התחלתי היום ללמוד.

המונשרי

New member
התחלתי היום ללמוד.

אני נרגשת כאילו חזרתי לכיתה א'. תארתי לעצמי מה יכול לכלול השיעור הראשון.( קליעה של 80% בתכנים). חתך הנשים מרתק - מגיל 17.5 עד 60!! ( כולל מלכת יופי מהמיגזר - יפהפיה אמיתית). אחות חדר ניתוח , ארכיטקטורית, מעצבת - אחלה נשים. נראה שהולך להיות מעניין. שמחה לבשר לאבי שסטיגמות לחוד ומציאות לחוד (אם היה רואה את ספר הכימיה שקיבלנו ואנטומית גוף האדם - היה מפסיק להיות כ'כ ציני ומתנשא). המרצה ציינה עובדה מענינת שהלימודים הולכים להשפיע כל תחומי חיים שאפילו לא חלמנו עליהם. ושנשים שלמדו אצלה נפתחו וגילו כל מיני עובדות מענייינות על עצמן. ואני? זו הפעם הראשונה שאני הולכת ללמוד משהו שבא מהנשמה - ולא על מנת לרצות אף אחד...

כל הכבוד ../images/Emo47.gif

מאוד לא קל לפרגן לעצמנו וללמוד משהו עבור עצמנו, עבור הנפש שלנו ולא כדי לרצות אחרים, ואני אומרת את זה מניסיון, הלכתי ללמוד הוראה עם התנגדות מאוד נחרצת של אחותי, שטרחה לומר לי שאני סתם מבזבזת את הזמן שלי וחבל כי יכלתי להרוויח הרבה בתחומים אחרים- אז יכלתי, אז לא אהיה מיליונרית אבל לפחות אני אעסוק במשהו שאני רוצה, באמת רוצה מכל הלב. מה את לומדת
שיהיה המון בהצלחה

המונשרי

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo63.gif

לומדת קוסמטיקה. חולמת לפתוח משהו משלי. [ תמיד אמרו לי שיש לי ידיים טובות ונעימות - וחוש אסטתי מפותח - ואז צץ לו
רעיון - למה בעצם לא לעשות עם זה משהו? למה להתענות? במקום לעבוד עם חיוך ולקבל סיפוק מזה שאני עושה טוב לאנשים?

אז... אני הלקוחה הראשונה שלך../images/Emo3.gif

וואו, תאמיני לי שאני מזה מעריכה קוסמטיקאיות- צריך פול סבלנות ואהבה למקצוע כדי לעסוק בזה. בדיוק לפני שבועיים כשעשיתי בפעם הראשונה שעווה ברגליים(נופש באילת, בכל זאת- צריך לעשות משהו יותר מהורדה בסכין) יצא לי לדבר עם הקוסמטיקאית שלי על כל המקצוע הזה וגם אז הבעתי את פלאתי לגבי איך יש כל כך הרבה סבלנות לעסוק במלאכה הזאת. כל הכבוד והמון בהצלחה

CARA MIA

New member
המשפט האחרון שלך מרגש../images/Emo140.gif

ובכלל כל ההודעה שלך שופעת אנרגיות טובות ומאושרות כאלה ... תמשיכי להנות !!

דגנית

New member
בהצלחה ../images/Emo24.gif

בהחלט חשוב.. ועוד יותר נפלא ונהדר שהגיע הרגע לעשות משהו שאת אוהבת.

מממאיה35

New member
בהצלחה!

איזה כיף יש המון אנרגיות טובות בהודעה שלך.. אני גם אוהבת ללמוד, כל החיים לומדת.. טוב אפשר לחשוןב שזו קלישאה אבל הכוונה ללימודים אקדמאיים, חוץ מלימודים של החיים. בהצלחה רבה!

המונשרי

New member
תודה!

על הלימודיים האקדמיים סימנתי
[ אפילו פעמיים]. עכשיו הגיע הזמן לעשות מה שבא מהנשמה. ולגבי הלימודים של החיים - זו האוניברסיטה היחידה שאף אחד אינו נמלט ממנה

קטיפ

New member
מונשרי זה אחלה שם לטיפול קוסמטי|קסם

יקירתי סחתייןןןןןןןןןןןןןןן איזה כייף וקלילות בדברייך עלי והצליחי בהערכה רבה קטיפונת ~~~~~~

למעלה