התחלתי את עונה 2,

SHTRUDIDI

New member
ממש חבל

SHTRUDIDI

New member
שבוע נהדר

אני ממש אוהבת את שבועות הקאנטרי באיידול, בדרך כלל יוצאים מהם הופעות אדירות.

אהבתי מאוד את הביצוע של קימברלי קולדוול, שיר נהדר.
הביצוע של ג'וש גם מעולה מעולה מעולה וגם של רובן.

הביצוע שלהם לשיר הפטריוטי היה נהדר. בכלל הביצועים הקבוצתיים בעונה הזאת היו מצוינים בעייני, כנראה בגלל האופן שבו הקולות השתלבו.
עונה נהדרת, אני לא מבינה איך רק אני התלהבתי ממנה כל כך.

Oukami Kun

New member
טופ 8 (שבוע 1) – דיסקו

לא מעריץ של הז'אנר אבל אוקי. הי העיפו את קורי! איזה יופי
לא סבלתי אותו.

ריקי סמית' – Let's Groove
חחחח שואו-ביז לגמרי. ווקאלית זה לא היה חזק במיוחד אבל ההופעה הייתה מעולה. 8

קארמן רסמיוסן – Turn The Beat Around
לא אוהב את השיר, לא אהבתי את הביצוע. מזלה שהיא נראית טוב. ג'סיקה שרה את זה בעונה 11 יותר טוב, וגם שם לא אהבתי את זה. 6

קימברלי קולדוול – Knock On Wood
מאד אהבתי. היא ברמה גבוהה ואני לא מבין למה אמריקה לא אהבה אותה. 8.5

קליי אייקן – Everlasting Love
הבחור לא יודע לטעות. כל בחירה שלו היא מצוינת. מדהים בעיני. 9

טרניס – I'm Every Woman
איזה שיר חרוש. אבל ביצוע טוב כרגיל, נהנתי מאד. 8.5

רובן סטאטרד - Can't Get Enough of Your Love, Babe
אני לא מבין למה השופטים כל כך מתלהבים ממנו. היה סביר אבל לא מטורף. 7

קימברלי לוק – It's Raining Men
שיר גדול והיא הביאה ביצוע מצוין. התחילה ממש מוזר אבל סיימה מצוין. 9

ג'וש גרייסן – Celebration
כל כך לא האלמנט שלו שזה עצוב, אבל הוא שר די טוב. 7.5

בערב התוצאות יש מליון שירים משעממים. קימברלי לוק, טרניס וקארמן בבוטום 3 באופן מרגיז. קימברלי מוכרזת כבטוחה ושתי האחרות שרות שוב, מה שמוזר לי. אה וטרניס הרבה הרבה יותר טובה.
אה, אוקי, הגיוני. לא העיפו אף אחד. מצוין. נראה לי?
הבאים שצריכים לעוף הם קארמן וריקי, עדיף בסדר הזה.

SHTRUDIDI

New member
נושא הזוי

ריקי היה מעולה בערב הזה. גם קליי.
ג'וש היה לגמרי לא במקום ולא ברור למה הוא קיבל פה פימפ, אבל הוא עדיין עשה כל מה שהוא יכול.
טרניס מדהימה.
ואני זוכרת שגם אהבתי את הביצוע של קימברלי קולדוול ושל רובן.

Oukami Kun

New member
טופ 8 (שבוע 2) – Billboard No. 1

מין שבוע עם נושא גנרי, נותן הזדמנות לכל אחד להציג את עצמו בצורה הכי טובה ולהתאים את השיר לקול שלו, כי יש כל כך הרבה שירים שהיו מקום ראשון. שבוע קריטי כי אחרי זה כבר אין מקום לטעויות. ובנוסף הם הביאו את ליונל ריצ'י, שזה ממש מרשים.

