התחלות חדשות...

Rinattt

New member
אז אני אמיצה? ../images/Emo13.gif

אני לא פוחדת, קצת חוששת וזה טיבעי אבל לפני שהחלטתי בהחלט חשבתי בכובד ראש בעיניין... בכל זאת אני אמא לבנות קטנות... אבל אסתדר... כבר אירגנתי לי שמירה צמודה, שמירה למקרה חירום וכו'...

maof

New member
לא קלה היא....לא קלה הדרך../images/Emo50.gif

ללכת קדימה פשוט כי החלטתת לא לעצור ללכת קדימה לא להיתייאש לא להביט לאחור לא להפסיק פשוט ללכת קדימה בלי לחשוש. מעוף

destiny36

New member
יכולה רק להגיד לך ולא מניסיוני

אלא ממה שתמיד חשבתי ורואה את מנהלת החנות שלנו! אין לה ממש חיים בלי בעלה הילדים גם לא היו אוכלים בלי חמותה גם לא היו בגדים מכובסים.. הדרך לא קלה ואל הפסגה יש הרבה מכשולים וכמובן דבר אחד בא על חשבון אחר עשי את החשבון שלך ושל בני ביתך. בהצלחה בכל דרך שתבחרי. רק את תבחרי.

../images/Emo50.gif...../images/Emo140.gif

ולי אין שום ספק שבזכות אישיותך ויכולתך את תצליחי...

jane34

New member
|בהצלח ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|בהצלח

רינתוש...שונאת התחלות? מה את אוהבת סופים? תזכרי שכל התחלה היא קודם כל סוף!!!!!!!!!!!רק אחר כך באה ההתחלה... נו? ואיך עכשיו ? קצת יותר טוב? את לא צריכה להצטער שלא למדת ולא השקעת(דרך אגב אף פעם לא מאוחר מיד) כי יש אנשים שניחנו בהרכה כוחות, יכולות,כשורנות טבעיים- שאותם לא ניתן לרכוש בעד שום הון שבעולם......ואת את כזו...יש לך את זה מותק.... ממני- זו שחשבה שאתמול הגיע סוף העולם שלי....ועכשיו אני רואה שעדיין לא הגיע סוף העולם וואלה משיהו העיר את השמש גם היום וכן -היא שוב זורחת ..... שבת שלום ומחזיקה לך אצבעות!!!! קטן לעיך מותק-אין כמו להיות מתלמדת(תלוי מי המורה.....)

deena

New member
בהצלחה!!!

(לא יהיו עוד סיפורים על הזקנה המקללת?)

Rinattt

New member
חחחח היא לא קיללה...

היא הוציאה לי לשון... המממ... מקווה שאצליח ולהמשיך להיות ממלאת מקום בדואר
ואם לא, אז אל תדאגי יהיו לי סיפורים חדשים... בכל מקום יש המון אנשים

יערית

New member
בהצלחה חייכנית../images/Emo8.gif../images/Emo141.gif

כל עבודה מכבדת את בעליה ואת בטח מאד מצדדת במשפט הזה,אם צריך אז עובדים תקופה מה קשה ואחר כך, נחים

vered 37

New member
../images/Emo20.gif רינתיתיתי בוקר טוב לך

מתוקה איזו בשורה נפלאה ... כל שינוי הוא לטובה ...ובעיקר התחלות חדשות... ומנסיון יכולה לומר לך שאף על פי שאת הולכת לעבוד שעות רבות ... ויהיה קצת לחוץ ..הכל מסתדר ..מספיקים הכל..!!! את הנקיונות שאת כל כך אוהבת (כמוני
) זמן איכות עם הבנות המתוקות שלך.. זמן לעצמך (לסדר גבות ,שעווה , פילינג בודי מסאז' בלה בלה ).. מאחלת לך המוני הצלחה בתפקיד החדש אין לי ספק שתצליחי ... סומכת עלייך על החיוך שלך , על גומות החן ...וכל היופי הזה ... החיצוני והפנימי.... אופטימיות וחשיבה חיובית יש לך אז לכי על זה !!!

Rinattt

New member
היום הראשון עבר... ../images/Emo13.gif

ודווקא נהניתי, היה קל... תודה לכולכםםםם...

למעלה