התחלתי להזריק ../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif
כמו שאמרתן, באמת שלא היה נורא. הייתי בטוחה שאני מתחילה היום אבל בסוף הרופא אמר לי להתחיל כבר אתמול. הלכתי בערב לאחות כולי בלחץ עם בעלולי, אבל היא לא נתנה לי לעשות כלום, רק לראות איך היא עושה. באותו רגע זה קצת עיצבן אבל בדיעבד זה היה בסדר כי זה גם נתן לבעלי הזדמנות להבין מה עושים, וגם לי לראות שזה לא נורא (אם כי מאוד שורף!)
בכל מקרה, בעלי אמר שאחרי שהוא ראה כמה זה פשוט אין לו בעיה להזריק לי וזה מאוד הרגיע. ובעיקר שאין לו בעיה להכין את החומר כי לי יש ידיים שמאליות וזה יותר מלחיץ אותי מההזרקה עצמה. אני בכל זאת רוצה ללמוד בעצמי, לכן היום אני הולכת לאחות מאוד חמודה במרפאת האם שלי שיש לה המון המון סבלנות ואני אבקש לעשות לבד בהדרכתה. מקווה שעד יום שישי כבר נסתדר בעצמנו! זהו, אני אספר לכם מחר אם הייתי אמיצה היום והעזתי לבד (לא יכולה להתחייב...) ואי אפשר בלי שאלה: הלילה מאוד הזעתי. יש קשר לגונל או שזה סתם מזג האויר?
אפרסקה.
כמו שאמרתן, באמת שלא היה נורא. הייתי בטוחה שאני מתחילה היום אבל בסוף הרופא אמר לי להתחיל כבר אתמול. הלכתי בערב לאחות כולי בלחץ עם בעלולי, אבל היא לא נתנה לי לעשות כלום, רק לראות איך היא עושה. באותו רגע זה קצת עיצבן אבל בדיעבד זה היה בסדר כי זה גם נתן לבעלי הזדמנות להבין מה עושים, וגם לי לראות שזה לא נורא (אם כי מאוד שורף!)