קליי אייקן – At This Moment
כמה אפשר להגיד שהוא מוצלח? הבחור פשוט יודע מה הוא עושה. 9

קימברלי לוק – My Heart Will Go On
ביצוע טוב. לא עפתי מהכסא אבל לחלוטין לא השתעממתי. 8

ריקי סמית' – Endless Love
הוא צריך ללכת הביתה, נקודה. לא טוב בכלל. 5

קימברלי קולדוול – Everything I Do
שיר רציני. ציפיתי ממנה לבחור שיר יותר קצבי ורוקיסטי (נגיד אלאניס או אלטון), אבל גם פאוור פופ עובד טוב אצלה. 8

ג'וש גרייסן – Amazed
עוד שיר חרוש באיידול. אבל הוא ביצע אותו ממש טוב. 8

קארמן רסמיוסן – Call Me
משירי הפופ שאני יותר מחבב, היא ביצעה אותו לא מדהים. 6

טרניס – Power Of Love
הו גאד עוד שיר חרוש באיידול. אבל ביצוע מצוין. יותר אהבתי את הביצוע של אמבר בעונה 12, אבל הרבה יותר טוב מהולי ב11. אני נותן לה 8

רובן סטאטרד – Kiss And Say Goodbye
שוב השופטים מתלהבים אבל אני לא מתרשם יותר מדי. ממש מזור לי שהוא כל כך הצליח. יכול להיות שהבעיה אצלי? 7

בתוכנית תוצאות שוב קלי קלרקסון! Miss Independent. שיר מגניב. שוב היא הרבה יותר טובה מכולם. מה היה איתו איתו במצעדים אחרי זה?
לא ברור לי למה קימברלי לוק שוב בבוטום 3. היא הייתה מהחצי הטוב של הקבוצה. לקימברלי קולדוול הגיע להיות שם אבל אני שמח שריקי עף. אף אחד מהשירים שלו לא העיף אותי והשבוע משום מה השופטים אהבו אותו בטירוף למרות שהיה לו שיר חלש.
ציפיתי לשירים יותר טובים מחלק מהמתמודדים, אבל סך הכל שבוע עם ביצועים סבירים+.

SHTRUDIDI

New member
שבוע לא משהו

אהבתי מאוד רק את ההופעה של ג'וש.
כל השאר לא הלהיבו אותי.

מיס אינדיפנדנט

Oukami Kun

New member
טופ 7 – בילי ג'ואל

עוד פעם הוא? סתם, אני מת על בילי ג'ואל. הוא מעולה. אבל תמיד הורסים אותו בתוכנית. מעניין אם מישהו יצליח לעשות משהו נורמלי עם החומרים שלו.

קימברלי קולדוול – It's Still Rock n' Roll To Me
בחירה קשה, מהשירים הטובים שלו. NAILED IT. היא הייתה ממש טובה. 9

רובן סטאטרד – Just The Way You Are
שיר מעולה והפעם אני מבין את ההתלהבות מרובן. הוא היה מצוין. 9

קימברלי לוק – new York State Of Mind
עוד שיר מעולה. פאקינג גאון הבילי ג'ואל הזה. שרה אותו טוב אבל לא משוגע. 8

קארמן רסמיוסן – And So It Goes
ממש לא ברמה של השאר, היא הייתה משעממת וזייפה מלא. 4

ג'וש גרייסן – Piano Man
אולי ה-שיר של בילי ג'ואל. אהבתי שהוא אמר שהוא לא עושה את shameless בגלל שזה מה שמצופה ממנו, אבל חבל. כי הביצוע שלו לפיאנו מאן לא היה מדהים. הוא היה טוב, אבל יכל להיות הרבה יותר. 7

טרניס – Baby Grand
נחמד, נחמד. מלא סקס אפיל. ווקאלית לא רע. 8

קליי אייקן – Tell Her About It
אני חושב שהוא לא יודע לטעות. פשוט מצוין. 9

ברור לי שקארמן צריכה לעוף. אני חושב שגם לשופטים ברור שהיא כמה רמות מתחת לשאר.

