התחלתי להזריק

אפרסקה

New member
התחלתי להזריק ../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

כמו שאמרתן, באמת שלא היה נורא. הייתי בטוחה שאני מתחילה היום אבל בסוף הרופא אמר לי להתחיל כבר אתמול. הלכתי בערב לאחות כולי בלחץ עם בעלולי, אבל היא לא נתנה לי לעשות כלום, רק לראות איך היא עושה. באותו רגע זה קצת עיצבן אבל בדיעבד זה היה בסדר כי זה גם נתן לבעלי הזדמנות להבין מה עושים, וגם לי לראות שזה לא נורא (אם כי מאוד שורף!)
בכל מקרה, בעלי אמר שאחרי שהוא ראה כמה זה פשוט אין לו בעיה להזריק לי וזה מאוד הרגיע. ובעיקר שאין לו בעיה להכין את החומר כי לי יש ידיים שמאליות וזה יותר מלחיץ אותי מההזרקה עצמה. אני בכל זאת רוצה ללמוד בעצמי, לכן היום אני הולכת לאחות מאוד חמודה במרפאת האם שלי שיש לה המון המון סבלנות ואני אבקש לעשות לבד בהדרכתה. מקווה שעד יום שישי כבר נסתדר בעצמנו! זהו, אני אספר לכם מחר אם הייתי אמיצה היום והעזתי לבד (לא יכולה להתחייב...) ואי אפשר בלי שאלה: הלילה מאוד הזעתי. יש קשר לגונל או שזה סתם מזג האויר?
אפרסקה.

פּוֹנְג

New member
כל הכבוד. קבלי את ה../images/Emo47.gif. אני חושבת

שהזעת בגלל הלחץ של מה שאת הולכת לעשות לבד היום

s h i r a 3 0

New member
ברוכה הבאה למועדון המזריקות.

ואין מה לומר על ההתארגנות המהירה
. מקווה שתלמדי מהר ותוכלי לעבור את כל הסיפור ב-10 דקות בבית. והמלצה קטנה - ממי שעדיין לא מצליחה לשבור את האמפולות בלי להפצע. אני יודעת שזה מגוחך אבל שנינו "התברכנו" בידיים שמאליות במיוחד ואין צ'אנס שלא נחתך. אצלנו האתגר הגדול ביותר בכל סיפור ההזרקה נותר עדיין - פתיחת האמפולות
הפתרון שמצאתי ממש טריוויאלי, אבל אני מציעה לך אותו כדי להקדים תרופה לחתך: לשים את הפלסטר על האצבע לפני ששוברים את האמפולה,
כדי שישמור על האצבע שלא תפגע, במקום לחבוש אותה אחרי שנפגעה. ושיהיה בהצלחה.

mavim

New member
פתרון פשוט ../images/Emo62.gif

פתרון פשוט וטוב לפתיחת אמפולות הינו להשתמש בפקק של עט שקוטרו רחב מספיק כדי להתלבש על ראש האמפולה. נסו ותראו ד.א. את הפתרון קיבלתי מהפורום המדהים הזה - נדמה לי שמנועם?!

אני שוברת עם חתיכת צמר גפן

רטוב באלכוהול , תוך כדי הפעלת לחץ על אזור הנק' הצבעונית (או פס) , כי זה מסמן אזור בו הזכוכית דקה יותר ודרכו אמורית לשבור את הפקק. פעם פעם בפעם הראשונה שהייתי צריכה להזריק ,הלכתי באופן חד פעמי לאחות כדי לראות איך לעשות הכל (ומאז אני מזריקה לבד - מזה שנה וחצי כבר) וראיתי אותה עושה ככה , שוברת עם הצמר גפן וממנה למדתי.

באמת ברוכה הבאה למועדון המפוקפק

של הנרקומניות. כמו שכבר אמרתי לא נעים,לא נורא בהחלט נסבל והיי, זה למטרה טובה לא?? ועוד דבר,אין לי מושג אם זה קשור אבל לעיתים גם אני מזיעה בלילה אחרי הגונל, אולי נגלה כאן תופעת לואי חדשה??? בהצלחה

אנונה11

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד לך../images/Emo140.gif

ממש מפתיעה החוויה הראשונה שלך, אחרי הפחד שהפגנת בהחלט מגיע לך כל הכבוד על הגישה החדשה. עכשיו נשאר להחזיק לך אצבעות שזאת הפעם הראשונה והאחרונה של סבב הזריקות. בהצלחה!

אפרסקה

New member
לגבי עניין הפחד

אם להודות על האמת, אני בדרך כלל ממש לא כזו פחדנית. והפעם באמת הייתי מאוד מוטרדת. אני מתחילה לחשוב שיותר מפחיד אותי הרעיון של "להזריק" (מבחינת מה שזה אומר, טיפולי פוריות רציניים וכדו') מאשר ההזרקה עצמה. לא שלהזריק זה כזה תענוג, אבל כנראה שמה שמפחיד אותי באמת זה משהו אחר, עמוק יותר... ואולי אינ הרבה פחות פחדנית ממה שאני מתיימרת להציג את עצמי...

נועה 35

New member
כל הכבוד לך! ../images/Emo45.gif

בתקווה שלא תצטרכי לעבור את זה יותר מפעם אחת....

talib3

New member
בקשר לפתיחת האמפולות

פיסת צמר גפן עושה את העבודה נהדר. בהצלחה

פינקי33

New member
אוף, אני כנראה אצטרך להתחיל

להזריק ויש לי כזו טראומה ממזרקים, לא מהכאב ולא פוחדת, פשוט ממזרקים+מחט, נראה לי שבגלגול הקודם הייתי נרקומנית (בגלגול הזה מעשנת סיגריות), או שראיתי יותר מדי סרטים... ממש קשה לי עם זה. זה ממש מזכיר לי נרקומנים ומזעזע אותי.סליחה שזה נשמע ככה.

קבלי ח"ח - ובקשר ל"שורף"

נורא מוזר, גם לי בהזרקות הראשונות נורא שרף, ועכשיו... כלום. כניראה מתרגלים. וגם תשתדלי להזריק את החומר ממש לאט ובהדרגה. כל הכבוד!!

למעלה