התחלנו עם השאלות... איפה אתם בחג.? אוי הדילמות האלה משגעות אותי....
ר רויטל של לירון New member 10/9/01 #1 התחלנו עם השאלות... איפה אתם בחג.? אוי הדילמות האלה משגעות אותי....
א אתי@ New member 10/9/01 #2 כנראה ש... ../images/Emo62.gif בערבים אצל ההורים של רונן ובצהריים אצל ההורים שלי
ש *שיר New member 10/9/01 #3 אצלנו זה יצא דווקא פשוט היות שהאח של החתן מגיע במיוחד מאנגליה לחג, לא היו פה שאלות מיותרות.. אנחנו הרי חייבים לפגוש אותו ולהיות איתו בביקור הקצר שלו.. ככה יצאנו מזה בקלילות!
אצלנו זה יצא דווקא פשוט היות שהאח של החתן מגיע במיוחד מאנגליה לחג, לא היו פה שאלות מיותרות.. אנחנו הרי חייבים לפגוש אותו ולהיות איתו בביקור הקצר שלו.. ככה יצאנו מזה בקלילות!
ר רויטל של לירון New member 10/9/01 #4 ואנחנו כנראה אצל ההורים שלי כאשר זה בעצם עובר להיות אצל הדודה.
ה הילית* New member 10/9/01 #5 אנחנו עד היום היינו רצים מאחד לשני וזה יצר מצב שלא נהנים באופן מלא באף משפחה. בחג האחרון היינו בצד שלי כי הייתי חולה ולא רציתי להיטלטל. בגדול עדיף כל פעם צד אחד וכך נהנים עד הסוף...
אנחנו עד היום היינו רצים מאחד לשני וזה יצר מצב שלא נהנים באופן מלא באף משפחה. בחג האחרון היינו בצד שלי כי הייתי חולה ולא רציתי להיטלטל. בגדול עדיף כל פעם צד אחד וכך נהנים עד הסוף...
מ מיה :) New member 10/9/01 #6 אנחנו החלטנו שבמקום לחגוג עם ההורים נחגוג סוליקו בצימר בצפון. מין "ירח דבש" מקוצר...
ה הילית* New member 10/9/01 #7 מגניב.... ../images/Emo45.gif באמת, נראה לי בזבוז להיות 2 ימי חופש בבית...איזה רעיון !
J J-סיקה New member 10/9/01 #8 אנחנו הודענו מראש שכל שנה פעם ראש השנה אצל המשפחה שלי ופסח אצל המשפחה של ניר ושנה אחרי זה הפוך בינתיים ..... זה עובד
אנחנו הודענו מראש שכל שנה פעם ראש השנה אצל המשפחה שלי ופסח אצל המשפחה של ניר ושנה אחרי זה הפוך בינתיים ..... זה עובד