בתוכנית תוצאות הם שרים את For The Longest Time, כמובן. השיר הכי מדליק מבחינה הרמונית של בילי ג'ואל (אגב, ממליץ לשמוע את ההקלטה המקורית- הבחור משוגע, הוא הקליט את כל הקולות בעצמו).
טרניס, קימברלי קולדוול וקארמן בבוטום 3. קימברלי מודחת
ממש לא מגיע לה לעוף, היא הייתה מעולה בערב הזה ספציפית, גם אם לפעמים היא לא הייתה מדהימה. חבל! קארמן הייתה צריכה לעוף. שוב פעם הם שרים את הסינגל צדקה שלהם. נו טוב.
מכאן אני בערך כבר יודע את סדר ההדחה אז מתח כבר לא יהיה לי בתוכניות תוצאות אבל לא היה הרבה מתח מלכתחילה

SHTRUDIDI

New member
אחד השבועות האהובים עליי!

קודם כל בילי ג'ואל

למה כבר אין כאלה שבועות גאוניים בתוכנית?

ההופעות האהובות עליי:
ג'וש עם השיר האהוב עליי של בילי.
קימברלי קולדוול שנתנה ביצוע מדהים.
רובן שהראה צד אחר וביצע מצויין את השיר הזה.
קליי היה מדהים.
קימברלי לוק סוף סוף העלתה רמה והפכה להיות כאן איום רציני לקראת הגמר.

הביצוע הקבוצתי בהופעה מדהים!!!! פשוט גאוני.
גם הקולות, ההרמוניה, העיבוד, הכוריאוגרפיה. נפלא.

ממש חבל שכרמן נשארה ודווקא קימברלי הודחה. היא הייתה מעולה ולא הגיע לה לעוף באותו השבוע.

Oukami Kun

New member
טופ 6 – דיאן וורן

טופ 6 – דיאן וורן
לא היה לי מושג מי זאת דיאן וורן לפני הפרק הזה, אז קראתי קצת בויקיפדיה. לא היה לי מושג שהיא כתבה כל כך הרבה שירים מוצלחים. שפיצית על. והיא יהודיה! גאווה ישראלית

קימברלי לוק – If You Ask Me To
סבבה. לא נפלתי כמו השופטים אבל היה נחמד. 8

קליי אייקן – I Could Not Ask For More
הכותרת של השיר אומרת הכל. מעולה כרגיל. אפילו יותר מהרגיל. מתקרב להופעות הגדולות של קלי מעונה 1. 9.5

טרניס – Have You Ever
יש ללהקה האהובה עליי (Incubus) שיר שנקרא ככה. זה לא זה
היא זייפה די הרבה. לא אהבתי ממש אבל סביר. 7

ג'וש גרייסן – That's When I'll Stop Lovin' You
אני דווקא אהבתי למרות שהשופטים לא. 8.5

קארמן רסמיוסון – Love Will Lead You Back
יותר טוב מהרגיל, אבל עדיין כמה רמות מתחת לכולם. סיימון אומר לה בפנים שאין מצב שהיא זוכה
הוא כזה גאון. 6

רובן סטאטרד – Music Of My Heart
הופעה טובה, אני עדיין לא מתחבר אליו. יש לי תחושה שאני אשנא אותו עד שהוא ינצח >< סיימון מנבא שהוא וקליי יגיעו לגמר בהליכה אבל שהם צריכים להיזהר מקימברלי לוק, שזה די מדהים בהתחשב בזה שהם באמת היו בגמר והיא שלישית. אני נותן לרובן 7.5

בתוכנית התוצאות הבוטום 3 הם קארמן, ג'וש וטרניס, כמו שסיימון אמר. סיימון פשוט נכנס בשלושתם ואמר שאין מצב שהם זוכים, מה שהתברר כנכון
אני מקווה שהשופטים שיביאו בעונה 13 יהיו לפחות חצי חדים כמו סיימון, הוא לגמרי הופך את השיפוט למשהו מעניין ולא סתם חבורה של אנשים שמהללת את הזמרים.
תודה לאל קארמן עפה.

