התחלות

meravor

New member
התחלות

היי! החלטתי לכתוב על עצמי, או נכון יותר על "השינוי" שאני עברתי/עדיין עוברת. אני בת 29, עד לפניי כ-3 חודשים היו לי חיים סתמיים, רדודים ומאוד ריקניים. הגעתי לשלב שמבחינה נפשית (לדעתי) אין נמוך מזה. למעשה היו לי חיים מדהימים רק שלא ראיתי אותם כך. מה שגרם לשינוי הוא סדנא קצרצרה (4 מפגשים) שכוונה אותי אל הדרך הנכונה. היום אני עובדת באותה עבודה - היום העבודה הרבה יותר מעניינת ומספקת. היום יש לי את אותה משפחה - היום אני מבינה כמה היא מדהימה. היום אני עם אותם חברים - היום אני מבינה איזו זכות ניתנה לי שיש לי כאלה חברים (כמובן שאותה זכות ניתנה להם מעצם היותי). אני בדיוק באותו מצב כלכלי - היום לכסף אין משמעות מרכזית בחיי. נשארתי אותו אדם - פשוט אוהבת את עצמי יותר - זה לא פשוט כל-כך כי בזכות זה חיי השתנו, היום טוב לי ואני יודעת שאת הטוב הזה לא ניתן לקחת ממני. היום אני יודעת לקבל ולא רק לתת. היום כבר כלום לא מובן מאליו וכל דבר טוב שקורה לי (ויש הרבה טוב בתקופה האחרונה) נותן לי כח, כח להמשיך הלאה... ולדעת שאני בדרך הנכונה! היום אני לא צריכה חיזוקים. היום אני יודעת שאם טוב לי זה בזכותי ואם רע לי זה בגללי. היום למדתי לעשות הפרדות ולא לקחת אחריות על דברים שהם לא שלי. היום הסביבה שלי מקבלת אותי באהבה וכל מה שאני עושה בא מאהבה. אני כל בוקר מודה לאלוהים על שהחיים כאלה מדהימים! טוב אני אסיים למרות שיש עוד הרבה מה להגיד ואני אשתף אותכם בשמחה בהמשך... תודה שהפורם קיים ממני... מירב!

sovlanit

New member
MERAVOR,ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

יישר כח. נא המשיכי לכתוב- אשמח לקרוא עוד ... כל טוב

natalynataly

New member
זה נשמע כמו המשך... לא רק התחלה.../images/Emo13.gif

קודם כל ברוכה הבאה!
מדהים ומעניין מה שאת כותבת. התהליך הזה שאת עוברת. זה בעצם אותו הדבר , כלומר חיים ללא שינוי - אבל בעצם החיים שונים לגמרי! המבט הפך את הכל! אף פעם לא ניסחתי את זה לעצמי כך, אבל אני חושבת שכמוך , עברתי תהליך דומה. חיצונית אין הרבה הבדל מאיך שאני כיום ואיך שהייתי לפני שנים - השינוי הוא בי. בתפיסה שלי של החיים שלי. תודה על הדברים שלך. יום נהדר!

seeyou

New member
גם אני מכיר את ההרגשה הזאת!

Change your thoughts and you change your world. (Norman Vincent Peale) רק שתדעי,שזה עובד כמו שריר בגוף! ללא התעמלות מתמדת השריר מנסה לחזור למצבו הקודם ואפילו להתקצר יותר! עוד טיפ קטן,קשור למקום העבודה האנשים קצת מקנאים על ההרגשה הטובה ועל השינוי בך....יהיה להם קצת קשה לקבל אותך בדמות החדשה. keep smiling יוסי

