התחלתי איתה?? ../images/Emo9.gif
שלום לכם סיפור ש"רץ" בחברה מספר על אחד מאיתנו שהיה פעם בסין והתידד עם מישהי, לפני שנסע חזרה נתן לה במתנה איזו שרשרת. מיד אח"כ הבהירו לו שכאן בסין הדבר זהה להצעת נישואין........... לא יודע כמה הבסיס לסיפור נכון או לא, אבל בעקבותיו ובעקבות איזה אירוע מהיום התחלתי לפתח פארנויות
(האייקון הזה נכון בכל מקרה.... נעים פה בHZ חחחחח) אז ככה, פעם שניה שלי כאן. לומד. בפעם הקודמת אכלנו באופן כמעט קבוע במסעדה (אם ככה קוראים לדבר הזה שנראה כמו מזדרון מלוכלך ואפוף עשן שמגיש את האוכל הכי טעים בעולם!!!!). לפני שחזרנו לארץ הצטלמתי עם בעלת הבית. כשחזרתי השנה הבאתי להם הדפסה של התמונה הזו. מאז, כשאני מגיע לאכול שם אני מתקבל בחיוכים וקריאות ני-חאו!!! האללווווו!!!! ני-חאו!!! נלהבות. היום נגשת האשה המצולמת אלי ובחיוך נותנת לי איזו פיסת ניר עם השם שלה בסינית ובאנגלית וגם... "my number telphone". היא מתחילה איתי? אני התחלתי איתה? או שלתת מספר טלפון זה בסדר כזה.. אם תצטרך משהו.........?
וגם
אם יש מישהו שנמצא באיזור ורוצה לשתות איזה צ'ינגטאו בעברית, just let me know. (-:
שלום לכם סיפור ש"רץ" בחברה מספר על אחד מאיתנו שהיה פעם בסין והתידד עם מישהי, לפני שנסע חזרה נתן לה במתנה איזו שרשרת. מיד אח"כ הבהירו לו שכאן בסין הדבר זהה להצעת נישואין........... לא יודע כמה הבסיס לסיפור נכון או לא, אבל בעקבותיו ובעקבות איזה אירוע מהיום התחלתי לפתח פארנויות