התחלות חדשות...

Rinattt

New member
התחלות חדשות...

שונאת להתחיל מחדש, אפילו אם זו רק התחלה חדשה קטנה... חשבתי הרבה, חצי משרה, בכ"ז יש לי המון הוצאות, במיוחד בגלל הבית, די קפצתי מעל הפופיק כשבניתי, אבל זה בגלל שידעתי שיש לי גב כלכלי - ההורים שלי... אבל כמה אפשר להיעזר בהורים? ולמרות שאני משתדלת שלא, לפעמים בא לי סתם להתבזבז לי, לפעמים הבנות רוצות עוד משהו... אז חיפשתי עבודה, לא ידעתי בדיוק מה אני רוצה, קצת קשה לי לעבוד במשרד שאין בו הרבה אויר, הרבה פנים... רק אני לבד, להיות סגורה... אני אוהבת לעבוד עם אנשים, אני נהנית מכך, כיף לחייך כשמחייכים אלייך בחזרה...
אז הגשתי מועמדות לנהל חנות, משהו שמעולם לא עסקתי בו, מכספים לבגדים? קצת שונה, ולמרות שבדואר אני גם מוכרת דברי דואר אך עיקר העבודה היא כבר לא בולים ומשלוחים למיניהם, זה כבר בנק, העברות בעלות, משלוח כספים לחו"ל וכו'... ופתאום לנהל חנות, צוות עובדים, לייעץ ללקוחות, שונה... כ"כ שונה... אבל זו גם עבודה שופעת חיוכים,
ואני מקווה, שאצליח... כי פוחדת לא רק שזה מקום ותחום שונה לי... פוחדת כי מדובר על המון שעות עבודה, ומשמרות... מה עם הבננות? מה עם הבית? אז לבית אני יכולה לארגן מנקה מידי פעם, אבל מטפלת לבנות זה לא תחליף כ"כ טוב מבחינתי, הן לא רגילות לאף אחת חוץ ממני ומהמשפחה שלי... דיברתי איתן, סיפרתי להן, התלהבו ושמחו בשבילי... הסברתי להן שזו עבודה עם שעות מרובות, ולעיתים אעדר עד שעות הערב, אבל, אנחנו נשלים את החסר ונדבר בטל' כשאוכל, וככה תהיה לי אפשרות גדולה יותר לרשום אותן לעוד חוג שרצו, וסוף סוף נחסוך לחצר, לתמונות, ולקנות מה שירצו... ובדואר אני יכולה עדיין לתמרן כממלאת מקום... ככה שלא ממש מאבדת את מקום העבודה שם... רק מפחיתה שעות... המממ... נזכרת כשעבדתי שעות ע"ג שעות ואז פוטרתי < אפילו כתבתי על כך > פתאום לרדת ממשכורת גבוהה לנמוכה היה לי קשה... פתאום הרבה שעות להיות בבית היה לי כיף... אז יש מינוסים ויש פלוסים, ומה לעשות שלא השקעתי ולמדתי, חייבים לשרוד, לתת לבנות רמת חיים נורמלית... גם כרגע אין לי יכולת כספית לממן לימודים, אבל גם זה יגיע... ואני כל כך מקווה שאצליח, מחר יום ראשון הולכת ללמוד על ניהול צוות עובדים ועל החברה קודם כל, שונאת להיות מתלמדת...

הגיע הזמן להפסיק ללקק!!!

בולים
ואני יודעת, שאם רק תירצי תצליחי להתמודד עם השעות המרובות, ובתוך כל השעות האלו תמצאי גם את הזמן לבנות שלך. ויהיו גם את השבתות שאתן ביחד ואפשר יהיה להשלים את החסר. אבל כמו שאת אומרת, אי אפשר להיתמך על ידי ההורים כל הזמן,ואם יש לך את ההזדמנות הזאת, זה הזמן לקפוץ על הרכבת ולהתחיל להתקדם הלאה. בהתחלה זה יהיה קשה, לך ולבנות, אבל אחר כך זה יהפוך לשגרה, ולכל דבר יהיה ת'זמן שלו מחזיקה לך אצבעות שתצליחי ותעלי בסולם הדרגות (ככה אומרים בצבא,לא?
) ורי ורי קיס קיס אפטר טוש