אנילה1

New member
meravor את כל זה עשית במשך 3

חודשים? זה ממש מהר. אנשים עושים את מה שכתבת במשך כל החיים, ועדיין לא מסיימים את המשימה. כולי מתפעלת. ברוכה הבאה לפורום

sunshine2004

New member
../images/Emo23.gif שינויים

הי מירב!! החיים מדהימים ומלאי הפתעות. צריך רק לפתוח את העיניים, האוזניים ולרצות...וגם הזמן צריך להיות מתאים - בשל... נשמע שלמדת ואת רק מתחילה ללמוד כ"כ הרבה דברים חדשים, מדהימים ונפלאים...לא סתם בחרת בשם "מירב אור"... מאחלת לך ויודעת שאת בדרך הנכונה, שכיום את חזקה ונכונה לדרך החדשה שהתחלת אותה רק לפני חודשים ספורים...מכאן הדרך שלך פתוחה לכל מה שתרצי ותבקשי... לסיום, אני רוצה לצטט כמה משפטים, אני מתנצלת מראש אבל אני לא יודעת מי כתב את הקטע... "שיחות עם אלוהים" קבלי את מי שאת ומה שאת והפגיני זאת כלפי חוץ. את טוב וחסד ורחמים והבנה. את שלום ושמחה ואור. את סליחה וסבלנות, כוח ואומץ, ידידה לעת צרה, מנחמת בעת צער, מרפאה לעת מכה, מורה לעת מבוכה. את החוכמה העמוקה ביותר והאמת הנעלה ביותר. את השלום הנשגב ביותר והאהבה הנאצלת ביותר. את כל הדברים האלה. וברגעים מסויימים בחייך, הכרת את עצמך בכל הדברים האלה. בחרי עכשיו להכיר את עצמך כדברים אלה לתמיד. תודה שאת קיימת!

meravor

New member
תודה שאתם קיימים

רק אתמול נכנסתי לפורום המדהים הזה, ואני מרגישה כבר חלק ממנו, תודה לכל אחד ואחת מכם על התגובות המדהימות... SOVLANIT - תדה על התייחסותך זה נותן לי הרבה כח אני אמשיך לכתוב ולשתף אתכם. נטלי - תודה על התייחסותך הדברים שלך נגעו בי ונורא שימחו אותי יוסי - תודה על התייחסותך התמונה מדהימה ועל כך שוב תודה למדתי מהדברים שלך... לגבי הטיפ הקטן: הוא בכלל לא קטן וזה לאו דווקא לגבי אנשים בעבודה זה לגבי הסביבה בכלל. תודה.. תודה.. תודה.. ריקי - תודה על התייחסותך ברוכה הנמצאת, אני שמחה להיות חלק מהפורום המדהים הזה. אנילה 1 - תודה על התייחסותך נכון, זה נראה מהר להגיע לזה תוך מס' חודשים, אבל דעי שהזמן לא משחק תפקיד, ברגע שאתה מוכן לשינוי ורוצה אותו אז הוא מגיע מהר... כך בדיוק זה קרה לי! SUNSHINE - תודה על התייחסותך הדברים שלך מלאי עוצמה לפעמים מילה היא עולם ומלואו תודה, תודה, תודה - את מדהימה! ותודה גם לך שאת קיימת לכל הפורום (גם לאלה שלא היה להם את הזמן או המילים להגיב) תודה שיש מקום כזה שניתן לחלוק בו את הדברי םהאמיתיים וללמוד מאנשים שונים. זה נותן כח... והרבה. במשיכו להיות מדהימים כמו שאתם ואל תנסו להשתנות.. כי אין יותר טוב מזה. שתהיה לכם שבת מדהימה עם הרבה אור!!! שלכם... MERAVOR

קודם כל ברוכה הבאה אלינו... ../images/Emo24.gif

ודבר שני ושיהיה לך בהצלחה בהמשך דרכך. יהיו לך המון פעמים ירידות והם אך רק לצורך עליות. אז תיהיהי בירידות האלה ותראי איך מהר מאוד את מגיעה ועולה . אור ואהבה לך את מוזמנת לבלוג שלי .

איל באש

New member
ברוכה הבאה מירב../images/Emo23.gif

דברייך נוגעים ללב, דרך נפלאה ומיוחדת את עוברת. תודה על השיתוף סופשבוע נפלא

למעלה