התחלה

התחלה

אחרי שנים של עבודות מזדמנות הגיעה העת להתחיל לעבוד בתחום אותו אני לומדת- אני בת 25.5 ומאוד מפחדת מההתחלה. ההתמודדות עם העובדים והמנהלים ובכלל. מה עושים???? מחר היום הראשון

תגידי עוד

את יכולה לומר עוד על הפחד ? מה השיחה שלו ? מה ההרגשה ? מה התחושה בגוף ? רק אחרי שיודעים במדוייק את כל אלה אפשר להתחיל להתייחס. בשעה טובה ובהצלחה אמיר דרור

עוד

מחשבות אובססיביות על מה יקרה ומה יהיה, צמא מוגבר, פחד להיות עייפה או עצובה או מבולבלת שם. הצילו

טוב שהגעת

בוקר טוב, אני מבין. אלה באמת תכנים שיכולים להיות קשים, מעיקים ומחלישים. כדי לעשות עבודה שבאמת תעזור לך ולא סתם תשלח אותך עם ברכות וורודות כדאי להתייעץ עם איש/ת מקצוע. יש לך מישהו כזה ? היית פעם בטיפול ? ההשקעה שווה. כל מאמץ והתגייסות יתנו תרומה. במה עוד אני יכול לעזור ? יום טוב אמיר דרור

תודה אתה כל כך נחמד

אני בטיפול. אבל כרגע זה לא עוזר. אני יותר מדי לחוצה ויותר מדי כל הזמן חושבת מה יחשבו

זאת רק תחנה

טיפול או כל תהליך יעוץ צריך לתת לך כלים. אם את לא מקבלת כלים להתמודדות טובה יותר אז חפשי הלאה. נסי לקרוא את המאמר המצורף ותגידי לי אם זה מדבר אליך. ניהול שיחת הקוף – נטרול חסמי העצמה אישית תקראי את זה לאט ותעצרי בכל הזדמנות ותנסי לראות מה זה מייצר אצלך. בהצלחה אמיר דרור

שוב תודה!

קראתי, הזדהתי ממש ואני אחזור ואקרא את זה שוב. כבר הביטוי- שיחת הקוף- עזר לי לצאת מעצמי ולהסתכל רגע מבחוץ ולהבין קצת יותר. אני חייבת להגיד שאני נורא שמחה שגליתי את הפורום הזה- גיליתי פה דברים מעוררי השראה ואנשים מדהימים. וגם- לפני כמה חודשים עשיתי סדנת נשימה- בעקבותיה החלטתי להתחיל בטיפול. החוויה העצומה שהיתה לי שם גרמה לי להבין כמה קשה לי וכמה אני יכולה לשנות. מה שכן- בכמה מילים שקראתי עכשיו קרה לי יותר ממה שקרה לי בכל חודשי הטיפול. אך אני לא יודעת האם להפסיק או להמשיך אותו. אני חשה שאנחנו עוד בהתחלה ושיש התפתחות מסוימת אמנם איטית. בכל מקרה- שוב תודה- אני אלך לישון - היה לי יום ארוך אך מעודד. תודה מכל הלב וחיבוק

להיות בטיפול

לפעמים טיפול דורש קצב איטי. שינויים קורים כאשר את בשלה ויכול להיות שעצם היותך בתהליך אפשר לך לקחת את המושג "שיחת הקוף" ולהיעזר בו. זה לא עניין טריוויאלי. אם את מרגישה אמון במטפל, אם את חשה מובנית, אם את יכול להיעזר בשיחה כדי לגעת במקומות קשים אז ככל הנראה שהתהליך והאדם נכונים לך. במיוחד אם את מרגישה ביטחון להביא כל דבר. אל תמהרי לשפוט. עשי טוב לעצמך והדרך תתבהר. בהצלחה אמיר דרור

היי עיין ערך

ערב טוב מה שלומך? זה טבעי לפחד ולחשוש. זה קורה לכולנו (גם לי). בתור אחת שסובלת מחרדות אך חיה איתן בשכנות טובה אני יכולה להמליץ לך לסמוך על עצמך! לדעת שאם הגעת לאן שהגעת אז כנראה את ראויה לכך! להתחיל עבודה חדשה זה תמיד מלחיץ...גם בן אדם עם שנים של נסיון ותארים יילחץ מיומו הראשון ואולי אפילו מהחודש הראשון... אין קיצורי דרך ואף אחד לא יכול לעשות לנו את העבודה! לטוב ולפעמים גם לפחות טוב. נסי להסתכל על ההתחלה הזו כדבר טוב וחיובי ממנו רק תצמחי קדימה! ובכדי להרגע אני רק יכולה להמליץ על דברים טבעיים (מנסיון)... כמו למשל סירופ פסיפלורה למשל.. כנסי לבית מרקחת/טבע ותבררי המון בהצלחה!

למעלה