Rinattt

New member
סופטלי אנד ג'יינטלי... חחח

אני לא מלקלקת בולים... יש כרית סופגת ויש בולים שהם מדבקות...
מה שמזכיר לי שמישהו קנה בול, אז הוא שילם והמשיך לעמוד ואמרתי לו "בסדר אני אבייל לך אתה יכול ללכת" אז הוא ענה לי... "כן אני יודע... רק רציתי לראות שאת מביילת" והיה לו חיוך כזה ממזרי שלא הותיר ספק שרצה לראות איך אני מלקקת את הבול ומדביקה... אז שלפתי בול מדבקה והדבקתי... התבאס הבחור...
תוסיפי לשעות העבודה גם שעות חדר כושר, נרשמתי והתחייבת לחצי שנה... רבאקקקקקקקקק איך אני אספיק...
< לא, לא, לא כדאי לך לשאול איך עבר עליי היום הראשון בחדר כושר, אבל רק אספר לך שהמאמן נקרע מצחוק
חייבת ללכת, אחזור אח"כ >

חחחחחחחחחחחחחח

נראה לי שהמאמן ירזה במקומך, מרוב שתצחיקי אותו שם רק תעשי לי טובה, כשאת מתאמנת איתו על הרמת משקולות 7 ק' בזמן שהוא עוזר לך להחזיק אותם??????? אל תספרי לו על חיים בן חיים מרחוב החוחית חמישים וחמש חיפה

בחיים לא!!!!!!!!!!!!

נפסיק ללקק..... לאט לאט את תצליחי שינויים מחושבים יכולים לקחת אותך רחוק...

גאה בך יקירה../images/Emo24.gif

אני חושבת שעשית צעד נבון ומבורך... צעד מבורך בשביל הבנות ובעיקר עבורך. מאמינה בך, ביכולות שלך, בעוצמה הטמונה בך ואת...את גדולה מהחיים! סמוכה ובטוחה שמתאים לך לעבוד עם אנשים, מתאים לך למכור... כל מה שאת עושה, את עושה מן הלב. העיניים שלך מדברות, החיוך מקרב והצחוק ממגנט...איך אפשר שלא להתפתות, אני חותמת...שתצליחי. את תהני ,אבל זיכרי - אל תתיאשי ותתמידי. מבטיחה להיות לקוחה מס' 1 שלך בתנאי שזו חנות של בגדים לעניין ולא משהו בסגנון של אופנת מימי ביפו
יאאללה , מתי אני באה? ותבטיחי לי שכשיגיעו דברים מיוחדים...תשמרי לי!!! בהצלחה אחותי...אוהבת אותך
לירז

תודה

צוחקת, התכונת לרינת. אבל הצלחה שלה היא גם שלי....נו...מרב שאני אוהבת אותה.

Rinattt

New member
נוווווווו בימת לירזי

את לא באה לבקר אותי שם!!! כי כשאני איתך אנחנו רק מחפשות בגדים גם בשתיים בלילה...
תודה נשמה

אין כמו התחלות חדשות

ההתרגשות של משהו חדש באוויר! המון הצלחה,רינת - ולא ללקק יותר מידי לבוס,טוב??? (אם כבר יש כאן דיבורים מלוקקים,חחחה) -

Rinattt

New member
תודה נשמה...

קודם כל שלא עשית נקודה למטה למטה למטהההההההה
ושנית על הברכה...
מה שיפה שאני אנהל את החנות וצוות העובדים, את הבוס אראה אחת לכמה שבועות... אז אין צורך בלהתלקק יש צורך בלהיות טובה ולעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר... ומקווה שאצליח כי התחום שונה לי לגמרי, רוצה להצליח... ויודעת שאשתדל כמה שרק אפשר...

../images/Emo106.gif../images/Emo106.gifאחלה גישה , אני גאה בך

עשית תהליך מדהים בשנים האחרונות וזה מקסים לראות את הכיוון

יפה לך!../images/Emo13.gif

בהצלחה יקירה! התחלות חדשות - קצת מפחיד, הרבה מרגש. נכון שהדרך החדשה כרוכה בלצאת הרבה מהבית ולהיות פחות עם הבנות, אבל תחושת הסיפוק והרווחה הכלכלית גם הן חשובות. כולנו עומדים בזה. גם את תצליחי. ללא ספק. מאמינה בך! המון בהצלחה!!!

ערסlight

New member
התחלות

אם יש משהו שדופק לנו את החיים... זה הפחד משינוי. ככל שחושבים יותר, היכולת לעשות שינוי קטנה ביחס ישר. והעולם [אמרנו כבר?]... שייך לאמיצים.

למעלה