ובדיוק אני חושב לעצמי .. איפה קמילה נעלמה
אני לא עושה מילואים כי יש לי בעיות בראש והצבא לא רוצה לקחת עלי אחריות - ובצדק. לא שהייתי מתנגד לעשות מילואים כמה ימים בשנה, אבל כנראה שהבעיה שלי מספיק חמורה. אגב, מלכתחילה לא עשיתי מילואים במג"ב אלא באבט"ש וזה כל אידיוט יכול לעשות - אז הם די שמחו להיפטר ממני. במילואים האחרונים שעשיתי נסענו כל היחידה באוטובוס לפיזור לישובי השומרון וככה עברה שמועה שמי שנופל בישוב רימונים הוא למעשה זכה להיכנס לגן עדן בעודו בחייו כי מדובר על ישוב שהבחורות שם נותנות מחסדיהן לחיילי המילואים ובכיף. אז היתה שם התנפלות על מי יילך לרימונים, אבל הרשימה היתה די סגורה. אני לא התלהבתי ללכת לשם אבל היה עוד מקום שהיה בבחינת הגהינום של הרשימה שזה מתקן העצורים בבסיס ברמאללה. ולא שהיה אכפת לי להגיע לרימונים אבל מאוד קיוויתי לא להגיע למתקן העצורים. ותנחשי מה קרה לידידך הנאמן ? בדיוק לשם הגעתי. ואני זעפתי והתעצבנתי ולא שהיתה ברירה, וכבר התחלנו להתארגן מי יוצא הביתה ומתי ואז איזה בן זונה אחד התחיל עם ההצגות של הרעידות בכל הגוף והוא עלק אושפז והוחלט שאף אחד לא יבוא במקומו וזה אומר שגם נצא פחות הביתה. בסופו של דבר דווקא נהננו אבל זה הכל יחסי בהשוואה לאלה שנפלו לחמוקיהן של בנות רימונים ואנחנו שמרנו על פלסטינאים מפרי הסדר ... מילא. בקיצור הבטחתי לחברים שזו תהיה הפעם האחרונה שאני עושה מילואים ולא ידעתי שאלוהים כבר תכנן לי יציאה מהמילואים מהדלת האחורית. בתאכלס, הייתי מוותר על הליקוי שיש לי כדי לעשות מילואים - אבל אני לא בוחר את זה. לא נורא, עוד 999 ימים למאנאייק. נזרום עם זה