התחלנו לספור

פנומן 72

New member
התחלנו לספור

לפני כ-40 דקות התחילה מניית 1,000 הימים האחרונים עד סוף העולם. על פי הנבואות בתאריך 21.12.2012 בשעה 11:11 בבוקר יתרחש אירוע קוסמי נדיר אשר יביא אל קיצו את האנושות כפי שהכרנו אותה. אני כבר הכנתי טבלת יאוש...

goldy

New member
רגע של עיברית../images/Emo221.gif

"יתרחש אירוע קוסמי נדיר אשר יביא אל קיצו את האנושות כפי שהכרנו אותה." __האם זה אומר שהאנושות תשתנה, או תיכחד? כשאתה כותב "בשעה 11:11", לאיזה איזור זמן אתה מתכוון?

זיקן

New member
מנהל
זה לפי שעון גריניץ

האנושות רק תישתנה ויעשה דילול אוכלוסיה רציני נוסח המבול. "עולם כמינהגו נוהג" הזיונים והחגיגות ימשכו במתכונת מצומצמת..

goldy

New member
איך היא תשתנה?

האם אזכה לחזות בהתגשמות "נולד להנהיג"?

זיקן

New member
מנהל
מה אתה מודאג

אני לא יודע אם שמת לב להיתערבות שלי עם פנו בכל מיקרה אם אנצח אתה תהיה 1 מהמוזמנים שלי ואם אפסיד אני מאמין שפנו יכליל אתך כ 1 המוזמנים שלו בכל מיקרה תרוויח מזה ואז תהיה לך היזדמנות לחזות "בנולד להנהיג"

פנומן 72

New member
תשובות

שבט המאיה דיברו על שינוי האנושות, ולכן הזמן הוא על פי קו הזמן של שבט המאיה. מצד שני, גם ביאת המשיח היא סוג של שינוי האנושות. אני מאמין שיש קשר הדוק בין כל הנבואות כולן.

זיקן

New member
מנהל
שבת המאיה זה פאסה

אני מאמין רק בעובדות שנעשו לפי מחקרים והשיקלול שלהם ונכון שהמחקרים מראים לאותו כיוון. תראה עוד סימן מוזר בתגובה הקודמת שלי בפוסט זה (שעון גריניץ) כתבתי עוד משהו בפנים ושמתי לב שזה לא מופיע גילגלתי את העכבר למטה וזה כן מופיע למטה למטה מוזר איך זה הגיע לשם תנסה ותראה בעצמך

זיקן

New member
מנהל
יכול להיות עוד לא היתאוששתי מאמש..

אתה רואה לכל דבר יש הסבר.

goldy

New member
איך היא תשתנה? לטובה או לרעה?

מה יהיה עם "נולד להנהיג"?

פנומן 72

New member
תלוי עבור מי

לאנשים שיוכלו לקבל את השינוי הקוסמי זה יהיה טוב. לרובנו - לא. מה הקשר עכשיו "נולד להנהיג" ?

goldy

New member
אם הם ישתנו לטובה

זה אומר שמי שלא מבין לא יוכל להשתתף בתהליך קבלת ההחלטות: על"ק יאבדו את השילטון לנצח, כי מי שלא מקיים פשוט לא יבחר מחדש.

Love Today

New member
פנומן יא פארש

תפסיק לספור ימים עד סוף העולם... עלק מג"ב- מה אתה לא בא למילואים?!

זיקן

New member
מנהל
וואו חברה מה קורה איתך איפה היית ../images/Emo140.gif

מה עשית איך את מרגישה ? לרגע לא הפסקתי לחשוב עלייך

Love Today

New member
שמרתי על הטוסיק היפה שלכם

בירושלים ובחברון כדי שתוכלו לרשום בפורום להנאתכם:) היה ממש כיף ,אני נהנתי! רק חבל שחבר שלי כמעט תקע לעצמו כדור בראש מרוב לחץ..לא נורא. חשבתי עליכם הרבה במיוחד עליך ידידי היקר!

זיקן

New member
מנהל
עכשיו אני לא מקבל תירוצים של "אין זמן"

תפגיני נוכחות, אפשר "ללכלך" בשקט כולם נישארו אותו דבר פחות או יותר רק פנו ממשיך לספור ימים ומיום ליום ניראה לי שזה ממש נהיה אובססיה אצלו עד שלא היתה לי ברירה וגררתי אותו להיתערבות , ניראה שאני.. אנצח וגם אם אפסיד גם אני וגם הוא בטוח נזמין אותך לארוע של "מי צדק"

Love Today

New member
מחכה בקוצר רוח../images/Emo3.gif

שמתי לב שפנו קצת ירד מהפסים בזמן האחרון, במיוחד שאני רואה שהגיעה אורחת חדשה שהוא מאוד אוהב. אבל בכל זאת אנחנו אוהבים אותו
אין יותר תרוצי "אין זמן", אני מנצלת את החצי שנה האחרונה לפני הלימודים כמו שצריך!

זיקן

New member
מנהל
הבנתי ממנו שהוא לא ירד מהפסים

הוא רק עכשיו עלה עליהם ככה לפחות הוא חושב נחכה וניראה

למעלה