את סוף העונה אני כנראה אוכל לראות רק בסוף השבוע, אז אל תצפו לניתוח של הפרק הבא בכליון עיניים

יאללה לילה טוב!

SHTRUDIDI

New member
דיאן

למה היא לא באה יותר לאיידול??? זה היה ערב גאוני והיא כתבה כל כך הרבה שירים מדהימים.
חייבים להחזיר אותה לעונה 13 - בואו נפתח עצומה

הערב הזה היה מעניין והיה כיף לראות אותה בפאנל.
ההופעה של קימברלי לוק הייתה מדהימה. אחת הטובות בעונה הזאת.
הביצוע של קליי גם היה נהדר. האיש יודע לבחור שירים שיתאימו למנעד שלו.

Oukami Kun

New member
טופ 5 – ניל סדקה

זה ממש מגניב שהם מביאים סופרסטארים כאלה. חבל שהפסיקו להביא שופטים אורחים מהמעדים האלה, אני חושב שזה מוסיף המון לשיפוט ולתוכנית בכלל.

רובן סטאטרד – Ain't too Proud To Beg
אמריקה מאוהבת, השופטים מאוהבים, אני ממש לא. ממש לא נהנתי מזה, אבל כנראה שהבעיה היא אצלי
7

טרניס – Proud Mary
מדהימה! ההופעה הכי טובה שלה בכל העונה. לגמרי הייתי מוריד ושם באייפוד. 9.5

ג'ושוע גרייסן – Then You Can Tell Me Goodbye
שכחתי את זה בשניה שהוא סיים. ממש לא הופעה ברמה של טופ 5. קאן און... 6

קימברלי לוק – I Heard it Through The Grapevine
יש עונה שהשיר הזה לא מופיע? לא ביצוע מדהים אבל זה היה בסדר. 8

קליי אייקן – Build Me Up Buttercup
הגרסא המקורית של השיר היא הרינגטון של השותף שלי לחדר בצבא, אז השיר בא לי בקונוטציה מאד שלילית
אבל קליי כרגיל עושה מכל דבר שהוא נוגע בו יצירת אומנות. 9

רובן סטאטרד – Breaking Up Is Hard To Do
יותר טוב מהקודם ללא ספק אבל אני עדיין לא מצליח לאהוב אותו. אני ממש משתדל. 8

טרניס – Love Will Keep Us Together
פחות טוב מהקודם אבל עדיין מוצלח. עדיפה על רובן במלא. לא מבין למה הדיחו אותה אחרי השבוע הזה. 9

ג'וש גרייסן – Bad Blood
לא מדהים, שוב. קצת זיופים פה ושם ובכלל הרמה שלו לא מספיק טובה לטופ 5. 6

קימברלי לוק – Where The Boys Are
שוב היא הייתה מעולה. בתחילת התחרות לא הייתי בעדה אבל לאט לאט היא ממש השתפרה. 9

קליי אייקן – Solitaire
ואוו. ההופעה הכי טובה בעונה עד כה. 10! (ראשון העונה לעוקבים
)

ערב התוצאות- החמישה שרים מחרוזת של שירי שנות ה60, מוכיחים שוב שקליי וקימברלי הם הזמרים הכי טובים. עוד פע םהם שרים את What the World Needs Now Is Love, עם כל הטופ 11 (בלי קורי קלארק). שווה לראות את כולם ביחד רק כדי לשמוע עוד צת את קימברלי קולדוול.
אז עולה ג'סטין גווריני לבמה ושר שיר מהאלבום שלו. קצת נמנמתי בזמן שהוא שר, כי זה לא היה טוב.
זה כל כך ישן שהראו את האיידולים צופים בפרימיירה של הסרט השני של X מן.
ואז תוצאות – טרניס ורובן בבוטום 2??? הייתי בטוח שזה טרניס וג'וש. הפתעה.
טרניס שרה שוב Proud Mary, מוכיחה שהיא לא צריכה לעוף השבוע. רובן שר שוב את Breaking Up Is Hard To Do. Meh.
טרניס מודחת
זה עדיין מעצבן למרות שידעתי את זה.

