התחלה:

התחלה:

הנו הזמן החשוב ביותר בעת שאנו באים לבחון את מערכת החיים שלנו כאן ובכלל. אין להתייחס לכך שמדינת היהודים כמה בשנה מסוימת. אין להתייחס לכך שזכרונינו נפרס על פני כך וכך שנים. כאשר אנו באים לבחון את החיים שלנו במדינה הנפלא הזאת אנו חייבים לזכור שהמדינה הזאת נושמת ומתעוררת בכל יום מחדש. איזו מן מדינה מוזרה זאת? כיצד אתה יכול לאבחן אורך חיים במדינה שלנו? מדינה שכל יום מולידה אסונות, תקוות, אהבות, שנאות התמוטטויות כלכליות וצמיחות כלכליות הכי מדהימות שנרשמו במשק עולמי כלשהו. כיצד אתה יכול להאריך את תרבותה בעת שטובי בניה מקריבים את חייהם על מנת שהיא תוכל להתקיים. כן ישנם ביניהם הוגי דעות, בעלי מקצועות חופשיים, לא מקצועיים וסתם ילדים שעדיין לא ראו את נפלאות בריאת האדם לא טעמו את אהבתם הראשונה לא ראו את בניהם באים לעולם. איזו עוד מדינה בעולם יכולה להיות גאה בכל שבכל יום יש לה עתיד חדש לא צפוי? איזה עוד עם באמת רוצה בשלום ובאמת נאלץ להתמודד מול כל השונאים שלו בעולם. אנו עם קטן וכל כך שונאים אותנו. איזה עוד עם מפולג כל כך בדעותיו, עד שמגיעה לשנאת אחים, וראו מה הפלא אחים ששונאים אחד את השני מוכנים להקריב את חייהם למען שהאחר יחיה. ולסיכום אומר רק זאת אין עם אשר אותנו יכול לשפוט עוד ולא נולדו האנליסטים אשר יחזו כאן את העם. מחשבה שחלפה בראשי, רק טוב, סגול.

../images/Emo124.gif גורןןןןןןן בוא רגע

לי זה כבד מדי באמצע הלילה אבל אצלך הדודים צרכים לבוא אז תגיד משו לסגול שיש לו היום מחשבות רציניות (ולא בצחוק)

*יערית

New member
מה גורן?איפה גורן?בים?אצל הדודה?

סגןלי אמר בדיוק את שכל אחד ואחת מאיתנו חושבים בימים קשים אלו.... וגורן? לדעתי כמו שגברים רק יודעים לעשות..יפרגן לו עד הסוף
יערית.

גורן44

New member
יערית - אני קורא אותך לסדר !

תלמדי מהגברים - איך מפרגנים. אין פה הרבה כאלה, אבל נראה לי שדוקא לכאן הגיעו מהטובים שביניהם. אזזזזזזזזזזזז - קצת כבוד. :)

*יערית

New member
והכבוד ניתן........

אני בהחלט חושבת שהמשובחים נמצאים כאן! אז למה אתה צועק עליי?עכשיו נרגעת? יערית-נעמדת מול הקיר

גורן44

New member
סגול מניפולטיבי ?

לבקשת המנהלת - לקח לי לקרוא חצי ממה שכתבת עד שהבנתי את הציניות שבו,לא תמיד אני מבריק(וצנוע). נכון, אתה צודק בכל מה שאמרת, מה שנורא הוא שזה נפלא! ומה שנפלא הוא שזה נורא ! תראה לי עוד מקום בעולם שהיה לך מעניין כמו פה, עם כל הרע שיש פה. למי מעניין בחיים ? לאנגלים ? להולנדים ? לאיראנים ? לאמריקאים ? כולם קבלו את הכל על מגש של כסף, אני כמובן מבדר על התקופה הנוכחית בה אנו חיים, הרי אין לנו את היכולת לחיות בזמן אחר, ולכן לא אתיחס לעניין זה כלל. אנחנו כמו ילד קטן שלא מקבל מספיק יחס , אלא מנסים להתנכל אליו, ואז הוא בועט לכל הכיוונים,וכולם סביב כועסים כל כך.אבל לילד יש את הסיבות שלו,הוא רוצה בקיומו בקהילה ממש כמו כל המבוגרים סביבו,רוצה שיכירו בו ,ישתפו אותו ויתיחסו אליו. לא תמיד זה מצליח. אז מה? במטאפורה - מה היית מעדיף - חיים של בוגר - מסלול ידוע, שגרתי וקודר או חיים של ילד קטן, עם כל הקשיים בהם ? יתכן שגלשתי בהתיחסותי לעניין, אבל אלה השעות בהן מותר לי לתת דרור למחשבותי, שאני מודה - אפילו אותי הן לעיתים מפתיעות. ואם יש עוד ציפרים ערות הלילה,שאו קולכן. הזמיר של מלך סין.

*יערית

New member
בחייך גורן....

ראשית ידעתי שתרד לעומקם של דברים..
שנית...לאן נישא קולינו?עכשיו הגרון שלי יכול לשיר כל שיר שבא לך....
התוכנית לבקשתך... יערית-היתה רוצה לחזור לגור שם בהולנד..לרגע..רק בכדי לנוח

גורן44

New member
מה טוב בהולנד ?

יודעת מה טוב בהולנד ? ההולנדיות, ומכיון שכבר הצהרת שאין לך כוונות כאלה, אז תשאירי את זה לנו,הזכרים אוווווווופססססס, הגברים שבחבורה. אבל באמת , מה טוב שם ? שיש עיתונים מהארץ ! שאפשר לקלוט קול ישראל ! ושאפשר לטוס חזרה לכאן. עוד אחד....

*יערית

New member
מה טוב בהולנד....

אני צריכה לכתוב על כך הרבה.... אך תשובה אמיתית... ההולנדים
כמוך כמוני... אומנם הצהרתי בפני יודעי דבר שאת האהבתי הגדולה השארתי שם... וזהו סגרתי בדלתיים גדולות! עכשיו החיים הם כאן! רק לשבת עם כוס (מה שתבחר)מול החלום הירוק והשלו הזה..עושה לי קיצקוצים בבטן.... אבל באמת....אני ארצישראלית מאוד!!!!! ויש מכל דבר שתרצה שם....צריך רק לדעת למצוא! יערית.

גורן44

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif

וגרפסססססססססססססססס אחד גדול.

*יערית

New member
מצחיקול..../images/Emo13.gif

אני כבר מגהגת מהיין והסיגריה יחד
נגמרה לי השתייה ואין אף לא ג´נטלמן אחד שימזוג לי בשנית.. כי יתר הבקבוקים אצלי לא קרים!(ויש מלאי) אולי נלך לישון? רעיון אדיררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר המיטה קורצת לי...... יערית-לילה טוב

למעלה