התחלתי אתמול

roy33itc

New member
תחושות מאימון ראשון בקאלי

כידוע לרובכם ביום שישי נערך אימון "מפגש לוחמים" בדוג'ו של אייל אופיר בכרכור,מתוכו חצי שעה בערך עבדנו על לחימה במקל אחד (באסטון בפורטוגזית) א-לה אומנויות פיליפיניות כמוזכר למעלה. מאוד נהניתי מהזרימה,מהכיף של התירגול, מהפוטנציאל של האמנות הזו ואין מה להכחיש...מהיופי שלה מהקלילות שהיא כופה על מתרגליה לאמץ. בתור אחד שצד שמאל שלו לא מפותח (אני ימני בידיים),היה לי ממש קשה ל"תפוס" איך מתרגלים שמיניות הפוכות עם המקל ביד ימין אז קל וחומר יד שמאל. ביקשתי מאייל אחרי שאימון שיסביר לי את התנועה והוא לקח נייר שירטט,שם חצים ואמר לי "ברגע שתתפוס בראש תדע איך לעשות" כל יום שישי (עד שבת) הלכתי עם מקל מנסה להבין אבל ללא הצלחה ובשבת חשבתי על זה לא מעט. עם הרבה נחישות הלכתי היום לחצר והתאמנתי על יד ימין שמיניה רגילה וחשבתי "למה לא לנסות יד שמאל קצת"?. לקחתי מקל ארוך יותר (בערך מטר(הבאסטון אורכו כחצי מטר שישים סנטימטר,נמדד לפי אורך היד) וניסיתי...הלך צולע וקשה אבל המשכתי,כופה על עצמי ל"השתחרר" ולנוע בקלילות כמעט ריקוד ולפתע זה קרה!! המוח הבין את התנועה ופתאום זה היה ברור לי לחלוטין כמו קוד שפוענח. לקחתי מקל קטן ביד השנייה ופשוט נהניתי,משוחרר,"מחרטאט" תנועות ספק לחימה ספק השתטות אבל זרמתי עם זה וכאילו ידעתי תמיד,פתאום עשיתי שמיניות הפוכות עם שני מקלות בו זמנית. נכון זה לא היה מושלם ויש עוד הרבה מה להתאמן אבל ההבנה של הקלילות ופשוט לשחרר את המפרקים היא דבר ששמעתי כל כך הרבה מכל כך הרבה מתאמנים בשיטות שונות ופתאום חוויתי אותו וזו הייתה ממש "הארה" מחשבתית,לחימתית פרקטית לחיים ומה שתרצו. זהו סתם רציתי לשתף אתכם ואשמח אם תגיבו על חוויות דומות ומה שתרצו תודה שקראתם עם חיוך גדול ואהבה חדשה לילה טוב רועי

roy33itc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בכיף אלישיר אבל אם היית

רואה אותו היית מבין למה אני צוחק זה בסה"כ הכול ציור של הספרה שמונה אופקית עם חצים לשני הכיוונים לתאר זרימה או תנועה,דבר פשוט מאוד. ןאני מתנצל אבל אין לי אפשרות לסרוק את זה

כמובן שאם מעניין אותך עוד...

אני מאוד מבין את מה שאתה אומר. בא"ל פיליפיניות בהחלט יש קסם מיוחד שנובע מהזרימה והקצב שלהם
. אם מעניין אותך ללמוד א"ל פיליפינית בצורה יותר מסודרת, תמיד אפשר לקפוץ אלינו להגיד שלום...

roy33itc

New member
קיבלתי כבר הזמנה מהבוס...../images/Emo8.gif

אבל תודה גוטמן. ובכלל דיברתי על "שחרור" המוח שמוביל לשחרור הגוף ומבטל נוקשות זה קיים בכל תחום בחיים אם עובדים עם זה נכון

roy33itc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בוא נגיד את זה ככה...

היחידי שמדבר איתי בעברית (בעצם כשאני חושב על זה לא שמעתי מעולם את הקול שלו רק קראתי...) איך הקול שלו נשמע גוטמן???? רך?,בס עמוק?,צפצפני?,
(הוא לא יודע איפה אני גר נכון?) דרך אגב איכוס הלימודימוס יווניתוס? ואיך המבטא של הסקוטיששש? ג'ינג'ים חביבים

זה מוריד את ברוס

χαιρε זה מוריד את ברוס, אבל משאיר את הקב"ה, שנראה לי גם מדבר איזה עברית או משהו...

גליתT

New member
התחלתי אתמול

סאידו קראטה. היה מושלם! אומנם עשיתי קצת פאדיחות אבל מותר,שיעור ראשון.... בכל אופן סתם רציתי לספר שממש נהניתי ואולי לשמוע קצת על הפאדיחות שהרגשתם בהתחלה... יש כאלה?

היה מושלם.

אומר "מושלם"? עדיף- כמעט כך "מושלם" בבת אחת? בלי דקויות של הסתכלות כמו זרקור לאור נרות. בשיעורים הראשונים חלקי הגוף מתערבבים אם הראש לא במקום אז תחטוף מעט מכות. אז גמריהו בן שפן מחביא את החותם להתאמן צריך לאט לא להסתנוור בבת אחת.

גליתT

New member
לא התכוונתי לזה ככה

התכוונתי שמאוד נהניתי. ברור לי שלא "מושלם" ובטח שלא בשיעור הראשון. אני אנסח אחרת: היה מאוד כייף ומאתגר.

"סנויצ'ים לדרך"

מכיוון שאת כה נחמדה והדרך ארוכה הנה לדרך מעט צידה לשעות חולשה ושעת משבר לחתור לאט לא לוותר את הדברים ללב לא לקחת וחשוב גם לעשות מקלחת. הדרך נמשכתת והיא ארוכה "לב הלוחם הבודד" הוא מטרתה. קחי נשימה של עשר שנים נדבר אחרי "קפיש" מבין?

נירשמתי היום ל-ISAI

זות אומנות לחימה רקה ואני נורה הרשמתי מימנה יש לי כמה חברים חלק הקבוצה וחלק לא שולכים כל שבת בערב להיתאמן ב-ISAI והם אמרו לי לבוא איתם אחרי פעמים באימונים של יום שבת ושיעור ניסין ממש היצלחתי להבין תרעיון ואפילו ניצחתי מישהו שלומד את זה כמה חודשים אז אמרו לי שיש לי את זה והיום נירשמתי הינב אתר שמסביר עוד על ה-ISAI http://www.isai.info/ ותודה רבה לאלון אדלמן שעוזר לי וגם למאמן משה גורליק

לא יודע אבל בקבוצה שלנו יש רק בת 1

למה זה מפריע לך ??? אתה דתי ואם כן אתה לא חייב להגיע למצב של נגיע עם הבת כאילו יש רק אחת

BonDon

New member
לא הבנתי ב4 שיעורים יודעים הכל

כך הוא כותב באתר הנלוה שנתת

zoti

New member
לומדים הכל. אפילו עיברית.

חכה, חכה. בשבוע הבא הוא יכתוב עם סימני פיסוק.

לירן שלום

כפי רמז לך ZOTI בהודעתו, זה יהיה נחמד אם תקפיד טיפה יותר על עברית תקנית בפורום. אנחנו לא אבשלום קור, אבל ייתכן ואם תעביר את הודעותיך בבודק-שגיאות של תוכנת מעבד תמלילים או משהו דומה, הן יראו מעט יותר טוב. בברכה האפור

למעלה