SHTRUDIDI

New member
איזה שבוע...

2 הביצועים של קליי היו מדהימים וגם של טרניס.
בכלל יופי של נושא ובחירות שירים. חסרים כאלה בעונות האחרונות וחבל.
הביצוע השני של קימברלי גם מצויין.

ג'סטין

Oukami Kun

New member
טופ 4 – בי ג'יס

לא מהלהקות האהובות עליי אבל ללא ספק מהגדולות בעולם. מדהים אותי שהם מביאים אותם.

ג'ושוע גרייסן – Jive Talkin'
די נו, הוא צריך היה לעוף לפחות לפני שני סיבובים. הופעה בינונית מינוס. 6

קליי אייקן – To Love Somebody
שוב, כבר אין לי מה להגיד. כל פרק שאני רואה הוא פשוט מביא את זה (שזה תרגום עלוב לBringing it). מזכיר טיפה את אלטון ג'ון בהופעה הזאת. 9.5

קימבלרי לוק – I Just Want To Be Your Everything
שוב היא טובה אבל לא בשיא שלה, היו לה הופעות טובות יותר. 8

רובן סטאטרד – Nights On Broadway
אהבתי יותר מרוב ההופעות שלו. מתאים לו הסגנון הפאנקי-דיסקו הזה. 9

ג'ושוע גרייסן – To Love Somebody
החלטה גרועה לבצע את אותו שיר פעמיים בערב, במיוחד כשהשני ששר אותו הוא קליי. ולמרות שזאת הייתה ההופעה הכי טובה שלו בתכנית, קליי עדיין היה יותר טוב בשיר הזה. 9

קליי אייקן – Grease
גאון! הבחור גאון! ביצוע מעולה לשיר שיכול להיות מאד בעייתי. פעם ראשונה שהוא ניסה להיות סקסי וזה הלך לו. 10!

קימברלי לוק – Emotion
ממש טוב. כל המסביב גם היה ממש מושקע והיא לא נפלה לזה. 9

רובן סטאדרד – How Can You Mend A Broken Heart
טוב זה באמת היה מצוין אבל אני עדיין לא רוצה שהוא יזכה
9.5

ותוצאות: המחרוזת בי-ג'יס שהפיינל 4 ביצעו הייתה מעט מביכה. אף אחד מהם לא נשמע טוב במיוחד וההרמוניות שלהם היו על הפנים. לקראת הסוף זה השתפר אבל עדיין לא מספיק.
קימברלי וג'וש בבוטום 2, ג'וש מודח. שבועיים מאוחר מדי לדעתי, אבל אוקי. יאללה עוד שבוע והגמר!

SHTRUDIDI

New member
ג'וש

אני לא נהניתי כל כך מהערב הזה בגלל חלק מהבחירות המאכזבות.
ובכל זאת, חשבתי שקימברלי הייתה הכי חלשה באותו הערב והייתה צריך ללכת, אבל שבוע לפני דווקא ג'וש היה החלש ביותר ובכל זאת הוא נשאר וטרייניס הלכה.
צדק ואיידול מעולם לא הלכו יחד

Oukami Kun

New member
טופ 3 - בחירות המפיקים, השופטים והמתחרים

מגניב העניין הזה של הבחירה הרנדומלית. אני גם בדרך כלל אוהב את הבחירות של השופטים. נראה מה יהיה.

