התחלות.

Imaginable

New member
התחלות.

אני לא סובלת שאלות נדושות בפורומים. מסוג השרשורים שנפתחים אחת לכמה ימים על-ידי בחור/ה סקרנ/ית כזה/ו או אחר/ת. אבל מה אני יכולה לעשות? אני הרי שוות ערך לסקרנים מלפני כמה ימים; מלפני שבוע; מלפני שנה. אין לי ספק שכתבתם וסיפרתם כבר מספר רב של פעמים את הסיפורים הראשוניים, את הריגוש שבהתחלות, את החששות, את הכאב, את העונג, את הרגש (?). ובכל זאת, אני מחפשת תשובות. נראה היה לי הגיוני, אם כך, לחפש אותן פה. אני ביישנית. מאוד. מובכת בקלות. לחשוף פה שמות או פרטים מזהים יקשו עליי. אולי לפחות בהתחלה? אני לא שייכת לקהילה הזו. האם זו קהילה, בכלל? BDSM? למען האמת כבר עשר שנים שאני משתייכת לקהילה אחרת לגמרי. אם כי עם רגל או שתיים בחוץ, כבר בשנים האחרונות. לסבית לשעבר, בי-סקסואלית, משוחררת מינית, חסרת הגדרות, איך שלא צריך ואפשר לתאר את זה. מאז ומעולם היו לי מחשבות שונות ביחד. שוכבת עם בנות. נהנית מכל רגע. תמיד השולטת, תמיד האקטיבית. לא נותנת שיתקרבו. הן לא יכולות - להחזיק אותי. הן לא אמורות. בפנטזיות שלי יש משהו אחר. מישהו אחר. הוא מלמד אותי איך להיות להפך, איך להיות מי שאני רוצה. איך להיות מי שהוא רוצה. אני שונה איתן, ואני שונה איתו. אבל הוא לא קיים. הוא פנטזיה. Imaginable, כאמור. ואיך מתרגמים אותו למציאות? בת 24. תכף 25. הקטנוניות הזו לא באמת משנה, אני בעיקר לא בטוחה איך להתנסח. עדה למספיק סיפורי זוועה על הכרויות אינטרנטיות שהובילו לאסונות (מעבר לדייטים ממש גרועים, זאת אומרת). מתגוררת במרכז, ובעיקר תוהה איך להתחיל. בוטחת בעיקר במין הנשי, כי איתן אני תמיד יודעת מה לעשות. אבל הן לא מעניינות אותי עכשיו. בכלל. אפילו לא קרוב. יש ניסיון עם גברים. אבל מועט מידי, ודווקא לא מהסוג שהייתי מעוניינת בו. מעל הכל, רוצה ללמוד. סליחה - רוצה שילמדו אותי. אז כן, שרשור התחלות, מישהו? נדמה לי שהגעתי לשלב של לחפש את עצמי. שוב. ואשמח לכמה טיפים. סופ"ש נעים. :)

ברוכה הבאה

בקשר למה שכתבת: האם זו קהילה? כן. יש קהילה אינטרנטית, ויש קהילה "קהילתית"...במציאות (מסיבות ומועדונים). את תוהה כיצד להתחיל? כמו כל דבר. לאט לאט. אפשר להכיר כאמור מהרשת ואפשר ללכת למסיבות. כל אחד ומה שמתאים לו. אני אישית לא אוהב מסיבות. מי שאוהב אוהב. אני ממליץ להתחיל לקרוא קצת...בלוגים, דיונים בפורומים. לצפות בסרטים. לבדוק מה בדיוק עושה לך את זה. ככה לאט לאט הImaginable יהפך למציאותי. ואם נפגשים אז רק במקום ציבורי בהתחלה... לא תורה מסיני סכ"ה...

