התחלה

ריקי די

New member
התחלה

חַשתי בּגָלי עַיֵפותְךָ גולשִים אֶל מורדוֹת השֶקט שֶלי נאֶחָזים בּליטוּפַי מִתמוֹסְסים אַט אַט אֶל עֶרב סתָוי בִּשְנַיים. רוּח הִתפַּרקְדה לַה ּבֵּינֵינו ּמחוֹללת בִּשעָרנו, לוגמת בּחֶטף מבָּטי אֳהבַה ושָטה לַה הלאָה. קָפה אחרוֹן לסַגריר שעָטף לפתַע מִילים ּשלא אֲמרנו. חָש אוֹתי צוֹברת מבּטים לִימֵי חוֹרף מכוּסִים, מִתפַּנקים, שָם נִיולֵד מֵחָדַש זה לזוֹ.

היתה התחלה.

היתה התחלה שגלשה במורדות הצלילים, ובקשה אהבה במבטים חולמים. היתה התחלה שעטפה בגלימת הרהורים שעות ערבית מתארכות בארץ מדבר. היתה התחלה, והסוף עודו משתהה.

שמים1

New member
נשיקת שמש ../images/Emo79.gif

דולה תמונות מנגיעות שנגעתי מפזרת נשיאים אפורים שעטפו לילותי שוזרת מחטים מחטים אל הרוח כמו אותן המילים שפצעו את ליבי ונדמו. בנשיקת שמש אני חשה את קרבת הגוף את בכיו המהבהב על כתפך הרכה.

בהיות השמש גולשת

לא אחת, בהיות השמש גולשת אל האופק לכודה בגלימת להבות, פולשת אלי תשוקה ומתפקחת על עיני הקולעות מתוך אורות וצללים את דמותך הנאהבת. באותה שעה, כל הגיגי אומרים שיר.

מתבשמת

New member
גלגל ../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

נשען למעקה המרפסת, מתבונן לגלגל הנודד. חמה יממה רוכסת, מחוג בגלגל המודד. לקפל סדין רך, שובל ניחוחם מתגודד. לילה מפיל חרך, שקט מרעש מתבודד. דלת קפה חרש גומעת. פנס בראשו מהבהב. מדרכה צעדיו אט קוטעת, וצלליתה בליבו מקווקוו...

ריקי די

New member
חושקת

חושקת ימים זוהרים של גוף מפלח דרכי, חיצים ברורים מטוים לי בחודם. צל מתארך על גדות השעה המופלאה. מתמוססת, שובה את הזמן בתוכי. ארדוף כתמיד אחר זכרון הרטט המתגבר וחושף את עיניי להנאה.

צלילים, מעשה מקלעת.

צלילים, מעשה מקלעת של קולות המבקשים להיפתח ברמזים כתלמים שנפערו ועורכים לאורכם רגבי אדמה נוצצים. תו אחד הוא רסיס נגינה שלך, ותו שני הוא רסיס נגינה שלי, ובהיצמדם זה אל זה פוסעת לה נפש אל נפש ודממות חושקות פוקחות עיניים. באותה שעה, נימים נסתרות מתנגנות ברעד של אלפי מיתרים.

שמים1

New member
צלילים ../images/Emo79.gif

לילה עומדת אל מול שמים צליל קולות המים טיפות הגשם שוטפות חדרי ליבי. רוצה לעוף להסתחרר במחול אל מול יהלומים זכים היורדים מרקיע מרווים נפשי נוגנים בצלילים נוגים. באותה שעה פוסעת נוגעת בנימים הנסתרים שניגנת דממות חושקות פוקחות עיניים.

למעלה