בחירות רנדומליות:
קימברלי לוק – Band Of Gold
רנדי אומר שהיא הכי השתפרה, וזה נכון. אבל זה עדיין לא מספיק לעקוף את השניים האחרים בעיני אמריקה. 8

רובן סטאדרד – Signed, Sealed, Delivered I'm Yours
הם תמיד עושים סטיבי באיידול והם תמיד הורסים את השירים שלו. פשוט לא אהבתי. אבל זה כנראה קשור לעובדה שאני מאד אוהב את סטיבי ומאוד שונא את רובן
5

קליי אייקן – Vincent
זה בין השירים האהובים עליי בעולם, כשקראתי בויקיפדיה שהוא עשה את זה ממש פיתחתי ציפיות. ולצערי, עם כל אהבתי לקליי, הוא לא ביצע אותו טוב. הוא פירש אותו בצורה מוזרה. אכזבה מבחינתי. 6

בחירות השופטים:
קימברלי לוק – Anyone Who Had A Heart
רנדי בחר לה את זה, בחירה טובה, זה מאד הסגנון שלה. למרות שזה שיר חרוש מאד באיידול. לדעתי היא ביצעה אותו מאד מוזר. התחילה מזעזע וזה לא התפתח למשהו ברור. 5

רובן סטאדרד – Smile
סיימון בחר את זה, כי "זה מסכם את האישיות שלו". דה פאק. ביצע אותו טוב, אבל לא הופעה ששווה להעביר אותו לגמר. סעמק עם אמריקה! 7

קליי אייקן – Mack The Knife
פאולה בוחרת את השיר הזה לקליי. אני אישית לא הכרתי אותו לפני, אבל שירי ביג-בנד כאלו זה בדיוק מה שקליי לא צריך בשלב הזה של התחרות.. מאוד ברודווי, אפילו וגאס. השיר היה מבוצע טוב אבל הוא מסוגל להרבה יותר מזה. 8

בחירות אישיות:

קימברלי לוק – Inseparable
ואוו. הביצוע הכי טוב שלה העונה. 9.5

רובן סטאדרד – If Ever You're In My Arms Again
עוד פעם כולם בטירוף ורק אני לא
מקווה שלפחות בגמר הוא ישיר טוב
6

קליי אייקן – Unchained Melody
הבחור פשוט מצוין בכל דבר שהוא שר. ההופעה הכי טובה הערב. 9.5

וערב התוצאות:
הם שלושתם שרים והפעם זה הרבה יותר טוב. Up Where We Belong היה מצוין, אחרי זה Reunited שהיה חביב ואז Solid, שהיה טוב.
ואז עולה לבמה טמיירה גריי
. היא שרה את Somewhere Over The Rainbow, ועושה את זה מדהים. פשוט מדהים.
ואז עולה ג'סטין גוואריני >< אני שונא אותו. שר את Unchained Melody, הרבה פחות טוב מקליי.
ואז יש את הקטע הזה ששולחים אותם לבתים שלהם! שזה די מגניב לראות איך זה היה פעם.
ואז מדיחים את קימברלי לוק
.
ויאללה פינאלה!

SHTRUDIDI

New member
אני חייבת להודות

אני לא זוכרת אף ביצוע מהפרק הזה, חוץ מהאחרון של קליי וזה כנראה אומר משהו.

Oukami Kun

New member
טופ 2 - הפינאלה!

