני צריכה לקבל מיום ראשון את הכוריגון כל 3 ימים. אני גם חשבתי שהדם זה מ"פה צפרדע" ( אהבתי את ההגדרה) וזה לא המשיך אז זה בסדר. מקווה להמשיך לישון טוב במשך השבועיים שיש לי לחכות עד שאדע תוצאות! שבת שלום לכולן תמר

לי מ ו ר

New member
היי תמרלה

קודם כל מחזיקה לך אצבעות חזק חזק. חוץ מזה את קיבלת כוריגון לתמיכה, אותו מזרקים בדיוק כמו שמזריקים את המנוגון לישבן. צריך להזריק את החומר לאט, כמו כל זריקה. אבל זה לא הגסטון אז לא צריך לחמם.

תמרלה, לאחר שכבר קיבלת תשובות..

לי נשאר לאחל לך המון בהצלחה!!! בתקווה שבאמת אלו יהיה הזריקות האחרונות....

ellieg

New member
תשימי ../images/Emo23.gif

הכוריגון כמו שהסבירו כמו המנוגון. אבל יש להזריק לשריר - תחת או ירך (לירך אני מזריקה עם מחט כחולה).(המנוגון אפשר תת עורי לבטן גם). אני לא מחממת.

זקיקית

New member
מנוגון הזרקתי לעצמי בבטן

וכוריגון הזריקה לי אחות בישבן. נזקקתי תקופה מסויימת לגסטון, וגם אז הזריקה לי אותו אחות לישבן.

למעלה