התחלתי בפרויקט חדש

ilancoll

New member
התחלתי בפרויקט חדש

צלום במצלמת וודיאו פעילות "חריגה"(מרדפים מעצר חשודים וכדומה )ע"י הצוות שלי (צוות קבוע של 3 אנשים) מומלץ לכולם כי העברינים היום זה לא מה שהיה וצריך לסמוך "בעניים עצומות" על השותפים לצוות שלא יברחו מפחד כאשר נתקלים משהוא הכוונה לעבוד ב צוותים קבועים בסיום העלה תמונות לפורום למי שיש נא לשטף

מתנדב

New member
לא הבנתי מה אתה הולך לעשות?

לצלם במצלמה את העברינים? להסריט אותם? תוכל לפרט קצת יותר מה כוונתך?

ilancoll

New member
מה לא ברור

לצלם את הרכב הבורח בתוך נהול המרדף כמו שרשמתי צוות של 3 -4 אנשים אחד יכול לצלם לצלם את החברה מבצעים את המעצר מבצעים מרדף רגלי מכיר את התוכנית cops in action שיש ב ארה"ב משהוא בסגנון

מתנדב

New member
ilancoll....

ראיתי סרטים של מרדפים שהיו בחו"ל, ואכן בסרטים הכל אפשרי. אבל במציאות לעשות דבר כזה, נראה לי שזה לא מציאותי, אדם אחד נוהג, השני אחראי על הקשר והשלישי מצלם, האמת שזה נשמע לי קצת רחוק מהמציאות לבצע דבר כזה... תספר לי אם תצליח לבצע משימה שכזאת.

ilancoll

New member
כבר הצלחתי

א . לא כמו בסרטים הסידרה cops in action שיש ב ארה"ב אלה הם צילומים חיים של מרדפים ועבודת משטרה אמיתי הישר מתוך הניידת או המסוק ב. כבר הצלחתי וזה פשוט ומגניב ועוד יותר מצחיק לראות אך אתה נראה באת מרדף אך הדווח בקשר את ההורדה של הרכב מהכביש או את ההורדה של הנמלט לריצפה להכבילה באזיקים פשוט אנחנו עושים תורנות ומי שיושב בכיסה האחורי בניידת מצלם ולאורך כול המשמרת רק מזה הוא מתרכז יש לציין כי הרכב עליו עובדים או רכב"לבן" שככתי לציין כי אני מתנדב בבילוש וכמתנדב ביחידה כזו לא חסר פעילות נכון לפעמים זה קשה לשבת בצד בזמן מרדף ולצלם ולפעמים הפיתוי לעזוב את המצלמה גדול (וכבר פיספסנו קטעים טובים שממש ביאס אותנו) אבל מה שמצליחים לצלם שווה כול רגע זה יוצא פשוט גדול רואים בבית וזה יותר טוב מקומדיה וכמו שצינתי ברגע שהיה מספיק חומר אני יעלה תמונות נבחרות לפורום

מתנדב

New member
נשמע מאוד מעניין....

מהמסוק אני יודע שמצלמים, אבל מהניידת עצמו שמצלמים לא נתקלתי בזה. נחמד.

שלום30

New member
אחלה סידרה אני מכיר אותה

כל המרדפים שם אמיתיים, הקלטות נמכרות בחו"ל לכל דורש. ראיתי מרדפים אחרי טנק משתולל, אחרי אוטובוס נמלט, אופנוע מהיר, שודד חמוש ועוד... ראשית עליך להקפיד שהצילומים לא יגרמו לסיור להקלע למצבים לא נעימים ומסוכנים מבחינה בטיחותית. שנית לברר עם מפקדך האם מותר לך לצלם בעת סיור ומה גורל הקלטות אם וכאשר צלמת. והאם יותרו לשידור ברבים והפצת התמונות. אם תצלם יהיה מעניין לצפות בסרטונים ישראלים כאלה.

זה כמו ביחידות בארה"ב גם שם מצלמים

דברים כאלו -ואתם רואים את זה זה פצצתי ביותר

Squad 55 Taylor

New member
בארה"ב...

לגבי ארה"ב שם רוב ה PD משתמשות במתקן קיבוע שמחובר על הדשבורש למעלה על הפלסטיק האפור במרכז הרכב מעל המזגן המרכזי זה יוצא בערך ומצלמים למשל כל הסיור (אגב הקלטות נמצאות רק בניידות תנועה שנמצאות על ה HIGH WAY ולא סתם על כל רכב) הצילומים נועדו בכדי לבצע תחקירים אח"כ... ובמקרים מסויימים אף מוכרים אותם לסדרות טלוויזיה...

למעלה