טופ 3 - בחירות המפיקים, השופטים והמתחרים
מגניב העניין הזה של הבחירה הרנדומלית. אני גם בדרך כלל אוהב את הבחירות של השופטים. נראה מה יהיה.
בחירות רנדומליות:
קימברלי לוק – Band Of Gold
רנדי אומר שהיא הכי השתפרה, וזה נכון. אבל זה עדיין לא מספיק לעקוף את השניים האחרים בעיני אמריקה. 8
רובן סטאדרד – Signed, Sealed, Delivered I'm Yours
הם תמיד עושים סטיבי באיידול והם תמיד הורסים את השירים שלו. פשוט לא אהבתי. אבל זה כנראה קשור לעובדה שאני מאד אוהב את סטיבי ומאוד שונא את רובן
5
קליי אייקן – Vincent
זה בין השירים האהובים עליי בעולם, כשקראתי בויקיפדיה שהוא עשה את זה ממש פיתחתי ציפיות. ולצערי, עם כל אהבתי לקליי, הוא לא ביצע אותו טוב. הוא פירש אותו בצורה מוזרה. אכזבה מבחינתי. 6
בחירות השופטים:
קימברלי לוק – Anyone Who Had A Heart
רנדי בחר לה את זה, בחירה טובה, זה מאד הסגנון שלה. למרות שזה שיר חרוש מאד באיידול. לדעתי היא ביצעה אותו מאד מוזר. התחילה מזעזע וזה לא התפתח למשהו ברור. 5
רובן סטאדרד – Smile
סיימון בחר את זה, כי "זה מסכם את האישיות שלו". דה פאק. ביצע אותו טוב, אבל לא הופעה ששווה להעביר אותו לגמר. סעמק עם אמריקה! 7
קליי אייקן – Mack The Knife
פאולה בוחרת את השיר הזה לקליי. אני אישית לא הכרתי אותו לפני, אבל שירי ביג-בנד כאלו זה בדיוק מה שקליי לא צריך בשלב הזה של התחרות.. מאוד ברודווי, אפילו וגאס. השיר היה מבוצע טוב אבל הוא מסוגל להרבה יותר מזה. 8
בחירות אישיות:
קימברלי לוק – Inseparable
ואוו. הביצוע הכי טוב שלה העונה. 9.5
רובן סטאדרד – If Ever You're In My Arms Again
עוד פעם כולם בטירוף ורק אני לא
מקווה שלפחות בגמר הוא ישיר טוב
6
קליי אייקן – Unchained Melody
הבחור פשוט מצוין בכל דבר שהוא שר. ההופעה הכי טובה הערב. 9.5
וערב התוצאות:
הם שלושתם שרים והפעם זה הרבה יותר טוב. Up Where We Belong היה מצוין, אחרי זה Reunited שהיה חביב ואז Solid, שהיה טוב.
ואז עולה לבמה טמיירה גריי
. היא שרה את Somewhere Over The Rainbow, ועושה את זה מדהים. פשוט מדהים.
ואז עולה ג'סטין גוואריני >< אני שונא אותו. שר את Unchained Melody, הרבה פחות טוב מקליי.
ואז יש את הקטע הזה ששולחים אותם לבתים שלהם! שזה די מגניב לראות איך זה היה פעם.
ואז מדיחים את קימברלי לוק
.
ויאללה פינאלה!