הגמר הזה מתחיל להראות קצת כמו הגמרים המאוחרים יותר. שונה מאד מהגמר של עונה 1. אולי לא כמו הגמרים המאוחרים, אבל כמו תוכנית רגילה בעונות המתקדמות

ויאללה להופעות:

רובן:
1. A House Is Not A Home – עוד שיר חרוש באיידול, אבל הפעם בביצוע מאד מוצלח. 9
2. Imagine – מי שבחר שהשיר ינוגן בגיטרה ולא בפסנתר הוא מטומטם. זה שיר לפסנתר. הבאלאנס בשיר היה גרוע, לפחות בהתחלה. אבל מעבר לזה, הוא שר טוב מאד. ההופעה הכי טובה שלו, למרות כל הבלגן מסביב. 9.5
3. Flying Without Wings – גם מעולה. שוב לא נפלתי כמו השופטים, אבל מה אני מבין... 9
קליי:
1. This Is The Night – מה הוא אמיתי?! מי שר שיר מקורי בגמר?? מזלו שזה שיר טוב ושהוא שר אותו מצוין. 9
2. Here, There And Everywhere – גילוי נאות: הביטלס היו הלהקה האהובה עליי בתקופה מאד ארוכה והם עדיין מהלהקות שאני שומע הכי הרבה, ומאז ומתמיד היה שיר אחד ששנאתי בכל רמ"ח איבריי, וזה השיר הזה. אז לא משנה לי כמה הוא שר את השיר הזה טוב, מה שהוא עשה, אני לא יכול לתת לו ציון גבוה. כי אני פאקינג שונא את השיר הזה. ברמה שכשפול שר אותו בהופעה בארץ, ואני עמדתי בשורה הרביעית מולו, לא שרתי את המילים. ויש עוד דוגמאות אבל נראה לי זאת הכי קיצונית

3. Bridge Over Troubled Water – מדהים מדהים מדהים. אחד מהשירים הטובים בהיסטוריה האנושית. 10. ברור ש10. מעכשיו כל ביצוע שאראה באיידול יהיה ביחס לביצוע הזה. אני באמת לא מבין איך הוא לא זכה אחרי זה.

נגמרו ההופעות ואז עולה פול אנקה לבמה. כאילו כלום. והוא שכתב את השיר הכי מוכר שלו כדי להתאים לתוכנית. מדהים מה שהתוכנית הזאת הייתה מסוגלת לעשות כשעוד צפו בה מעל 10 מליון אנשים.

תוכנית התוצאות:
מלא זיוני שכל, מבקרים בחדרים שלהם בלה בלה בלה, סיכום של השירים ואז הטופ 12 (מינוס ג'וש וקורי) שרים עם קלי קלרקסון את One Voice.
ואז קלי עולה לבד ושרה את Miss Independent. שיר נחמד.
קליפ משעשע של פולה וסיימון.

מחרוזת של הטופ 12 של שירים של כל השופטים האורחים. הרמוניות די גרועות. בגמר של עונה 1 הם היו משוגעים, הפעם פחות.
אחרי זה מחרוזת של הטופ 3, רובן שר את Superstar, קימברלי את Over The Rainbow וקליי את On The Wings Of Love.
רובן שר שוב את Flying Without Wings. קליי שר שוב את Bridge Over Troubles Water. שניהם שרים את Ain't No Stopping Us Now.
ותודה לאל מגיעים לתוצאות- ריאן מברבר על השירים שהשם שרו ועל תגובות השופטים. אז הוא שואל את השופטים מי נראה להם שינצח. ברור שהם יהיו דיפלומטים...
ורובן הוא הזוכה! קולו-פאקינג-לו. עוד פעם Flying, לילה טוב ונתראה בעונה הבאה.
ובאמת לילה טוב ונתראה בעונה הבאה

מקווה שנהניתם, אני יודע שאני השתדלתי להימנע מהמחשבה שרובן מנצח ולנסות להנות

SHTRUDIDI

New member
ולסיכום...

אני מקווה שנהנית.
עונה 2 עדיין אחת הטובות בעייני מבין כל ה-12.

עכשיו אתה עובר ל-3?

Oukami Kun

New member
בשלב כלשהו... אולי לקראת סוף השבוע

למרות שלפי מה שהבנתי זאת עונה מלאה בסול וR&B, שהם מאד רחוקים מהסגנון שלי, אז אולי יהיה לי קצת קשה לעכל אותה.

למעלה