Imaginable

New member
תודה. :)

מאחר וכבר חוויתי השתלבות בקהילה אחרת בגיל צעיר, גם היא, בסה"כ, עוסקת במיניות - כבר למדתי את הbasics. הפעם כבר ידעתי מה לעשות מראש, וזה בעצם - רוב מה שציינת. מעצם היותי חננת-מחשבים - מחקר אינטרנטי היה בלי סוף. כמו כן גם צפייה בסרטים, פרוזה בנושא, שיחות עם מספר בחורות מהסצינה (שם לב, בחורות בלבד, כמובן. וגם הן מאחורי המסך הוירטואלי), פורומים ושות'. להחליט מה בדיוק עושה לי את זה זו בעיה, מאחר ו - שוב - הגבול בין פנטזיה למציאות הוא בעייתי. ומסיבות… ובכן, עזוב עת זה שאין לי מושג לאן ללכת - אין לי גם עם מי, אין לי מושג מה הולך שם, אין לי… אין לי מושג, קיצר. וזה דווקא משהו שלא מצאתי בנט. זה גם משהו שאי אפשר להסתמך בנוגע אליו על הנט. זה להיכנס פיזית לעולם שעד כה הייתי בו רק מבחינה וירטואלית ומבחינה דמיונית. זה מפחיד. מרגש, כן? אבל מפחיד. ואני דפנטלי אצטרך מישהו שיחזיק לי את היד וימשוך אותי פנימה, כי לבד אין סיכוי שאני אצליח לעבור את סף הדלת. מעבר לפרט הזה? אני מרגישה שעברתי את כל ההכנות שיכולתי לעשות בעצמי. לבד. לא יודעת ממש איך להתקדם מכאן הלאה.

שאלות?

לא לגמרי הבנתי מה את שואלת.. איך להתחיל? במקרה שלך עם המון המון זהירות ומאוד מאוד לאט. אפילו לאט יותר ממה שנראה לך. את צריכה מישהו עם המון סבלנות, אולי אפילו רק בכתיבה בהתחלה- בלי להפגש בכלל. ולגבי העיניין עם הקהילה- לתחושתי זו אכן קהילה והיא די קטנה ובוצית..

A לוןA

New member

גם דרך של 100 מייל מתחילה בצעד אחד אז לקרוא- קראת להתחיל לכתוב בפורום (ודרך זה להתחיל להכיר אחרים)- התחלת עכשיו נשאר...המממ... כל היתר. ראשית וכהצעה ראשונה- תתחילי לאט. זה שזה "בדסמ" ו"קהילה" לא אומר שצריך להתחיל לעשות דברים אחרת ממה שאת עושה אותם בחיים הוניליים שלך. כל אמצעי הזהירות התקפים שם- תקפים גם כאן. שנית- למרות שהמרחק בין פנטזיה למציאות גדול, את צריכה לברר קודם כל מה כן/לא עושה לך את זה. מה שלא עושה לך את זה להגדיר- לפחות בהתחלה- כגבול (גם לעצמך וגם למיועד) ומה שכן- לקרוא עליו עד שתהיי מודעת לכל ההשלכות של כל פעולה. בקשר להיכרויות/מסיבות/מפגשים- ישנן מסיבות של הקהילה (רובן בתשלום). אישית לא ממליץ להגיע אליהן לבד. מדי פעם מתארגנים מאנצ'ים, שהם מפגשים וניליים-בעיקרם של הקהילה בהם נפגשים ומדברים, והם פתוחים לכולם וזו דרך נפלאה להכיר והעיקר- תהני!

Cגלית

New member
ברוכה המצטרפת

אלון כתב כל מה שיכולתי לכתוב לך
שמחה שאת כאן.

אייבורי

New member
ראשית בהצלחה

לצערי אין לי בשורות גדולות עבורך. בשביל למצוא, צריך לנסות לרוב עוברים בויה דלרוזה חלק מהחוויות זוועות אבל אם מסתכלי על זה כתהליך, אז הקושי קל יותר. אני כן יכול לומר לך כשזה נכון, גם אם זה שונה או אחר מכל מה שחשבת זה כיף גדול. אז תזכרי, סיכוי = סיכון

למעלה