התחלתי איתה??

uri_a

New member
התחלתי איתה?? ../images/Emo9.gif

שלום לכם סיפור ש"רץ" בחברה מספר על אחד מאיתנו שהיה פעם בסין והתידד עם מישהי, לפני שנסע חזרה נתן לה במתנה איזו שרשרת. מיד אח"כ הבהירו לו שכאן בסין הדבר זהה להצעת נישואין........... לא יודע כמה הבסיס לסיפור נכון או לא, אבל בעקבותיו ובעקבות איזה אירוע מהיום התחלתי לפתח פארנויות
(האייקון הזה נכון בכל מקרה.... נעים פה בHZ חחחחח) אז ככה, פעם שניה שלי כאן. לומד. בפעם הקודמת אכלנו באופן כמעט קבוע במסעדה (אם ככה קוראים לדבר הזה שנראה כמו מזדרון מלוכלך ואפוף עשן שמגיש את האוכל הכי טעים בעולם!!!!). לפני שחזרנו לארץ הצטלמתי עם בעלת הבית. כשחזרתי השנה הבאתי להם הדפסה של התמונה הזו. מאז, כשאני מגיע לאכול שם אני מתקבל בחיוכים וקריאות ני-חאו!!! האללווווו!!!! ני-חאו!!! נלהבות. היום נגשת האשה המצולמת אלי ובחיוך נותנת לי איזו פיסת ניר עם השם שלה בסינית ובאנגלית וגם... "my number telphone". היא מתחילה איתי? אני התחלתי איתה? או שלתת מספר טלפון זה בסדר כזה.. אם תצטרך משהו.........?
וגם
אם יש מישהו שנמצא באיזור ורוצה לשתות איזה צ'ינגטאו בעברית, just let me know. (-:

happydog23

New member
../images/Emo13.gif לא צריך להיבהל, מאוד מקובל להחליף כרטיסי

ביקור, וכשאין כרטיסי ביקור אז גם נייר עם מספר טלפון זה טוב...

uri_a

New member
ו... מקומות מועדפים / מומלצים לבילויים?

אני מכיר בסה"כ 2 וחצי פאבים (אם אפשר לקרוא לזה ככה (-;) אשמח להמלצות וגם לחברה כמובן

diegok

New member
נראה לי שאתה בטח כבר מכיר

אוכל- ההודית ליד ההוסטל, ההוטרס, הפאב האירי, הפרדייס, ה1892, והאיטלקית באגם ליד הסטארבקס פאבים- הMAYA, הרגאיי בר, הBLACK AND WHITE, הTRAVLER פאב, הJZ פאב מועדון- היחיד שלא סיני,ה INN

idogz

New member
אשכרה לונלי פלאנט אתה..

מתי HAPPY HOUR בכל המקומות? סחתיין!

uri_a

New member
(((-: תודה!

אוכל - ראיתי אותן, לא נכנסתי... אני אוכל ברחוב (-: הכי טעים! והנה, לא את כל הפאבים מכיר.... שווה בדיקה ועל הinn club שמעתי וטרם הספיקותי. xie xie ni!

diegok

New member
הכי טעים???

אוכל סיני טעים רק בהתחלה או אחרי הפסקה של שבועיים בערך...לכן מספיק לי האוכל הסיני שאני אוכל במהלך השבוע...אין כמו איזה המבורגר טוב ועסיסי בשבת

Omiz

New member
מה זה? רק נסעתי

וכבר אתה בוגד?
בקיצר, תכניס אותו לשיגרת סופ"ש - מעניין עם יקום יורש לגלעד, איש הקשר הכי טוב בחצי שנה האחרונה...

diegok

New member
למה סתם??

רק נותן אינפורמציה והוא יכול להכנס לשיגרת HZ רק עם הוא מביא איתו קשרים מהאוניברסיטה... אבל אם הוא עדיין בקטע של אוכל סיני יהיה לו קשה להכנס למעגל

למעלה