לפני כ-40 דקות התחילה מניית 1,000 הימים האחרונים עד סוף העולם. על פי הנבואות בתאריך 21.12.2012 בשעה 11:11 בבוקר יתרחש אירוע קוסמי נדיר אשר יביא אל קיצו את האנושות כפי שהכרנו אותה. אני כבר הכנתי טבלת יאוש...
"יתרחש אירוע קוסמי נדיר אשר יביא אל קיצו את האנושות כפי שהכרנו אותה." __האם זה אומר שהאנושות תשתנה, או תיכחד? כשאתה כותב "בשעה 11:11", לאיזה איזור זמן אתה מתכוון?
אני לא יודע אם שמת לב להיתערבות שלי עם פנו בכל מיקרה אם אנצח אתה תהיה 1 מהמוזמנים שלי ואם אפסיד אני מאמין שפנו יכליל אתך כ 1 המוזמנים שלו בכל מיקרה תרוויח מזה ואז תהיה לך היזדמנות לחזות "בנולד להנהיג"
שבט המאיה דיברו על שינוי האנושות, ולכן הזמן הוא על פי קו הזמן של שבט המאיה. מצד שני, גם ביאת המשיח היא סוג של שינוי האנושות. אני מאמין שיש קשר הדוק בין כל הנבואות כולן.
אני מאמין רק בעובדות שנעשו לפי מחקרים והשיקלול שלהם ונכון שהמחקרים מראים לאותו כיוון. תראה עוד סימן מוזר בתגובה הקודמת שלי בפוסט זה (שעון גריניץ) כתבתי עוד משהו בפנים ושמתי לב שזה לא מופיע גילגלתי את העכבר למטה וזה כן מופיע למטה למטה מוזר איך זה הגיע לשם תנסה ותראה בעצמך
בירושלים ובחברון כדי שתוכלו לרשום בפורום להנאתכם היה ממש כיף ,אני נהנתי! רק חבל שחבר שלי כמעט תקע לעצמו כדור בראש מרוב לחץ..לא נורא. חשבתי עליכם הרבה במיוחד עליך ידידי היקר!
תפגיני נוכחות, אפשר "ללכלך" בשקט כולם נישארו אותו דבר פחות או יותר רק פנו ממשיך לספור ימים ומיום ליום ניראה לי שזה ממש נהיה אובססיה אצלו עד שלא היתה לי ברירה וגררתי אותו להיתערבות , ניראה שאני.. אנצח וגם אם אפסיד גם אני וגם הוא בטוח נזמין אותך לארוע של "מי צדק"