התחלנו לספור

פנומן 72

New member
ובדיוק אני חושב לעצמי .. איפה קמילה נעלמה

אני לא עושה מילואים כי יש לי בעיות בראש והצבא לא רוצה לקחת עלי אחריות - ובצדק. לא שהייתי מתנגד לעשות מילואים כמה ימים בשנה, אבל כנראה שהבעיה שלי מספיק חמורה. אגב, מלכתחילה לא עשיתי מילואים במג"ב אלא באבט"ש וזה כל אידיוט יכול לעשות - אז הם די שמחו להיפטר ממני. במילואים האחרונים שעשיתי נסענו כל היחידה באוטובוס לפיזור לישובי השומרון וככה עברה שמועה שמי שנופל בישוב רימונים הוא למעשה זכה להיכנס לגן עדן בעודו בחייו כי מדובר על ישוב שהבחורות שם נותנות מחסדיהן לחיילי המילואים ובכיף. אז היתה שם התנפלות על מי יילך לרימונים, אבל הרשימה היתה די סגורה. אני לא התלהבתי ללכת לשם אבל היה עוד מקום שהיה בבחינת הגהינום של הרשימה שזה מתקן העצורים בבסיס ברמאללה. ולא שהיה אכפת לי להגיע לרימונים אבל מאוד קיוויתי לא להגיע למתקן העצורים. ותנחשי מה קרה לידידך הנאמן ? בדיוק לשם הגעתי. ואני זעפתי והתעצבנתי ולא שהיתה ברירה, וכבר התחלנו להתארגן מי יוצא הביתה ומתי ואז איזה בן זונה אחד התחיל עם ההצגות של הרעידות בכל הגוף והוא עלק אושפז והוחלט שאף אחד לא יבוא במקומו וזה אומר שגם נצא פחות הביתה. בסופו של דבר דווקא נהננו אבל זה הכל יחסי בהשוואה לאלה שנפלו לחמוקיהן של בנות רימונים ואנחנו שמרנו על פלסטינאים מפרי הסדר ... מילא. בקיצור הבטחתי לחברים שזו תהיה הפעם האחרונה שאני עושה מילואים ולא ידעתי שאלוהים כבר תכנן לי יציאה מהמילואים מהדלת האחורית. בתאכלס, הייתי מוותר על הליקוי שיש לי כדי לעשות מילואים - אבל אני לא בוחר את זה. לא נורא, עוד 999 ימים למאנאייק. נזרום עם זה

Love Today

New member
מתקן עצורים ברמאללה../images/Emo6.gif

מה אני יגיד לך, אחלה מקום האמת... וואלה איזה באסה ששיחררו אותך מהמילואים, זה הרבה יותר שווה מהסדיר אם כבר
ואין כמו לראות את כל החברה הטובים והישנים. חבל, אולי הינו נפגשים וזוכים לקבל אבנים בראש בניעלין או משהו ביחד.

פנומן 72

New member
נו אז אני מסביר לך, עיניים

אני במג"ב התחלתי כלוחם ובשלב מסוים עברתי למטבח. כשהשתחררתי לא ידעו איפה לשים אותי - כטבח או כלוחם אז נפלתי בין הכסאות ושלחו אותי לאבט"ש. אין שם מגבניקים אלא כל מיני חנונים שלא עשו כלום בסדיר. אם הייתי יודע שאני אשרת איתך במילואים יש מצב שהייתי מתנדב ...

Love Today

New member
לא נורא ...

אנחנו עדין בני אותה משפחה:) לוחם, טבח...כולנו מגבניקים בסופו של דבר, ובסופו של דבר כל המדינה משתינה עלינו בקשת ושמה זין על העבודה שלנו. ביכף, חבל שאתה לא עושה באמת... היית זוכה לראות צדדים שאפילו ארז לא ראה בלייב! D:

פנומן 72

New member
הממממ.... ../images/Emo4.gif

אני דווקא כן הייתי רוצה לראות צדדים שארז ראה בלייב, רק אני לא בטוח שארז ישמח אם אראה אותם ...
מצד שני, עם יד על הלב (שלי), הייתי שמח לפטרל איתך. אחחח איפה הימים שהייתי נוסע בג'יפ ופתאום הייתי שומע את הרעש של סלע פוגע בדופן ...

Protagoras

New member
השקעתי בזה הרבה מחשבה

ואני חושב אין טעם לספור מ1000 ימים - הרבה יותר מעניין לספור מ666 ימים. חוץ מזה, אני בעד שנקים כת שתבלה את השנה האחרונה שלנו בהדוניזם מוחלט - אוכל, סמים, סקס, מוזיקה וטל מוסרי (או עודד מנשנש). ככה, גם אם זה לא יקרה, תהיה לנו אחלה שנה

xcalibur

New member
גם שלי

למעט החלק עם עודד מנשה...אני שונא אותו :p הוא מהסוג של הליצנים שמפחידים ילדים בלי התחפושת :p

למעלה