התחלנו מוצקים

טאניוש

New member
התחלנו מוצקים ../images/Emo9.gif

לאון עושה פרצוף של "איכסססס" ו...פותח את הפה. מה זה אמור להביע? הוא אוהב או לא אוהב?

פלגיה

New member
זה אומר שהוא לא יודע בעצמו

כל עוד הוא פותח את הפה - זה מצויין. אגב -יש ילדים שהמרקם של אוכל מעוך ומרוסק מגעיל אותם. במקרה הזה צריך לתת חתיכות קטנות ורכות.

סינטה1

New member
קודם כל ברכות../images/Emo24.gif

תנסו מרקמים שונים אולי זה יעזור. ואם לא, נסו הפסקה של שבוע-שבועיים ואז שוב.

טאניוש

New member
הוא אמור להתלהב?

לא שאני מאכילה אותו בכח, הוא פותח את הפה יפה ואוכל את כל הכמות שמציעים (לא חיכיתי שהוא יסרב, בכל זאת פעם ראשונה, אז נתתי כמה כפיות בלבד). אבל הפרצוף בכלל לא מתלהב...

Tנקר בל

New member
אם הוא פותח את הפה ואוכל - תשמחי

אם זה לא היה טעים לו הוא לא היה אוכל. השוקו למדה מילה חדשה (וראשונה :-}) "כיחס", וזה מתייחס כמובן למוצקים. ניסיתי כמה מרקמים - מרקם גס - מפריע לה לבלוע, מחית - מגעיל אותה (ע"ע כיחס). החריג היחיד היה כשהיא פתחה את הפה לכפית שניה של מחית תפו"א אבל לא נרשמה נכונות לכפית שלישית. להרים ידיים לתקופה הקרובה? היא כבר בת שבעה חודשים...

פלגיה

New member
טינקר, נכון שהיא יונקת?

אז אין צורך להילחץ עד גיל שנה. מה שכן - תושיבי אותה יחד אתכם בארוחות - אולי זה יעשה לה חשק. אני חושבת שתינוק מוכן למוצקים כאשר הוא מושיט יד. אם יתחשק לה - תני לה (שתי כפיות זה מספיק) ובלי ללחוץ.

Tנקר בל

New member
כן, היא יונקת

היא עוד לא יושבת עצמאית, אז אני לא מושיבה אותה ליד השולחן, אבל אקפיד לשים אותה בעגלה על ידינו בזמן הארוחות (ובאמת - הפעם היחידה שהיא פתחה את הפה לכפית שניה, היתה כשהאכלתי במהלך ארוחה שלנו).

למעלה